Ρατσισμός?

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Ρατσισμός?

Δημοσίευση από panpan »

Ακούω πολλούς να μιλάνε για ρατσισμό τώρα τελευταία... Για ρατσισμό εναντίον των ξένων, ειδικά μιας συγκεκριμένης ομάδας που όλοι την γνωρίζουμε. Είμαστε ρατσιστές γιατί δε τους συμπαθούμε... Πώς να συμπαθήσω κάποιον που μου βάζει το σουγιά στο πλευρό για να μου κλέψει το αγαπημένο μου και υπερπολύτιμο για μένα κινητό? ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με αυτόν που ξεσκίζεται στην οικοδομή ή στο ταξί και βγάζει ΤΙΜΙΑ το ψωμί του. ΕΧΩ όμως πρόβλημα με τον ΑΧΑΡΙΣΤΟ που ζει στη χώρα μου και δαγκώνει το χέρι που του δίνει... Και τα βάζει με 2 15χρονα ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ που τα φοβάται(?) για να τραβήξει και σουγιά! Νομίζει ότι τώρα κάποιος είναι αφού λήστεψε 2μικρά. Και ήταν και 2vs2 εμπλοκή... Τόσο κότα πια? Το ξέρω ότι δεν είναι το σωστό μέρος η e-haf για αυτά αλλά συμπαθώ τους ανθρώπους της και για αυτό το αναφέρω. Και κλείνω όχι λέγοντας Ελλάς το μεγαλείο σου αλλά κόσμε ΠΟΥ καταντήσαμε...

Παναγιώτης "junior"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpan την 03 Απρ 2007, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Kαι δεν αγγιξες ουτε τη ραχη του παγοβουνου.... :? :?
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

αυτο λες εσυ?

το αλλο το ειδες?

http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... 6&start=15

για μελετησε το καλα και τα ξαναλεμε....
e-HAF Admin
chris

Δημοσίευση από chris »

STARSERIF έγραψε:Kαι δεν αγγιξες ουτε τη ραχη του παγοβουνου.... :? :?
X2
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Μόλις γύρισα... Το είδα Αnzac αλλά δεν ήθελα να το σχολιάσω...Καλή Χρονιά!!!!
Εικόνα
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!! ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???? ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ????
ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???? ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΟΛΟΙ!!!! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΩ.... ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ (ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΑΦΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΖΩΗ... :evil: ), ΜΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!! ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ??? Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΣ ΦΑΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!! ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΠΕΙΤΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ! ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΞΑΝΑ.....
ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟ POST...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ''ΙΘΥΝΟΝΤΑΣ''.....ΟΥΣΤ ΡΕ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....

@ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!! ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΚΑΙ ΔΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PREDATOR την 22 Ιαν 2007, 02:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

PREDATOR έγραψε: ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.... :evil: :evil: :evil: :evil:
εχεις αποδεικτικα για αυτα που λες? γιατι αν τα εχεις ΣΚΙΣΤΟΥΣ :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: μη φοβασαι ουτε μπατσους,ουτε διπλωματικες μ@λ@κιες :!:
PREDATOR

Εννοείται αυτό! Δεν θα έβγαινα αλλιώς να το καταγγείλω... Έστω και εδώ...
HAF
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Τότε κάντο με 1000!!!! Να τους ξεσκίσεις τους μπινέδες!!!!!!!!! Άσε αυτό είναι πράμα, να φοβάσαι να πας στην αστυνομία γιατί σε απειλούν? Ξέρω έναν που τον τραυμάτισαν Αλβανοί, πήγε στην αστυνομία, τους πιάσαν, πήγαν δικαστήρια και μετά η οικογένεια των αλβανών απειλούσε το παλληκάρι και την οικογένεια του... Δηλαδή ΕΛΕΟΣ μες στην ίδια μας τη χώρα όλα αυτά... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Εικόνα
chris

Δημοσίευση από chris »

....min masas, na tous kinigiseis...tha elega kai kati allo pou na teleiwnei se -isi kai -ilo ,alla....
Άβαταρ μέλους
NoFear

Δημοσίευση από NoFear »

PREDATOR σε νιωθω γιατι πριν απο περιπου 10 χρονια κατι Αλβανοι επεσαν πανω στο αμαξι του αδερφου μου.Δεν ειχαν ασφαλεια.Δεν χρειαζεται να σου πω ποιος πληρωσε τελικα την ζημια!

Αλλα φταινε και μερικοι πολιτικαντηδες μας που εβαζαν μεσα σ'αυτην την χωρα τον οποιονδηποτε!

Τεσπα...
Fighter pilots make movies.Bomber pilots make history!
PREDATOR

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου!!!! Εκεί είναι η ουσία...δυστυχώς ή ευτυχώς....
HAF
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Δεν διαφωνω και ιδιαιτερα στο οτι η αχαριστια για εναν λαο που τους φιλοξενει ειναι καταδικαστεα..

Οσοι αλλοδαποι μενουν στη χωρα θα πρεπει να εχουν ενα λογο παραπανω να σεβονται τη χωρα και τους πολιτες της...

Παντως οσον αφορα γενικοτερα τους μεταναστες,θα ηθελα να υπενθυμισω οτι και οι Ελληνες υπηρξαν μεταναστες και οτι πηγαν και προκοψαν και στην πλειοψηφια τους οι ξενοι λαοι τους αποδεχτηκαν...

Δεν γνωριζω ποσο ξηγημενοι ηταν πχ οι Ελληνες που μεταναστευσαν στην Αμερικη ή στη Γερμανια...
Θα υπηρχαν και οι καλοι και οι κακοι..

Απλα μην ξεχναμε οτι κοι οι Ελληνες καποτε ηταν οι "Αλβανοι" και οι "Πακιστανοι" της χωρας που μεταναστευσαν.

Κα κατι τελευταιο...Ο λογος που οι οποιοιδηποτε ξενοι σηκωσαν κεφαλι ειναι διοτι πολυ απλα εμεις τους το δωσαμε.Επειδη τυχαινει να προερχομαι απο αγροτικη περιοχη,καθε αγροτης εχει 10 Αλαβανους και τα παιδια του πινουν καφε καθε μετα στην πλατεια.Κανενας δεν παει πλεον να κανει τις βαριες χειρονακτικες δουλειες που σημερα πληρωνονται αδρα..
Ειμαστε ολοι High society και High Class και κλασ να μην πω τι...
Ξερετε ποσα βγαζουν οι οικοδομοι?
Παρα πολλα..
Και στην πλειοψηφια τους ειναι πλεον Γεωργιανοι,Αλβανοι κ.α.
Και βλεπεςι τον Αλβανο με Mercedes και γελας αντιο να γελας με τα χαλια σου...
Γιατι ο συγκεκριμενος εχει λιωσει κι εχει 2-3 δουλειες ταυτοχρονα και τα χει οικονομησει στην κυριολεξια με τον ιδρωτα του.
Τα ασφαλιστικα ταμεια τους εχουν θεους γιατι ειναι οι μονοι που πληρωνουν τις εισφορες τους...

Οι τραπεζες δεν τους μιλανε γιατι εχουν τρελες καταθεσεις.

Οσοι ειναι αρκετα χρονια στην Ελλαδα εχουν αφομοιωθει πληρως και δεν μπορεις καν να τους ξεχωρισεις...

Κα παλι θεωρω οτι εμεις τους δωσαμε δυναμη και την εκμεταλευονται...
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Άβαταρ μέλους
NoFear

Δημοσίευση από NoFear »

Kovamaniac δεν διαφωνω καθολου με οσα λες.Αντιθετα τα λες πολυ σωστα.Αλλα δεν νομιζω οτι οσοι ξενοι ηρθαν και μαλιστα απο καποιες συγκεκριμενες χωρες ηταν 'αγγελουδια'.

Αυτο ειναι που μας στεναχωρει μερικες φορες.Οτι δηλαδη η χωρα ηταν (και ειναι) ξεφραγο αμπελι και πρεπει μερικες φορες εσυ,εγω ή ο PREDATOR να ερχομαστε αντιμετωποι με καθε ειδους 'αποβρασματα'.

Και ξαναλεω οτι συμφωνω με οσα λες και οπως τα λες!Ειμαι καθηγητης Αγγλικων και μερικοι απο τους αγαπημενους μαθητες μου (ή αγαπημενες μαθητριες) ειναι απο Αλβανια ή Πρωην Σοβιετικη Ενωση.

Σε ρωταω λοιπον,πιστευεις οτι ειμαι ρατσιστης ή οτι ειναι ισως ο PREDATOR?

Φιλικα παντα!
Fighter pilots make movies.Bomber pilots make history!
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ όσον αφορά τους Έλληνες και τους Πακιστανούς μετανάστες.

Ποιά είναι αυτή ?

Πολύ απλά δεν το σκάσανε απο όλες τις φυλακές για να πάνε σε μια άλλη χώρα να κάνουν τα ίδια και να γεμίσουν και τις εκεί φυλακές !!!

εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα, και αυτοί είναι κυρίως οι οικογενειάρχες
e-HAF Admin
Απάντηση