Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας "2006"

Συναντήσεις και Events της ομάδας μας
Κλειδωμένο
Falconeye

Δημοσίευση από Falconeye »

:( :( :( Oxi re gamwto kathimerini afou douleuoume kathe fora SK to kana twra tha to allaksoun? Propersi giati to kanan SK pou phga Larisa kai N.Agxialo? Kati den paizei kala tha to poun sto site na kseroume?
Εικόνα
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Αν γίνει καθημερινή με βλέπω πάλι Μίκρα τουλάχιστον να δω κανα F-5.χαχα.Άντε να δούμε τι θα δούμε
Falconeye

Δημοσίευση από Falconeye »

:( :( :( egw pisteuw oti tha paiksei kai SK alliws oxi pali Mikra tha parw adeia apo thn douleia kai tha paw Agxialo breksei xionisei.
Εικόνα
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Επειδη υπαρχει περιπτωση να βρισκομαι εκτος Ελλαδαςδεν ξερω.

Αν ειμαι εντος,ψηφιζω Lantirn
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Thorny

Δημοσίευση από Thorny »

Αχ πως σας ζηλεύω !!! Διαβάζω τα posts σας και τρελαίνομαι.

Εδώ στην Κύπρο είχαν 2 μαχητικά (ελικοφόρα PC-9) αλλά χάθηκε το ένα (δυστυχώς με το πλήρωμα μαζί) και έτσι έχει μείνει μόνο ένα.

Οπότε διαβάζοντας τα δηλίματα που έχετε, " ... αραγε φέτος να πάμε 110 ή 114, άραγε να πάμε Τανάγρα ή Λάρισσα" είναι σαν να διαβάζει ο πεινασμένος "...άραγε αυτή τη φορά να φάω τη σοκολατίνα ή τούρτα παγωτού"

Άντε όπου κι αν πάτε καλά να περάσετε και θυμηθείτε και καμμιά φωτογραφία ... των "γλυκών" για μας τους πεινασμένους

τα λέμε,

Νίκος
TODO POR LA PATRIA
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

http://www.haf.gr/el/news.asp?id=495&archive=0

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής:

Η εορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας θα πραγματοποιηθεί την 8 Νοεμβρίου 2006 στις Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως κάθε χρόνο.

Το επίκεντρο των εορτασμών θα είναι το αεροδρόμιο Δεκελείας με επίσημο προσκεκλημένο την Αυτού Εξοχότητα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Ειδικά για εφέτος, μετά τη δοξολογία και την ανάγνωση της ημερησίας διαταγής από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στο χώρο της Σχολής Ικάρων, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας στο υπόστεγο "Λέρος".

Εκεί, παράλληλα με τη μόνιμη στατική έκθεση ιστορικών αεροσκαφών, θα λάβει χώρα έκθεση-αφιέρωμα στη δράση της Αεροπορίας μας κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη έκθεση θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό αλλά και ανάλογα εκθέματα, πολλά εκ των οποίων προέρχονται από αεροπόρους ή τις οικογένειες αυτών που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις εκείνης της περιόδου. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και το πρόσφατα ανελκυσθέν από τη θαλάσσια περιοχή της Ρόδου, αεροσκάφος της εποχής εκείνης, Junkers-87 STUKA.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού, ο οποίος φέτος θα είναι πενθήμερος (8 έως 12 Νοεμβρίου), το κοινό θα μπορεί ελεύθερα να επισκεφθεί Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και να δει από κοντά τα μέσα της και να γνωρίσει το προσωπικό της.
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
thundercat

Δημοσίευση από thundercat »

Το Σαββατο πρωι θα είμαι Λαρισα.Ποιος αλλος ειναι μαζι μου?
Μαλλον θα ειμαι με τον βασίλη τον GRaecuS.
Γιούχουυυ :D :D :D
****\NTG/****
Εικόνα
kongrigo
Επικοινωνία:

Λοιπόν έχω, ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΕΑ

Αυτά και αν είναι ΝΕΑ :!: :!: :!:

Κανονίστε άδειες … :!: :!: :!:

βγάλτε εισιτήρια :!: :!: :!:

… με αεροπλάνα και βαπόρια και στο τέλος αν κάνω λάθος μπορείτε να έρθετε να με δείρετε… που σα ξεσήκωσα

Πήρα τηλέφωνο το ΓΕΑ :D
Πήρα τηλέφωνο την 116 :)
Πήρα τηλέφωνο την 117 :)

… και μου είπαν ότι θα είναι ανοιχτά από τις 08/11

ΑΛΛΑ

… από τις 09:00 περίπου το ΠΡΩΙ

Και όπως μου τόνισαν στην 117 «οι ημέρες θα είναι επιχειρησιακές και οι πτήσεις θα γίνουν κανονικά»

Οπότε καταλαβαίνεται ΤΙ σημαίνει αυτό …!!!

Τρεχάτε ποδαράκια μου…

Ένα έχω να πω

Να έχει καλό καιρό… !!!

Ελπίζω να ισχύει και για τις άλλες ΠΜ αυτό…
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Monster
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Monster »

8-11 είναι αργία...
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO
Εικόνα
kongrigo
Επικοινωνία:

8 είναι Τετάρτη
9 είναι Πεμπτη
10 είναι Παρασκευή
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

Όποιοι πάτε 117 ίσως δείτε και ξένα μαχητικά, μιας και ξεκινάει μια νατοική άσκηση σύντομα στην 117...

Εγώ ή Παρασκευή ή Σάββατο θα είμαι Λάρισα... Ευκαιρία να γνωρίσω και την πόλη! ;)
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
TIM

Δημοσίευση από TIM »

Μάλλον μόνο οι τυχεροί της Πέμπτης θα δουν πτήσεις. Πιθανό να υπάρχουν πτήσεις και την Τετάρτη αλλά μιλάμε για πολύ λίγες και για συγκεκριμένο σκοπό. Από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή ώρες κοινού 9:00-17:00.

Την Τετάρτη οι δοξολογίες και ίσως ανοίξουν τα αεροδρόμια απ μεσημέρι...

Αυτά.

8)
kongrigo
Επικοινωνία:

papaFX έγραψε:Μάλλον μόνο οι τυχεροί της Πέμπτης θα δουν πτήσεις. Πιθανό να υπάρχουν πτήσεις και την Τετάρτη αλλά μιλάμε για πολύ λίγες και για συγκεκριμένο σκοπό. Από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή ώρες κοινού 9:00-17:00.

Την Τετάρτη οι δοξολογίες και ίσως ανοίξουν τα αεροδρόμια απ μεσημέρι...

Αυτά.

8)
Και ΩΡΑΙΟΣ και ΣΩΣΤΟΣ :wink:
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
mmaker

Δημοσίευση από mmaker »

Όσοι επιθυμούν το Σάββατο να κατέβουν Ανδραβίδα,ας το πουν να κανονίσουμε
pilot747
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pilot747 »

Το ότι θα είναι 5ήμερος ο εορτασμός με βολεύει καθώς Τετάρτη δεν μπορούσα. Οπότε λέω μια από τις επόμενες να πάω ή προς Ανδραβίδα ή προς Άραξο.
Και αφού λέτε πως θα είναι και επιχειρησιακές οι μέρες και οι πτήσεις θα γίνουν κανονικά ακόμα ένας λόγος να πάω.

Κορυφηηηή!!!!!!!!!! :-D
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi
Εικόνα
Κλειδωμένο