ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Επισκέπτης
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Τελικά τι ισχύει γιατί έχω μπερδευτεί. Καποιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μου είπε οτι οι δημοτικοί αστυνόμοι δεν έχουν το δικαίωμα να γράψουν και ότι και η ρυθμιση της κυκλοφορίας είναι παράνομη και αν συμβεί κάποιο ατύχημα αντε να βρεις άκρη. Εγω πάντως έχω μια κλήση την οποία δεν θα την πληρώσω.
-
pilot747
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς η Δημοτική Αστυνομία έχει πλεον ό,τι δικαιοδοσία είχε παλιότερα η τροχαία. Άρα ότι γινόταν με τις απλήρωτες κλήσεις της τροχαίας θα γίνεται και με της Δημοτικής Αστυνομίας. Όπως είπε και ο predator, θα κρατούνται από την εφορία.
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

Η κατασταση με τη δημοτικη αστυνομια ειναι γελοια.Δουλεια δεν ειχαμε ανοιξαμε τη δημοτικη αστυνομια να προσλαβουμε υπαλληλους του δημου...Οι κλησεις παντως αν δε τις πληρωσεις εντος 6μηνου διπλασιαζονται κ τις πληρωνεις με την εφορια. Παντως ειναι τραγικο σαυτο το κρατος να μην υπαρχει κρατος και ο καλυτερος εργοδοτης του να ειναι το δημοσιο...τα χαπια μου....ααααααααααααααααααααα

Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Εεεε δεν μπορώ να μην το πώ..
Πέρναγα παλιότερα με παρέα μπροστά απο την είσοδο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο μοναστηράκι..
Εκείνη την ώρα σκάει μύτη ο Χριστόδουλος με την μαύρη Cryshler με τα φυμέ τζάμια και απο πίσω το τουτού της ασφάλειας του..
Μπαίνουν μέσα στην Αρχιεπισκοπή, και τα αμάξια είναι ακριβώς μπροστά στην είσοδο, πάνω στον πεζόδρομο της Αρχιεπισκοπής..
Ξαφνικά εμφανίζονται 4 παλουκάρια της Δημοτικής και μόλις βλέπουν τα 2 αυτοκίνητα πλησιάζουν και αρχίζουν να τα γράφουν!!!
Βγαίνει ο ειδικός φρουρός που φυλάει την είσοδο της Αρχιεπισκοπής και γεμάτος έκπληξη τους ρωτάει τι κάνουν..
Αυτοί απαντούν φυσικότατα οτι γράφουν τα 2 αυτοκίνητα, το μεν πίσω (της ασφάλειας) γιατί είναι πάνω στον πεζόδρομο, την μεν Cryshler γιατί είναι πάνω στον πεζόδρομο και γιατί αντί για πινακίδες έχει 2 μεγάλα καλλιτεχνικά γράμματα.. ΑΑ (Αρχιεπίσκοπος Αθηνών)..
Μάταια προσπαθεί να τους εξηγήσει.. Οι δικαιολογίες οτι "εδώ είναι πεζόδρομος" και οτι "και αν και εγώ βγάλω τις πινακίδες μου και βάλω ΑΑ στο αυτοκίνητο μου θα με κάνουν Αρχιεπίσκοπο??" δίνουν και πέρνουν..
Εγώ με την παρέα μου είμαστε μπροστά σε όλη τη σκηνή και έχουμε μαμηθεί στα γέλια..!!
Στο τέλος κάλεσε ο άνθρωπος την ασφάλεια και τους έκαναν σηκωτούς για την ΓΑΔΑ..
Εμείς ακόμα τους θυμόμαστε και γελάμε..
Ας είναι καλά αυτοί που τους βάζουν βυσματικά σε τέτοιες δουλειές..
Πέρναγα παλιότερα με παρέα μπροστά απο την είσοδο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο μοναστηράκι..
Εκείνη την ώρα σκάει μύτη ο Χριστόδουλος με την μαύρη Cryshler με τα φυμέ τζάμια και απο πίσω το τουτού της ασφάλειας του..
Μπαίνουν μέσα στην Αρχιεπισκοπή, και τα αμάξια είναι ακριβώς μπροστά στην είσοδο, πάνω στον πεζόδρομο της Αρχιεπισκοπής..
Ξαφνικά εμφανίζονται 4 παλουκάρια της Δημοτικής και μόλις βλέπουν τα 2 αυτοκίνητα πλησιάζουν και αρχίζουν να τα γράφουν!!!
Βγαίνει ο ειδικός φρουρός που φυλάει την είσοδο της Αρχιεπισκοπής και γεμάτος έκπληξη τους ρωτάει τι κάνουν..
Αυτοί απαντούν φυσικότατα οτι γράφουν τα 2 αυτοκίνητα, το μεν πίσω (της ασφάλειας) γιατί είναι πάνω στον πεζόδρομο, την μεν Cryshler γιατί είναι πάνω στον πεζόδρομο και γιατί αντί για πινακίδες έχει 2 μεγάλα καλλιτεχνικά γράμματα.. ΑΑ (Αρχιεπίσκοπος Αθηνών)..
Μάταια προσπαθεί να τους εξηγήσει.. Οι δικαιολογίες οτι "εδώ είναι πεζόδρομος" και οτι "και αν και εγώ βγάλω τις πινακίδες μου και βάλω ΑΑ στο αυτοκίνητο μου θα με κάνουν Αρχιεπίσκοπο??" δίνουν και πέρνουν..
Εγώ με την παρέα μου είμαστε μπροστά σε όλη τη σκηνή και έχουμε μαμηθεί στα γέλια..!!
Στο τέλος κάλεσε ο άνθρωπος την ασφάλεια και τους έκαναν σηκωτούς για την ΓΑΔΑ..
Εμείς ακόμα τους θυμόμαστε και γελάμε..
Ας είναι καλά αυτοί που τους βάζουν βυσματικά σε τέτοιες δουλειές..