Lockon flamming Cliffs setup?
Συντονιστής: Διαχείριση
και δεν ερχεσε?
ελα να σου δωσω ενα να τελειωνουμε
αν ομως δεν σας αρεσει σαν sim εγω ευθυνη δεν φερω
μου την σπαει πολυ να πεταω ευθεια και αυτο μια να ανεβαινει και μια να κατεβαινει μονο του
χωρια που με το παραμικρο και με f-15 ακους Over-G και maximum angle of attack
ουστ! Και οξω.....
ελα να σου δωσω ενα να τελειωνουμε
αν ομως δεν σας αρεσει σαν sim εγω ευθυνη δεν φερω
μου την σπαει πολυ να πεταω ευθεια και αυτο μια να ανεβαινει και μια να κατεβαινει μονο του
χωρια που με το παραμικρο και με f-15 ακους Over-G και maximum angle of attack
ουστ! Και οξω.....
e-HAF Admin
Ναι τα αεροσκάφη θέλουν trimming όταν γίνονται αλλαγές στην ταχύτητα. Στα μαχητικά δεν είναι τόσο έντονο, όσο στα βομβαρδιστικά. Για την ακρίβεια όσο στο SU25 που έχει advanced flight model, γιατί το A10 παραείναι εύκολο.
Όσο αυξάνεις την ταχύτητα αυτό έχει την τάση να σηκώνει τη μούρη. Τότε πρέπει να κάνεις trim down μέχρι να σταθεροποιηθεί. Όταν χαμηλώνεις την ταχύτητα το αντίθετο. Το ίδιο ισχύει όταν ανοίξεις flaps για παράδειγμα, airbrakes κτλ.
Επίσης αν δεν έχεις σωστό trim δεν πρόκειται να καταφέρεις να στοχεύσεις σε straffing run. Οπότε στην εχθρική περιοχή που σε κυνηγούν από strella, avenger και ανθρωπάκια με stinger μέχρι τα εχθρικά μαχητικά και κανα Α10 που θα περνάει από εκεί και θα αποφασίζει να σου ρίξει ένα sidewinder, η ταχύτητά σου μοιραία αυξομοιώνεται. Οπότε πρέπει να έχεις στο μυαλό σου εκτός από τις απειλές, τον εντοπισμό στόχων και την προσβολή τους (και με παλιόλογα εκτός των άλλων:D ), το trimming του αεροσκάφους και γενικά να καταφέρεις να πετάξεις αυτόν τον κουβά.
Γι'αυτό το SU25T είναι πόρωση!
Στα μαχητικά θέλει πιο απαλούς χειρισμούς, εκτός αν θέλεις να μπεις σε maximum angle of attack (αν πετάς Ρωσικό αεροσκάφος
). Γενικά δεν πρέπει να τραβάς πολύ προς τα πίσω. Κοίτα τη βελόνα ΑΟΑ και G, και προσπάθησε να ανεβαίνει το G και όχι το AOA πάρα πολύ (όχι πέρα από το κόκκινο, εκτός αν αυτό θέλεις). Και στα μαχητικά παίζει ρόλο το trimming, ειδικά στα Ρωσικά. Για παράδειγμα σε μερικές περιπτώσεις μπορεί παρόλο πού πας γρήγορα, να σε συμφέρει να ανεβάσεις trimming σε έναν ελιγμό.
Αυτά τα βλέπεις εμπειρικά από το πως συμπεριφέρεται το αεροσκάφος. Έτσι κι αλλιώς θεωρητικά δεν ξέρω να σου πω πολλά.
Κάπου είχα διαβάσει πως ένας πιλότος Phantom πάντα τρύπαγε τα γάντια του στον αντίχειρα από το πολύ trimming.
Επίσης, είχα δει κάτι σαν ντοκυμαντέρ όπου ένας πιλότος έλεγε πως αν τραβήξεις πολύ (Μax AOA) το αεροσκάφος τραντάζεται και κάνει roll μόνο του. Μετά το έδειξε με ένα μικρό μονοκινητήριο.
Το δοκίμασα με SU25T και πράγματι αυτό συμβαίνει και στο παιχνίδι. Σε Α10 δεν νομίζω να γίνεται, γιατι όσο και αν τραβάς παθαίνει μεν μια μικρή απώλεια στήριξης, αλλά όχι πολλά πράγματα.
Γενικά οι άντρες πετάνε "των ξανθών τας μηχανάς"
, ενώ τα Αμερικανάκια F-15 και A-10 και όλο παραπονιούντια στα Forum πως τα αεροπλάνα τους δεν είναι καλά στο παιχνίδι και πως ο AMRAAM αστοχεί ενώ δεν πρέπει γιατί στην optimal launch zone κανείς δεν του ξεφεύγει και τέτοιες σαχλαμάρες.
Τελικά το παιχνιδάκι έχει κρυφά χαρίσματα και μάλλον αξίζει να του ρίξετε άλλη μια ματιά.
Βέβαια μην περιμένετε την εκπληκτική λεπτομέρεια το Falcon 4 στα avionics. Η αίσθηση της πτήσης στο Flamming Cliffs όμως, θα σας αποζημειώσει.
Όσο αυξάνεις την ταχύτητα αυτό έχει την τάση να σηκώνει τη μούρη. Τότε πρέπει να κάνεις trim down μέχρι να σταθεροποιηθεί. Όταν χαμηλώνεις την ταχύτητα το αντίθετο. Το ίδιο ισχύει όταν ανοίξεις flaps για παράδειγμα, airbrakes κτλ.
Επίσης αν δεν έχεις σωστό trim δεν πρόκειται να καταφέρεις να στοχεύσεις σε straffing run. Οπότε στην εχθρική περιοχή που σε κυνηγούν από strella, avenger και ανθρωπάκια με stinger μέχρι τα εχθρικά μαχητικά και κανα Α10 που θα περνάει από εκεί και θα αποφασίζει να σου ρίξει ένα sidewinder, η ταχύτητά σου μοιραία αυξομοιώνεται. Οπότε πρέπει να έχεις στο μυαλό σου εκτός από τις απειλές, τον εντοπισμό στόχων και την προσβολή τους (και με παλιόλογα εκτός των άλλων:D ), το trimming του αεροσκάφους και γενικά να καταφέρεις να πετάξεις αυτόν τον κουβά.
Γι'αυτό το SU25T είναι πόρωση!
Στα μαχητικά θέλει πιο απαλούς χειρισμούς, εκτός αν θέλεις να μπεις σε maximum angle of attack (αν πετάς Ρωσικό αεροσκάφος
Αυτά τα βλέπεις εμπειρικά από το πως συμπεριφέρεται το αεροσκάφος. Έτσι κι αλλιώς θεωρητικά δεν ξέρω να σου πω πολλά.
Κάπου είχα διαβάσει πως ένας πιλότος Phantom πάντα τρύπαγε τα γάντια του στον αντίχειρα από το πολύ trimming.
Επίσης, είχα δει κάτι σαν ντοκυμαντέρ όπου ένας πιλότος έλεγε πως αν τραβήξεις πολύ (Μax AOA) το αεροσκάφος τραντάζεται και κάνει roll μόνο του. Μετά το έδειξε με ένα μικρό μονοκινητήριο.
Το δοκίμασα με SU25T και πράγματι αυτό συμβαίνει και στο παιχνίδι. Σε Α10 δεν νομίζω να γίνεται, γιατι όσο και αν τραβάς παθαίνει μεν μια μικρή απώλεια στήριξης, αλλά όχι πολλά πράγματα.
Γενικά οι άντρες πετάνε "των ξανθών τας μηχανάς"
Τελικά το παιχνιδάκι έχει κρυφά χαρίσματα και μάλλον αξίζει να του ρίξετε άλλη μια ματιά.
Βέβαια μην περιμένετε την εκπληκτική λεπτομέρεια το Falcon 4 στα avionics. Η αίσθηση της πτήσης στο Flamming Cliffs όμως, θα σας αποζημειώσει.
-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
Ωραία η μηχανάρα σου, αλλά δες και τη δικιά μου , που είναι και ντόπια

Δες και τις Λεοπαρδάρες μου...

Υ.Γ. Υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια στη μαγική εικόνα

Δες και τις Λεοπαρδάρες μου...

Υ.Γ. Υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια στη μαγική εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pacman την 03 Νοέμ 2006, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
-
Επισκέπτης
το 1ο cd ειναι το αρχικο lock-on
το 2ο cd ειναι add-on και λεγεται flaming cliffs
το οποιο ειναι και το κλειδωμενο με το starforce
notice
* η εγκατασταση του 2ου cd γινεται μονο οταν εχεις περασει το 1ο
* η εγκατασταση γινεται κανονικα με το cd
το προβλημα ειναι οτι οταν πας να το τρεξεις ψαχνει το starforce οχι οταν το κανεις εγκατασταση
αν κανεις αυτα που σου ειπα, το 2ο cd θα περασει κανονικα!
το 2ο cd ειναι add-on και λεγεται flaming cliffs
το οποιο ειναι και το κλειδωμενο με το starforce
notice
* η εγκατασταση του 2ου cd γινεται μονο οταν εχεις περασει το 1ο
* η εγκατασταση γινεται κανονικα με το cd
το προβλημα ειναι οτι οταν πας να το τρεξεις ψαχνει το starforce οχι οταν το κανεις εγκατασταση
αν κανεις αυτα που σου ειπα, το 2ο cd θα περασει κανονικα!
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης