Την Δευτέρα το βράδυ και στα πλαίσια της 1ης εκπαιδευτικής μου εξόδου, κάποια στιγμή ο Anzac μου ζήτησε να κοιτάξω στην δεξιά κονσόλα κάτω από το ρολόι και δεξιά από το stick. Όπως βλέπετε και στην εικόνα αν και το ρολόι το βλέπω, το stick μάλλον έχει αφαιρεθεί από κάποιον τεχνικό.
Φαντάζομαι ότι η βάση κάτω από τις λυχνίες είναι η βάση στήριξης του stcik, έτσι δεν είναι? Το screenshot είναι από F16C B40. Το stick απουσιάζει και από τα ελληνικά Β52+ στο ΑΤΟ
Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει?
Pacman έγραψε:Ίσως να το αφαίρεσαν επειδή έχεις ήδη ένα επάνω στο γραφείο σου, οπότε το θεώρησαν περιττό. Άσε που έκρυβε και τα λαμπάκια με τις ζημιές!
Δεν θα διαφωνησω με την άποψή σου, αλλά κατά την διάρκεια της εκπ/κης εξόδου, ο Anzac μου είπε να κοιτάξω κάποιους διακόπτες στην δεξιά κονσόλα. η συνομιλία μας είχε ως εξής:
Anzac: "Οι διακόπτες που σου λέω είναι δεξιά από το stick και το χέρι σου"
anka: "Ποιο stick και ποιο χέρι μου? Δεν φαίνονται!"
Anzac: "Δεν φαίνονται? Δεν τα βλέπεις?"
Τελικά μόνο σε εμένα δεν φαίνονται το stick και το χέρι καθώς κοιτάψ προς την δεξιά κονσόλα, ή συμβαίνει και σε άλλους?
δες στον φάκελο σου "C:\MicroProse\Falcon4\art\ckptart"
για ένα αρχείο "10_12_dr.gif" και "10_03_dr.gif"
αυτό είναι το default pit για 1024 ανάλυση
τώρα αν εσένα διαλέγει απο μόνο του το 1600 το οποίο είναι κάπως ποιο 3d
μπορείς να κάνεις το εξής
1. απο το setup μεσα στο falcon διαλέγεις το smart scaling
2. απο το ""C:\MicroProse\Falcon4\art\ckptart" κάνεις rename το αρχείο "16_ckpit.dat" σε ότι θές
πχ 16_ckpit.dat.bak
δες στον φάκελο σου "C:\MicroProse\Falcon4\art\ckptart"
για ένα αρχείο "10_12_dr.gif" και "10_03_dr.gif"
αυτό είναι το default pit για 1024 ανάλυση
τώρα αν εσένα διαλέγει απο μόνο του το 1600 το οποίο είναι κάπως ποιο 3d
μπορείς να κάνεις το εξής
1. απο το setup μεσα στο falcon διαλέγεις το smart scaling
2. απο το ""C:\MicroProse\Falcon4\art\ckptart" κάνεις rename το αρχείο "16_ckpit.dat" σε ότι θές
πχ 16_ckpit.dat.bak
δοκίμασε και πές μου
Ok θα δοκιμάσω και θα σου πω. Τώρα όμως είμαι στην δουλειά και όχι στο cockpit (στο σπίτι). Όταν θα μπώ στο cockpit θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω. Αυτό που με σιγουριά μπορώ να σου πω είναι ότι από το Falcon/Setup/Graphics έχω επιλεγμένο για ανάλυση 1600x1200 με βάθος χρώματος 32bit και σαν video card έχω την Direct 3dHAL όπως δηλαδή αναφέρεται και στο επίσημο setup
Όπως διαπίστωσες βλέπω αυτά που και ο spook βλέπει στο δικό του pit. Και εμένα είναι ένα Block 40 και η αποστολή είνα μια εκπαιδευτική πλοήγησης και τήρησης χρόνου (navigation + timing) σε περιβάλλον Κορέας