papaFX πια, sorry για το μπέρδεμα...backseater έγραψε:Tim,
Υπάρχει και pm αν θες κάτι προσωπικά και όχι δημόσια...backseater έγραψε:μήπως πρέπει για όλα αυτά να τα πούμε από κοντα, ή επιμένεις στο forum? δεν νομίζο ότι τα εν οίκω είναι σωστό να βγαίνουν έξω αλλά πολύ περισσότερο δεν είναι πρέπον να προκαλούμε ο ένας τον άλλο γιατί άλλος είναι ο αντίπαλος, και όχι εμείς (μεταξύ μας....).
Δεν ξέρω τι κάνουν έξω και ούτε με ενδιαφέρει. Μιλάς για άλλες αεροπορίες και όχι την Ελληνική. Δεν είναι πανάκεια ότι ό,τι κάνουν αυτές είναι σωστό και για μας! Δεν είναι αξιοκρατικές οι πανελλήνιες; Δλδ όλοι οι γιατροί μας, όλοι οι δικηγόροι και όλοι οι υπόλοιποι γενικά περάσανε με μία διαδικασία αναξιοκρατική; Ακόμα περιμένω να μου πεις εναλλακτικές λύσεις βιώσιμες στην Ελλάδα...backseater έγραψε:Εν τάχει, δηλαδή υπονοείς ότι Αγγλοι Γάλλοι, Αμερικανοί με επιλογή Ιπταμένων σε 5 σώματα διαθέτουν συστήματα επιλογής Ιπταμένων και Ναυτίλων μη αξιοκρατικά, έτσι?
Που το βλέπεις το αξιοκρατικό, εδώ?
Στείλε μου pm γι αυτό σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ πολύ...backseater έγραψε:Για τα ατυχήματα από κοντά+μόνο...
Εγώ δεν τον ξέρω το λόγο... μπορείς να μου τον πεις σε παρακαλώ;backseater έγραψε:Για το Τ-2, πως νομίζεις ότι έβγαζαν άγγλοι και οι Αμερικάνοι Ιπταμένους διαθέσιμους στο F-4 (F-14) του Ναυτικού τους, έχεις ανέβει σε αεροπλανοφόρο να δεις που πρωσγειωνόσαντε τα ρημαδια...? σε γήπεδο του μπάσκετ προσγειωνόντουσαν τα F-4 και στο Αμερικανικό και στο Αγγλικό Ναυτικό με χειριστάς κατευθείας από τα Τ-2, ή τα Hawk δίχως 4 χρόνια εκπαίδευσης στη Β θέση!! Μετά το ΣΜΕΤ για το αεροπλανοφόρο ή διαδικασία ήταν 3 προσγειώσεις ημέρας και 1 νυχτερινή με βαθμολογία άνω του μέσω όρου και γύρω στα 10 touch-n-goes. Αλλιώς σε άλλο τύπο α/φους. Δηλαδή αυτά τα τυπάκια (USN) είναι τίποτα ασχετούληδες έτσι....?
Για τους ΧΟΣ επειδή μάλλον δεν γνωρίζεις, η δεν σου έχουν πεί, πολύ κυβερνήτες δεν είχαν ξαναδεί αποκάλυψη στόχου σε τέτοια απόσταση όταν πετούσαν με ΧΟΣ στη πίσω θέση, και κάποιοι ήθελαν να πετάνε μόνο με ΧΟΣ στην Β θέση. Το γιατί η ΠΑ δεν ξαναέβαλε μετά τις 2 σειρές εκπαίδευσης ΧΟΣ και άλλους, είναι ένα πολύ εύλογο ερώτημα αλλά δεν θα το απαντήσω τώρα. Πάντως σίγουρα όχι επείδή απέτυχαν οι ΧΟΣ....
Δε διαφωνώ. Αλλά δεν είπα πουθενά το αντίθετο. Μαντεύεις μάλλον ότι και εγώ το γνωρίζω...backseater έγραψε:όσον αφορά το CRM γνωρίζο το θέμα πάρα πολύ καλά...!
8)