Άν τιμωρηθεί κανείς να μου γράψετε.....
Συντονιστής: Διαχείριση
Ο κολλητος μου (με βυσμα) ηταν οδηγος ΣΜΕΤ στην 115.Anzac έγραψε:εγώ έβαλα μέσον για να μπώ αεροπορία
γιατί άν δεν έβλεπα στον Στρατό τα αεροπλάνα απο κοντά, θα έβγαινα Ι5
και δέν έλεγε
ώς εκεί όμως ήταν το μέσον μου
για ειδικότητα Μπατζής
ακούς συνάδελφε tiramola ?
Δεν πιστευω οτι υπαρχει καλυτερη θεση!

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Για τον ίδιο λόγο και με τον ίδιο τρόπο κατέληξα και εγώ ΠΑ (115).
Το highlight ήταν όταν κάθισα στο kokpit ενός F-16Blk52+ :f16: :groupflip: αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα έλεγα ότι πέρασα καλά. Καλύτερα μεν από ορισμένους άλλους, αλλά πολύ χειρότερα από κάποιους που ερχόντουσαν στην μονάδα στην χάση και στη φέξη.
@ Lantirn
Πότε ήταν ο κολλητός σου στο ΣΜΕΤ της 115? Ίσως να τον γνώρισα.
Εγ'ω ήμουν 115 από τέλη Νοεμβρίου 03 έως αρχές Μαϊου 04.
Το highlight ήταν όταν κάθισα στο kokpit ενός F-16Blk52+ :f16: :groupflip: αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα έλεγα ότι πέρασα καλά. Καλύτερα μεν από ορισμένους άλλους, αλλά πολύ χειρότερα από κάποιους που ερχόντουσαν στην μονάδα στην χάση και στη φέξη.
@ Lantirn
Πότε ήταν ο κολλητός σου στο ΣΜΕΤ της 115? Ίσως να τον γνώρισα.
Εγ'ω ήμουν 115 από τέλη Νοεμβρίου 03 έως αρχές Μαϊου 04.
-
killerwing
Εσεις παιδια ειχατε γνωστο στην αεροπορια,κανενα σμηναρχο,ταξιαρχο,υποπτεραρχο, φανταζεσται να ειχατε περιουσια δις ευρω και να κανατε παρεα με υπουργους, βουλευτες, τι θα εκαναν για εσας μονο και μονο για να σας εξυπηρετησουν. Εγω θα ηθελα να μαθω που πηγε στρταο ο Τζιγγερ ή ο πετρος κοκκαλης.
Εγω πιστευω οτι ο αντισυνταγματαρχης δεν εφταιγε σε τιποτε,του ειπαν να παει να παρει τα χαρτια και πηγε. Σιγα που επερνε λεφτα και τα εβαζε ολα στην τσεπη του.
Εγω πιστευω οτι ο αντισυνταγματαρχης δεν εφταιγε σε τιποτε,του ειπαν να παει να παρει τα χαρτια και πηγε. Σιγα που επερνε λεφτα και τα εβαζε ολα στην τσεπη του.
-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Και εγώ, όπως και άλλοι είχα βύσμα και το χρησιμοποίησα, μονο μια φορά. Για να γίνω Δόκιμος. Σαν να ακούω μερικούς (?) να με καταριούνται.... Όμως καλύτερα να μην βιάζονται. Η σειρά των κέντρων που παρουσιάστηκα ήταν η ακόλουθη: Μεγάλο Πεύκο - Λουτράκι (γνωστό και ως Μικρή Ευελπίδων) - Ρεντίνα/ΚΕΑΠ και Αμφίβιες Μοίρες. Αυτά.......
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία: