Προτάσεις Βελτίωσης
Συντονιστής: Διαχείριση
Λογικο ειναι, απο τη στιγμη που μιλαμε για την 320 ομως.Ενταξει τα ατομα οπως εχω δει αλλαζουν συνεχεια.Μια ειναι 5 ατομα που πετανε με τη 320, και τον αλλο μηνα ειναι αλλοι 5 εντελως διαφορετικα ατομα.
Ετσι δουλευει η 320.Καποιοι βαριουνται, και λογικο ειναι, (χωρις να θελω να θηξω την 320) αλλα η τοσο ελευθερη πτηση χωρις πειθαρχια μερικες φορες φερνει βαρεμαρα.
Επαναλαμβανω ΔΕΝ θελω να θηξω την 320, απλα την αποψη μου λεω.
Οσο για την 315, οντως ειναι σφαλμα να μην χρησιμοποιουμε το AWACS.
Η 391 πεταει παντα off-the-record.
Ετσι δουλευει η 320.Καποιοι βαριουνται, και λογικο ειναι, (χωρις να θελω να θηξω την 320) αλλα η τοσο ελευθερη πτηση χωρις πειθαρχια μερικες φορες φερνει βαρεμαρα.
Επαναλαμβανω ΔΕΝ θελω να θηξω την 320, απλα την αποψη μου λεω.
Οσο για την 315, οντως ειναι σφαλμα να μην χρησιμοποιουμε το AWACS.
Η 391 πεταει παντα off-the-record.

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
η ομαδα σκοπο εχει να μηυσει τα μελη της στο να πετανε εικονικα με το Falcon
καποιοι ηδη γνωριζουν καποια πραγματα, οχι ολοκληρωμενα ομως, αλλοι καλυτερα αλλοι χειροτερα, αλλοι γνωριζουν μονο D/F και τιποτα αλλο
ολες οι μοιρες στην e-HAF εχουν ενα σκοπο, ενα ρολο
η 320 ειναι προπομπος για να μπει καποιος στην 321
αλλοι πανε κατευθειαν στην 321 χωρις να ξερουν τιποτα
η 391 ομως ειναι και θα επρεπε να ειναι ο κραχτης της ομαδας
αν δεν φαινεται πουθενα οπως ειπε και ο Γρηγορης , τοτε σκουρα τα πραγματα!
αρα καθε μοιρα εχει την αξια της και το δικο της μετρο
και δεν ειναι σωστο να λεμε οτι καποια μοιρα δεν αξιζει να υπαρχει
δεν λεω για εσενα Γρηγορη
καποιοι ηδη γνωριζουν καποια πραγματα, οχι ολοκληρωμενα ομως, αλλοι καλυτερα αλλοι χειροτερα, αλλοι γνωριζουν μονο D/F και τιποτα αλλο
ολες οι μοιρες στην e-HAF εχουν ενα σκοπο, ενα ρολο
η 320 ειναι προπομπος για να μπει καποιος στην 321
αλλοι πανε κατευθειαν στην 321 χωρις να ξερουν τιποτα
η 391 ομως ειναι και θα επρεπε να ειναι ο κραχτης της ομαδας
αν δεν φαινεται πουθενα οπως ειπε και ο Γρηγορης , τοτε σκουρα τα πραγματα!
αρα καθε μοιρα εχει την αξια της και το δικο της μετρο
και δεν ειναι σωστο να λεμε οτι καποια μοιρα δεν αξιζει να υπαρχει
δεν λεω για εσενα Γρηγορη
e-HAF Admin
Δε χρειαζεται..Dragon έγραψε:Αφου δεν ξερουμε τι γινετε στην 391 πως θα μπορουσε η μοιρα να ειναι κραχτης Τιμο?Γνωριζει κανεις κατι απο εμας που ειμαστε απ'εξω?Οχι.Πριν καιρο θυμαμαι ηταν ολα free και μπαιναμε και διαβαζαμε και τιποτα.Οχι να ποσταρουμε γιατι θα γινει χαμος απλα να βλεπουμε.Να μπουμε λιγακι στο κλιμα.
Αν οντως ενδιαφερει καποιον για να μπει, θα μπει..οπως εγινε με πολλους.
Αυτος που ειναι να μπει, παντα μπαινει.
ΕDIT:Εχεις παρατηρησει ποσα μελη αριθμει το commit?
Περιπου το 1/7 του κανονικου forum.
Αυτο σημαινει οτι δεν τους ενδιαφερει ολους αυτο το κομματι.
Οποιος ενδιαφερεται, γραφεται στο commit.e-haf.org

Γρηγόρη εδώ θα διαφωνήσω... Όλες οι ομάδες εκτός της ελληνικής της δικής μας έχουν σαν ''κράχτες'' την επίσημη ομάδα τους... Εμείς τι έχουμε? Μόνο τους τίτλους....και το φόρουμ... Καλό θα ήταν να φτιάχνατε πχ κάποιο video promotion, κάτι που να φαίνεται η δουλειά που γίνεται στην 391... Δεν θίγω κανέναν, απλά δεν μου αρέσει η πολλή μυστικοπάθεια... 
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
HAF
Αυτο ειναι το θεμα και δεν αρεσει σε πολλους αυτο.Το κραχτη τον εχεις μπροστα οχι κρυμμενο.Το οτι ξερουν 6 ατομα τι γινεται στην επισημη μοιραPREDATOR έγραψε:Γρηγόρη εδώ θα διαφωνήσω... Όλες οι ομάδες εκτός της ελληνικής της δικής μας έχουν σαν ''κράχτες'' την επίσημη ομάδα τους... Εμείς τι έχουμε? Μόνο τους τίτλους....και το φόρουμ... Καλό θα ήταν να φτιάχνατε πχ κάποιο video promotion, κάτι που να φαίνεται η δουλειά που γίνεται στην 391... Δεν θίγω κανέναν, απλά δεν μου αρέσει η πολλή μυστικοπάθεια...
της e-haf απο τα 67 αυτο δεν λεγεται ομαδα ...!

Βασικα οπως ειπε ο georgegrm η κουβεντα ειναι ιδια. περσινα ξυνα σταφυλια. ΠΑΝΤΑ τοσοι ημασταν οσοι πετουσαμε.10 ατομα.ε ανεβηκαμε λιγο πριν λιγο καιρο κ μετα ο καθενας τραβηξε οπου γουσταρει.τι να κανουμε? Η καθε ομαδα παρεχει οτι προιον εχει να πουλησει.
Ασε που ο καθενας πεταει το κολοσεταπ του κ εγω αμα θελω να πεταω με ολους πρεπει να εχω το σουπερ ντουπερ πισι για να σηκωνει ολα τα σεταπ ανετα (ΦΦ,ΟΦ,ΑΦ) δλδ αντε γεια.
ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΡΕ> ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ!!!
Ασε που ο καθενας πεταει το κολοσεταπ του κ εγω αμα θελω να πεταω με ολους πρεπει να εχω το σουπερ ντουπερ πισι για να σηκωνει ολα τα σεταπ ανετα (ΦΦ,ΟΦ,ΑΦ) δλδ αντε γεια.
ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΡΕ> ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ!!!
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Η 391 δεν χρειαζεται πανω απο 10 ατομα..
Μα ποιος ο λογος να γινει ενα promo video ?
Για τη βιτρινα ?
Δεν ειναι βιτρινα βρε παιδια η 391..
Δεν εχουμε να διαφιμησουμε κατι..
Εκτος και αν εννοεις τον "κραχτη".
Ο κραχτης απλα ειναι λιγο μυστικοπαθης..
Αυτοι που πρεπει να ψαρωσουν-ψαρωνουν..
Ανα καιρους βγαζουμε πραγματακια μικρα προς τα εξω,(δες screenshots,powerpoints κτλπ) και πιστευω ειναι αρκετα για να καταλαβει κανεις το επιπεδο της μοιρας.Αλλα δεν νομιζω οτι ενδιαφερει πολλους αυτο το πραγμα οπως φαινεται!!
Αλλοι θελουν να κοιτανε, αλλοι να "παιζουν", και αλλοι να πετανε!
Βασιλη ολες οι ομαδες ?
Εγω οσες ξενες ξερω σοβαρες, δεν παιζει να βρεις τιποτα!!!
Και εννοω manuals, τακτικες τους, briefings-debriefings-lessons learned..
Στις περισσοτερες μονο τα μελη μπορεις να δεις..
Μα ποιος ο λογος να γινει ενα promo video ?
Για τη βιτρινα ?
Δεν ειναι βιτρινα βρε παιδια η 391..
Δεν εχουμε να διαφιμησουμε κατι..
Εκτος και αν εννοεις τον "κραχτη".
Ο κραχτης απλα ειναι λιγο μυστικοπαθης..
Αυτοι που πρεπει να ψαρωσουν-ψαρωνουν..
Ανα καιρους βγαζουμε πραγματακια μικρα προς τα εξω,(δες screenshots,powerpoints κτλπ) και πιστευω ειναι αρκετα για να καταλαβει κανεις το επιπεδο της μοιρας.Αλλα δεν νομιζω οτι ενδιαφερει πολλους αυτο το πραγμα οπως φαινεται!!
Αλλοι θελουν να κοιτανε, αλλοι να "παιζουν", και αλλοι να πετανε!
Βασιλη ολες οι ομαδες ?
Εγω οσες ξενες ξερω σοβαρες, δεν παιζει να βρεις τιποτα!!!
Και εννοω manuals, τακτικες τους, briefings-debriefings-lessons learned..
Στις περισσοτερες μονο τα μελη μπορεις να δεις..

Να μιλήσω ανοιχτά??? Και εγώ διαβάζω και εγώ ΠΕΤΑΩ και εγώ γουστάρω με 1000 το παιχνίδι. Γιατί πρόκειται για ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! Ερώτηση... Αν κάποτε δηλ. φίλε Γρηγόρη παρουσιαστούν παραπάνω από 10 άτομα για την 391 τι θα κάνετε? Θα τους διώξετε??? Δεν είναι όμορφα πράγματα αυτά... Τουλάχιστον εμένα δεν μου αρέσουν... Γι' αυτό τον λόγο δεν μπαίνω στην 391... Χαίρομαι και σας συγχαίρω για ό,τι κάνετε στην Μοίρα (και το ξέρεις καλά αυτό), απλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που με... ξενίζουν... Και προτιμώ να παραμείνω εκτός 391... Έλα στην θέση κάποιων νέων μελών που θα μπουν στην ehaf... Λες να τους αρέσει το ''όριο των 10 ατόμων'' που βάζεις? Δεν νομίζω... Όσο για το τί γίνεται ή ετοιμάζεται στην 320 και στην Φλόγα, πίστεψέ με δεν το γνωρίζεις!
Και ποτέ μα ποτέ δεν υπάρχει βαρεμάρα εκεί... Αυτό μπορεί να στο επικυρώσουν πολλοί...
Φιλικά πάντα, Βασίλης
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
HAF
Βασιλη μου,
Δεν αντιλεγω βασιλη για την φλογα.
Δεν ειπα τιποτα αρνητικο για καμια μοιρα!
Οπως ειπε ο Τιμος η καθε μοιρα εχει το ρολο της, και τη γλυκα της!
Περιορισμο δεν ειπα για την 391, μα φυσικα δεν θα τους διωξουμε!!
Θελω να τονισω οτι ερχονται λιγοι ετσι κ αλλιως κ δε προκειται να ξεπερασουμε ποτε αυτον τον αριθμο!
Επειδη ειναι στανταρντ τυπου αυτοι που μπαινουν, δεν τους ενοχλουν αυτου του ειδους οι περιορισμοι, και ετσι κ αλλιως παρτο και ανταγωνιστικα,οι 10 καλυτεροι..οι elite!!
Επιτηδες κανουμε ετσι το περιβαλλον γιατι αυτους που ειναι μεσα τους θελουμε ετσι!!
Δεν το καταλαβαινεις?
Εχουμε πει πολλες φορες,"quality over quantity".
Αν ηταν να θελαμε προσωπικο, θα τους βαζαμε απο Δ2 και θα συνεχιζαν στη 391 μετα, και θα λεγονταν και μαχιμοι!
Θελουμε απολυτως hardcore simmers, πες το "μαζοχες" που δεν τους νοιαζει να διαβαζουν λεξη προς λεξη pdfs, που δεν τους νοιαζει αμα τους την "πει" ο Νο1 γιατι εκανε μια λακαμια, ξερεις γιατι?
Γιατι ο τυπος αυτος θελει να "εξομοιωσει" την ΠΑ.
Επι vHAF δεν ξερω τι εχεις ακουσει, αρνητικα ή θετικα, εκει μεσα ηταν πολυ πιο ζωρικα τα πραγματα, τα εβαλ ηταν πολυ σφιγμενα και υπηρχε pressing τρελο.
Και ομως, απο τις καλυτερες εμπειριες απο φασεις εγιναν τοτε!!!
Παντα φιλικα,
Γρηγορης!
Δεν αντιλεγω βασιλη για την φλογα.
Δεν ειπα τιποτα αρνητικο για καμια μοιρα!
Οπως ειπε ο Τιμος η καθε μοιρα εχει το ρολο της, και τη γλυκα της!
Περιορισμο δεν ειπα για την 391, μα φυσικα δεν θα τους διωξουμε!!
Θελω να τονισω οτι ερχονται λιγοι ετσι κ αλλιως κ δε προκειται να ξεπερασουμε ποτε αυτον τον αριθμο!
Επειδη ειναι στανταρντ τυπου αυτοι που μπαινουν, δεν τους ενοχλουν αυτου του ειδους οι περιορισμοι, και ετσι κ αλλιως παρτο και ανταγωνιστικα,οι 10 καλυτεροι..οι elite!!
Επιτηδες κανουμε ετσι το περιβαλλον γιατι αυτους που ειναι μεσα τους θελουμε ετσι!!
Δεν το καταλαβαινεις?
Εχουμε πει πολλες φορες,"quality over quantity".
Αν ηταν να θελαμε προσωπικο, θα τους βαζαμε απο Δ2 και θα συνεχιζαν στη 391 μετα, και θα λεγονταν και μαχιμοι!
Θελουμε απολυτως hardcore simmers, πες το "μαζοχες" που δεν τους νοιαζει να διαβαζουν λεξη προς λεξη pdfs, που δεν τους νοιαζει αμα τους την "πει" ο Νο1 γιατι εκανε μια λακαμια, ξερεις γιατι?
Γιατι ο τυπος αυτος θελει να "εξομοιωσει" την ΠΑ.
Επι vHAF δεν ξερω τι εχεις ακουσει, αρνητικα ή θετικα, εκει μεσα ηταν πολυ πιο ζωρικα τα πραγματα, τα εβαλ ηταν πολυ σφιγμενα και υπηρχε pressing τρελο.
Και ομως, απο τις καλυτερες εμπειριες απο φασεις εγιναν τοτε!!!
Παντα φιλικα,
Γρηγορης!