skend_gr έγραψε:Είμαστε δεκτοί και εμείς ( απο Σαλαμίνα) ?
ένημερωνόμαστε απο το Foroum για τα πάντα από καιρό ( οι εμεις εγώ ο μπαμπάς 43y και ο υιός skend_junior 14y ) απλά δεν ειναι ώρα για το online ακόμα !
ΚΑΛΗ και ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Γιώργος και Νεκτάριος ΣΚΕΝΔΕΡΙΔΗΣ
Γιατί όχι ;;; δεν κατάλαβα δεν είσαι μέλος ...
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...
skend_gr έγραψε:Είμαστε δεκτοί και εμείς ( απο Σαλαμίνα) ?
ένημερωνόμαστε απο το Foroum για τα πάντα από καιρό ( οι εμεις εγώ ο μπαμπάς 43y και ο υιός skend_junior 14y ) απλά δεν ειναι ώρα για το online ακόμα !
ΚΑΛΗ και ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Γιώργος και Νεκτάριος ΣΚΕΝΔΕΡΙΔΗΣ
...δέν είναι ανάγκη ή υποχρεωτικό να πετάξεις online για να ποστάρεις κάποια ιδέα σου/απορία σου/σκέψη σου στην e-HAF
το Πτητικό μας κομμάτι βρίσκεται στην περιοχή Commit
εδώ είναι το portal μας
Τι λέτε για την φοιτητική ταβέρνα Τηνιακό στην αρχή της Αλεξάνδρας λίγο πάνω από το Revenge of Rock (κατεβαίνετε στάση ηλεκτρικού "Βικτώρια", περνάτε την Πατησίων και συνεχίζεται στην Αλεξάνδρας με τα πόδια 100m. Θα τη δείτε στο δεξί σας χέρι). Έχει πολύ καλές τιμές (πολύ φτηνά). Θα φάμε και θα πιούμε όσο θέλουμε. Να ενημερώσω πως από φαγητό έχει ένα συγκεκριμένο είδος ποικιλίας με λουκανικάκια - μπιφτεκάκια και τυροπιτάκια (4ευρώ) και οι μπύρες πάνε 1.70 Amstel και 1.90 Heineken ,Kaiser το μεγάλο μπουκάλι. Ούζο 4 ευρώ το καραφάκι, και κρασί το μπουκάλι 3.50 ή 4 ευρώ. Εκεί δε μαζεύονται γέροι (εκτός από τους ιδιοκτήτες) , αντιθέτως κατακλύζεται από φοιτητές. Γι' αυτό αν επιλέξετε αυτό το μέρος καλό είναι να κλείσετε τραπέζι 2-3 μέρες νωρίτερα και να του πείτε για πόσα άτομα είναι...(η συμμετοχή μου admin είναι αμφίρροπη γιατί έχω κάτι τρεχάματα τελευταία). Chris
Τηνιακόν: Η νέα δυνάμη στην Αλεξάνδρας. Το στέκι σου λαέ. Το μοναδικό μαγαζί που μπορείς να γίνεις λιάρδα με 5 ευρώ. Γεμάτο φοιτητόκοσμο, χειμώνα-καλοκαίρι. Έντονο παρεϊστικο κλίμα με τις ουρές στις προϊστορικές τουαλέτες του να αποτέλουν έξοχο σποτ κοινωνικοποίησης. Ιδανικό για γνωριμίες και ένταξη σε αναρχοαυτόνομα σχήματα -εάν μεθύσετε σε τέτοιο σημείο-. Το ντεκόρ είναι απλώς ανύπαρκτο αλλά εμείς το ονομάζουμε μινιμαλισμό του λαού. Επίσης, όσοι ενδιαφέρεστε για μουσική, φέρτε μαζί το walkman σας.
HIGHLIGHT: Είναι πραγματικά σαν το σπίτι σου. Ένωσε 10 τραπέζια, πάρε και μια καρέκλα για το σπίτι. Όλα παίζουν στο Τηνιακό.
xrhstaras έγραψε:Τι λέτε για την φοιτητική ταβέρνα Τηνιακό στην αρχή της Αλεξάνδρας λίγο πάνω από το Revenge of Rock (κατεβαίνετε στάση ηλεκτρικού "Βικτώρια", περνάτε την Πατησίων και συνεχίζεται στην Αλεξάνδρας με τα πόδια 100m. Θα τη δείτε στο δεξί σας χέρι). Έχει πολύ καλές τιμές (πολύ φτηνά). Θα φάμε και θα πιούμε όσο θέλουμε. Να ενημερώσω πως από φαγητό έχει ένα συγκεκριμένο είδος ποικιλίας με λουκανικάκια - μπιφτεκάκια και τυροπιτάκια (4ευρώ) και οι μπύρες πάνε 1.70 Amstel και 1.90 Heineken ,Kaiser το μεγάλο μπουκάλι. Ούζο 4 ευρώ το καραφάκι, και κρασί το μπουκάλι 3.50 ή 4 ευρώ. Εκεί δε μαζεύονται γέροι (εκτός από τους ιδιοκτήτες) , αντιθέτως κατακλύζεται από φοιτητές. Γι' αυτό αν επιλέξετε αυτό το μέρος καλό είναι να κλείσετε τραπέζι 2-3 μέρες νωρίτερα και να του πείτε για πόσα άτομα είναι...(η συμμετοχή μου admin είναι αμφίρροπη γιατί έχω κάτι τρεχάματα τελευταία). Chris
άμα είναι έτσι όπως τα λές (κοντά τραίνο κλπ) τότε μάλλον μας κάνει