επιτέλους κατάφερα να το κάνω install και να παίζει... !! τώρα μένει να μάθω όλο το manual απέξω αφου δεν βλέπω να υπάρχει κάτι σαν training μέσα στο game.. (αν και έβαλα το ATO training μάλλον θέλει και κάτι άλλο) .. το πιο σημαντικό είναι οτι κατάφερα να δουλέψει και το x-52 που το έχω πάνω απο χρόνο και όλο κάτι πάθαινε.. άντε να δούμε καλώς σας βρήκα λοιπον..
οτιδήποτε σχόλια ευπρόσδεκτα:)
p.s βρήκα το γερμανικό ISO μόνο(αφου το παλιό που μου είχε στείλει καποτε ο anzac εξαφανίστηκε και δεν ήθελα να το ξαναζητήσω), δεν εγκατέστησα κάποιο patch 1.8 (το είδα μετά σε άλλο post) και επίσης τα αρχεία του F4patch τα έβαλα manually αφου το πρόγραμμα μου πεταγε error... αλλα προς το παρόν φαίνεται να λειτουργει ok
λοιπον, επειδη αναρωτασε αν ειναι σωστο το manual που διαβαζεις , αναφερω οτι ειναι ενα εκ των προτεινομενων.
σε σχεση με το αρχικο manual F4, του οποιου τα ποιο πολλα ειναι copy-paste μιας και εχει ποια δικα της τα δικαιωματα , προσφερει :
α. περισσοτερες πληροφοριες γενικα για το sim
β. περισσοτερα screenshot για να καταλαβεις τι εννοει το κειμενο
βεβαια κανενα απο τα 2 δεν καλυπτουν το sp3 και το rp5 !!!!
τελος για να μην διαβασεις ολο το βιβλιο απο την αρχη, δες το προγραμμα εκπαιδευσης και προσπαθησε να διαβαζεις αυτα που ζητανε οι ενητητες με την σειρα!
οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 12 Σεπ 2006, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hi anzac και ευχαριστώ για το reply.. οι οδηγίες στο επίσημο setup δεν λένε για κάποιο patch... πρέπει να το βρώ και αυτό? - απλώς θυμάμαι οτι τελευταία φορά που τα ακολούθησα όλα κατα γράμμα το παιχνίδι crashare ωσπου να βαρεθώ να ασχοληθώ ξανά - τώρα φαίνονται να λειτουργουν σχεδόν όλα..
για καλό και για κακό πάντως θα το ξαναχτίσω (σε άλλο φάκελο) απο την αρχή.. και έχω την εντύπωση οτι το μόνο που έχει μείνει απο γερμανικά εκει μέσα είναι μερικά campaings
δυστυχώς αν και έχω γνώσεις στους υπολογιστές και στα παιχνίδια, στα flight sim είμαι τελείως στόκος.. το μόνο που θυμάμαι να έπαιζα ήταν το F22 (το παλίο παλιό) καθώς και το dogfight(ακόμα πιο παλίο) όλα με πληκτρολόγιο.. οπότε θα χρειαστώ αρκετα την βοήθεια και του manual και την δική σας
τελικά η είμαι τελείως ηλίθιος η δεν μπορω να βρώ που βρίσκεται αυτο το κουμπάκι για το JFS... λέει οτι βρίσκεται στο (B) αλλα τίποτα δεν βλέπω.. ούτε την μηχανή δεν μπορώ να ξεκινήσω θέλω και να πετάξω ... ΕΛΕΟΣ..
σημείωση εχω κάνει install το cockpit addon (αν έχει καμία σχέση..)
πολύ καλό, μάλλον επρεπε να έχω ψάξει καλύτερα!! πάντως όπως το υποψιάστηκα το cockpit μου δεν έχει καμία σχέση.. νομίζω τουλάχιστον κατάλαβα πιο κουμπάκι είναι το JFS.. πάω να τα δοκιμάσω