Μετά μας λένε μην βρίζετε, μην λέτε και μην κάνετε πράγματα, μην , μην κλπ...
Τελικά πρόκειτο για ζώα...Μα το Θεό, η στρατιωτική τους ηγεσία κάνει και σκαρφίζεται τα πάντα για μην μπει η χώρα τους στην ΕΕ... Πότε θα την ''φάνε'' δεν ξέρω...
Συντονιστής: Διαχείριση
I dilosi toy afti synista anerythriasti yvri sto prosopo toy Iliaki...Den koitane kalytera na ekpaidefsoyn toys mpoyntalades toys oste na min peftoun me kathe break se alla aeroskafi..Ehoyn plirosei ti magkia toys polles fores,omos...Opos to poylaki<Magic> stin pipa tou Falcon toys prin kapoia hronia..Vevaia afto einai mono ena apo ta pollaPREDATOR έγραψε:Μόλις άκουσα από δελτίο ειδήσεων πως ο τούρκος Α/ΓΕΑ θεωρεί το ατυχές συμβάν στην Κάρπαθο ως πρόκληση της ελληνικής πλευράς... Και πως εαν επαναληφθεί η Τουρκία θα καταρρίψει δύο δικά μας α/φη ως αντίποινα!!!!![]()
![]()
![]()
Μετά μας λένε μην βρίζετε, μην λέτε και μην κάνετε πράγματα, μην , μην κλπ...
Τελικά πρόκειτο για ζώα...Μα το Θεό, η στρατιωτική τους ηγεσία κάνει και σκαρφίζεται τα πάντα για μην μπει η χώρα τους στην ΕΕ... Πότε θα την ''φάνε'' δεν ξέρω...![]()
![]()
Και θα τους αρέσει...

...Σιγά-σιγά τις απειλές γιατί τρομάζουμε Α/ΓΕΑ Ατουρκουμ Απειλομ λελεκ.... :walkin:Και πως εαν επαναληφθεί η Τουρκία θα καταρρίψει δύο δικά μας α/φη ως αντίποινα!!!!
DONT YOU DAREAlexander έγραψε:...Σιγά-σιγά τις απειλές γιατί τρομάζουμε Α/ΓΕΑ Ατουρκουμ Απειλομ λελεκ.... :walkin:Και πως εαν επαναληφθεί η Τουρκία θα καταρρίψει δύο δικά μας α/φη ως αντίποινα!!!!
.....σίκιμε μπουλντού βαρά Α/ΓΕΑ Ατουρκουμ Απειλομ λελεκ(αυτό αύριο θα το σβήσω)
PREDATOR έγραψε:Παναγιώτη μου μόνο θυμό μας προκαλεί γιατί βλέπουμε τους εκπροσώπους της χώρας μας και πααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα'αντα μένουν αμέτοχοι, ατάραχοι, ήρεμοι, σαν να είναι σε κόμα!!! Λίγο τρίξιμο στα δόντια της γείτονος εγώ θα ήθελα προσωπικά... Πάντα μένουμε στην αφάνεια και στο χαμόγελο... Και οι άλλοι παίζουν το παιχνίδι τους... Αυτό εμένα με εξοργίζει αφάνταστα... Και δεν λέω να ανοίξουμε πολεμικό μέτωπο (για να προλάβω κάποιους που ίσως με ρωτούσαν)...