Αντώνη όλο το θέμα είναι καθαρά θέμα οπτικής γωνίας.Οι κατασκευαστές των κοκπιτ προσπαθουν σε κάθε φωτογραφία να απεικονίσουν όσο το δυνατόν καλυτερα το πως βλέπει το πιτ ο χειριστής αλλά παράλληλα να βλέπεις και άλλα πραγματάκια που σε ενδιαφέρουν(leds/διακόπτες κλπ) λόγω 2D.Σε αλλα πιτ χρησιμοποιούν το χειριστήριο στην εικόνα χώρις να εμποδίζουν την απεικόνιση των leds από πισω(δες το πιτ του Allied force πχ).Σ'αυτό το πιτ για το οποίο μιλάμε πιο πάνω, λογικά δεν έβαλαν το χειριστήριο γιατί θα εμπόδιζε.Αυτή είναι η άποψή μου.
Που χάθηκε το stick?
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Μου φαίνεται τον μπερδέψαμε τον Τίμο.
Αντώνη όλο το θέμα είναι καθαρά θέμα οπτικής γωνίας.Οι κατασκευαστές των κοκπιτ προσπαθουν σε κάθε φωτογραφία να απεικονίσουν όσο το δυνατόν καλυτερα το πως βλέπει το πιτ ο χειριστής αλλά παράλληλα να βλέπεις και άλλα πραγματάκια που σε ενδιαφέρουν(leds/διακόπτες κλπ) λόγω 2D.Σε αλλα πιτ χρησιμοποιούν το χειριστήριο στην εικόνα χώρις να εμποδίζουν την απεικόνιση των leds από πισω(δες το πιτ του Allied force πχ).Σ'αυτό το πιτ για το οποίο μιλάμε πιο πάνω, λογικά δεν έβαλαν το χειριστήριο γιατί θα εμπόδιζε.Αυτή είναι η άποψή μου.

-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Spook, αυτό που λες είναι απόλυτα λογικό. Η ενδεχόμενη παρουσία του stick θα εμπόδιζε την ορατότητα προς τα leds
Τώρα για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το setup του falcon στο pc μου.... έχω κάνει την επίσημη εγκατάσταση που αναφέρεται στο link "Επίσημα Setups" με το Cockpit Add on. Το τελευταίο μπήκε με την προβλέπόμενη σειρά. Οι ρυθμίσεις για την ανάλυση είναι 1600x1200 για την κάρτα γραφικών Direct3D HAL και για το βάθος χρώματος 32 bit
Το συγκεκριμένο screenshot είναι από πτήση με F-16CG (Block 40?) σε περιβάλλον Κορέας. Το ίδιο φαινόμενο (απουσία stick) συμβαίνει και πετώντας σε ΑΤΟ με F-16C Block 52+.
Απλά αυτό που με προβλημάτισε και αποφάσισα να κάνω αυτό thread είναι η συζήτηση κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης με τον Τίμο (Anzac) όπου αποσπάσματα της οποίας παραθέτω στην συνέχεια
Τώρα για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το setup του falcon στο pc μου.... έχω κάνει την επίσημη εγκατάσταση που αναφέρεται στο link "Επίσημα Setups" με το Cockpit Add on. Το τελευταίο μπήκε με την προβλέπόμενη σειρά. Οι ρυθμίσεις για την ανάλυση είναι 1600x1200 για την κάρτα γραφικών Direct3D HAL και για το βάθος χρώματος 32 bit
Το συγκεκριμένο screenshot είναι από πτήση με F-16CG (Block 40?) σε περιβάλλον Κορέας. Το ίδιο φαινόμενο (απουσία stick) συμβαίνει και πετώντας σε ΑΤΟ με F-16C Block 52+.
Απλά αυτό που με προβλημάτισε και αποφάσισα να κάνω αυτό thread είναι η συζήτηση κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης με τον Τίμο (Anzac) όπου αποσπάσματα της οποίας παραθέτω στην συνέχεια
Anzac: "Οι διακόπτες που σου λέω είναι δεξιά από το stick και το χέρι σου"
anka: "Ποιο stick και ποιο χέρι μου? Δεν φαίνονται!"
Anzac: "Δεν φαίνονται? Δεν τα βλέπεις?"
FLY LOW - HIT HARD
-
anka

Ναι Παναγιώτη, έχω εγκαταστήσει το Cockpit Addons. Οπότε είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει η μανέτα και το stick. No Bug - No ProblemΈχεις εγκαταστήσει το Cockpit Addons? Γιατί ακριβώς αυτό το πιλοτήριο προσφέρει. Αν διαβάσεις το readme λέει ότι αναγκαστικά αφαίρεσε τη μανέτα και το stick γιατί έκρυβαν τις λυχνίες και κάποιους διακόπτες. ΔΕΝ είναι bug
FLY LOW - HIT HARD
τα cockpits είναι τα ίδια για ότι θέατρο και να έχειςanka έγραψε:...Το συγκεκριμένο screenshot είναι από πτήση με F-16CG (Block 40?) σε περιβάλλον Κορέας. Το ίδιο φαινόμενο (απουσία stick) συμβαίνει και πετώντας σε ΑΤΟ με F-16C Block 52+.
...
όπως θα είδες το cptart είναι κάτω απο το falcon4 folder
άν ήταν κάτω απο τον φάκελο του Αegean τότε ίσως να είχες άλλα πιλοτήρια
το Falcon όμως δεν δουλεύει έτσι!
ότι έχεις είναι για όλα τα θέατρα και το Default F16 Pit είναι αυτό που έχει τα αρχεία του ΧΥΜΑ στον φάκελο cptart και όχι σε κάποιον υποφάκελο και με άλλο όνομα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 25 Ιαν 2007, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
Αυτό το πράμα που κανονικά βρίσκεται στο φάκελο F16CG βρέθηκε και σε μένα ξαφνικά χύμα στον γνωστό φάκελο(ckptart). Αυτό φταίει (και για όλα τα δικά μου κουφά???)και όπως βλέπετε δεν έχει stick.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpan την 25 Ιαν 2007, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
anka

Πάντως αυτό που έχω να πώ είναι ότι και με το Cockpit Addon και χωρίς αυτό το stick και η μανέτα δεν εμφανίζεται σε μένα. Όταν έκανα για πρώτη φορά την εγκατάσταση του Falcon σύμφωνα με το επίσημο setup και χωρίς το Cockpit Addon δεν έβλεπα ούτε μανέτα, ούτε stick. Πάνω σε αυτή την εγκατάσταση πήγα να περάσω και το ΑΤΟ όμως κάτι πήγε στραβά και τα απεγκατέστησα όλα. Έτρεξα και το εργαλείο για την registry και έκανα από την αρχή μια φρέσκια εγκατάσταση αυτή τη φορά με το Cockpit Addon. Και πάλι όμως κάποιος τεχνικός είχε μπει στο pit πριν από μένα και αφαίρεσε την μανέτα και το stick
FLY LOW - HIT HARD