Μετά την επικείμενη αναβάθμιση που ήρθε τελικά πριν από μία βδομάδα δεν έχω καταφέρει τελικά να παίξω Άλλαξα την Nvidia ΜX440 στα 64ΜΒ με την ΑΤΙ Χ1600PRO στα 512 MB αλλά το falcon κολλάει άγρια στην πίτα και σπάνια μπαίνει... Όταν όμως μπαίνει το πιλοτήριο είναι μαμημένο....(σχετικά) Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει γιατί αν δε το λύσω το Σάββατο ξανακάνω από την αρχή το setup κάτι καθόλου ωραίο...
Παναγιώτη έχουμε την ίδια κάρτα, και δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα καθόλου στο Falcon.Mην ανησυχείς γι'αυτήν.Για ρίξε και κανένα screenshot μήπως βοηθήσει.
Έχεις δοκιμάσει άλλα προγράμματα για να δεις αν έχεις πρόβλημα με τα γραφικά τους;
Anzac όντως γερνάς τελικά.... Γιατί να ξανακάνω κάτι από την αρχή άλλαξα σκληρό? Το παιχνίδι είναι όπως ακριβώς το είχα και πριν... Το τι αναβάθμισα το έχω γράψει και στην κεντρική πύλη στο αναβαθμιζόμαστε... Για screenshot αναμείνατε...
μια ιδεα panpan ειναι να τσεκαρεις το directx σου ειναι το 9,0c? το βλεπεις αν στο run γραψεις dxdiag * εχει και κατι τεστ εκει.. καντα ..
Κατι αλλο ειναι αν εχεις βαλει εκτος απο drivres το catalyst που ουσιαστικα ειναι και ο acceletator Κατεβασε τελευταιους drivers και φυσικα το catalyst απο εδω http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html
Τα κουμπιά Com1 και αυτά είναι λίγο φαγωμένα στις άκρες. Επίσης και οι άσπροι διακόπτες (όπως αυτός που ρυθμίζει τη φωτεινότητα του HUD είναι λίγο διαστρεβλωμένοι) Επίσης έχω παίξει και το FS10 χωρίς πρόβλημα και το batllefield 1942 χωρίς να μου κάνει τέτοια... Μόνο στο batllefield 2142 κολλάει στην αντίστοιχη πίτα....
Τελικά το πρόβλημα δεν λύθηκε και βλέπω να μου καταστρέφει την εκπαίδευση και τις πτήσεις γενικά... Θα γράψω (αργότερα) ακριβώς τι κουφά παθαίνω αλλά δε βλέπω σωτηρία... @ Spook: Ποιους drivers έχεις?