πριν απο αρκετα χρονια νοικιασα το falcon 4.0 για μια εβδομαδα αλλα απο την πρωτη στιγμη καταλαβα οτι οχι μια εβδομαδα αλλα και ενας χρονος δεν φτανει για να το χορτασεις οποτε και το αγορασα.Προσπαθησα ματαια να κανω καποιες αναβαθμισεις απο το site που ελεγε το κουτι αλλα δεν εβρισκα τιποτα.Καποια στιγμη μαλιστα ειχα την εντυπωση οτι αυτο το παιχνιδι το ειχα μονο εγω σε ολο τον πλανητη.Ετσι λοιπον μια μερα εκανα μια τελευταια προσπαθεια στο google μπας και βρω κατι(νομιζω οτι εγραψα haf)και εβγαλε e-haf αναμεσα σε αλλα.Φαντασου δεν ηξερα ουτε πως ποσταρεις σε φορουμ τοτε.Ετσι το παιχνιδι γλιτωσε το uninstall την τελευταια στιγμη εγω βρεθηκα μαζι σας και η γυναικα μου κοιμαται μονη της.
Αυτα
Εγω το ανακάλυψα μέσω παραπομπών από άλλα φόρουμ πριν από αρκετό καιρό (μπορεί και πάνω από χρόνο), αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν 'εγινα μέλος, αλλά περιορίστηκα στον ρόλο του λαθραναγνώστη. Έγινα μέλος πριν απο κανά δίμηνο, όταν διάβασα κάποιο θέμα στο οποίο θεώρησα ότι μπορώ να συνεισφέρω, και από τότε όποτε βρίσκω χρόνο ρίχνω καμία ματιά.
Εγώ ανακάλυψα πριν πολλά χρόνια (δεν θυμάμαι πότε ακριβώς) την VHAF ψάχνοντας για στρατιωτικά θέματα, συγκεκριμένα για την ΠΑ (HAF), σε κάποιο search engine. Πριν λίγο καιρό έπεσα πάνω στην eHAF (με τον ίδιο τρόπο) και νόμισα πως πρόκειται για την ίδια ομάδα. Διαβάζοντας όμως κατάλαβα την διαφορά...