Ακαδημία Αθηνών: Mετάλλιο Αρετής στον Σμηναγό Ηλιάκη
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
αποζημίωση ?
εδώ είχαμε πληρώσει αεροσκάφη τα οποία δεν παραλάβαμε ποτέ λόγω του B' ΠΠ
πούνε τα λεφτά ΟΕΟ ?
πούνε τα αεροπλάνα ΟΕΟ ?
ποιός Θανάσης ???????
Παρεπιπτόντως, νομίζω πως οι τελευταίοι της φυλής των Ελλήνων που σέβονται τον εαυτό τους και έχουν ακόμα ένα δείγμα πυγμής, πρέπει να είναι οι Κύπριοι
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!
εδώ είχαμε πληρώσει αεροσκάφη τα οποία δεν παραλάβαμε ποτέ λόγω του B' ΠΠ
πούνε τα λεφτά ΟΕΟ ?
πούνε τα αεροπλάνα ΟΕΟ ?
ποιός Θανάσης ???????
Παρεπιπτόντως, νομίζω πως οι τελευταίοι της φυλής των Ελλήνων που σέβονται τον εαυτό τους και έχουν ακόμα ένα δείγμα πυγμής, πρέπει να είναι οι Κύπριοι
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!
e-HAF Admin
Aστο γιατι και αυτο ποναει ,ειναι και ΜΕΓΑΛΟ θεμα και για αλλο thread.Tωρα για το μονο που μπορουμε να σχολιασουμε περι πυγμης ειναι οτι αν ηθελαν οι Κυπριοι Ελληνες θα μπορουσαν να προσαρτηθουν στην Ελλαδα οταν ειχαν την μεγαλη ευκαιρια.Δεν θελαν ομως να χασουν τααααα "καλα" των Αγγλων......αστο ειναι μεγαλο Θεμα!
backseater εγραψε:
Μirage -2000;
Στη γνωστη ιστορια με τον Magic που "ελειπε" αναφερεσαι;
Dem
Πότε κατεριψαν οι Oλλανδοι Mig-29; Πού; Πώς;"Αλλά τι να λέμε τώρα αυτά τα κάνουν οι ξένοι, μέχρι και οι Ολλανδοί που έισαι εσύ με τις πάπιες, ζωγραφίσαν 1 Μιγκ-29 στο Oλανδικό F-16.."
Eμεις πότε καταριψαμε τί ; F-16; Πώς; Πού;Εμείς όμως Γιόκ, F-16 γιόκ και αμα γουστάρετε...γιόκ ζωγραφιά κατάρριψης, γιόκ και καποιοι έτερχαν να βάψουν το Mirage-2000 μέχρι και μοντελισμό μου έκαναν να μην φαίνονται οι κάπνες..!
Μirage -2000;
Dem
-
Baron-Rojo
Dem έγραψε:backseater εγραψε:Πότε κατεριψαν οι Oλλανδοι Mig-29; Πού; Πώς;"Αλλά τι να λέμε τώρα αυτά τα κάνουν οι ξένοι, μέχρι και οι Ολλανδοί που έισαι εσύ με τις πάπιες, ζωγραφίσαν 1 Μιγκ-29 στο Oλανδικό F-16.."
Αν διαβασεις καλα το ποστ του φιλτατου backseater θα καταλαβεις!!!!Eμεις πότε καταριψαμε τί ; F-16; Πώς; Πού;Εμείς όμως Γιόκ, F-16 γιόκ και αμα γουστάρετε...γιόκ ζωγραφιά κατάρριψης, γιόκ και καποιοι έτερχαν να βάψουν το Mirage-2000 μέχρι και μοντελισμό μου έκαναν να μην φαίνονται οι κάπνες..!
Μirage -2000;
Dem
8)