3 αροπλάνα στο χιλίαρικο...

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
yak167

3 αροπλάνα στο χιλίαρικο...

Δημοσίευση από yak167 »

Κοιτάξτε εδώ ΄πως μας βλέπουν στο φ-16.νετ Ελλάδα και Τουρκία και κάντε την αναγωγή για το πως βλέπουν οι αμυντικές βιομηχανίες το ίδιο πράμα:
IF Turkey buys the Typhoon, Greece will follow right after it - or the other way around.
These two countries are priceless as customers, you get two customers with one marketing effort!
http://www.f-16.net/f-16_forum_viewtopi ... rt-15.html

Το post είναι από το ίδιο φάντασμα που γυρνάει και σε ετούτο το forum? :wink:

Είναι πολλά πολλά πολλά πολλά τα λεφτά Άρη.... Διαβάσατε τι χαρά έκαναν οι Άγγλοι στην BAE που πούλησαν 70 ΕΦΑ στην Σοαουδική αραβία και θα κρατήσουν τις δουλίες τους χιλιάδες άνθρωποι?

Επειδή ετούτος ο κόσμος είναι 'ο θανατός σου η ζωή μου' αν είναι να σκωτονόμαστε για να ζουν άλλοι, τουλάχιστον να το ξέρουμε...
Ο πληθυντικός στο σκοτωνόμαστε πάει σε εμάς και τους γείτονες, για τα λογιστικά βιβλία και τους δείκτες ανεργίας στην αγγλία, δεν εχει καμία διαφορά.

Είδα το post στο φ-16.νετ και πήρα λίγο ανάποδες..
Dimi, I love flying bars ... why am building TVs??
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στο Ισραήλ δεν ενεπλάκη αυτή την φορά η Αμερική, και δεν είχε λόγο άλλωστε...
Η αγορά εξοπλισμού και πυρομαχικών δεν σταμάτησε απο το Ισραήλ. Ειναι ένας καλός πελάτης.
Και οι περισσότερες χώρες.
Δυστυχώς όταν ένας πόλεμος δεν σταματά, κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους.
Αλλά ''that's the name of the game''.
Δημήτρης
yak167

Δημοσίευση από yak167 »

Φυσικά,

Απλά να καταλαβαίνουμε τουλάχιστον ότι είμαστε πιόνια και όχι βασίλσσες σε αυτό το παιχνίδι.
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

helldiver έγραψε:Στο Ισραήλ δεν ενεπλάκη αυτή την φορά η Αμερική, και δεν είχε λόγο άλλωστε...
Χιχι ποιoς στο είπε αυτό αγορίνα;
Υπάρχουν και μη φανερά σημεία σε μια σύρραξη.
Οι αμερικανοί περίμεναν να αντιδράσει το Ιράν για να κάνουν ντου αλλά επειδή τους κατάλαβαν, στην Συρία σφύριζαν κλέφτικα.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Μα δεν σας το ειπα οτι δεν τσιμπισαν.......!!!!
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Fantasma337
Επικοινωνία:

Re: 3 αροπλάνα στο χιλίαρικο...

Δημοσίευση από Fantasma337 »

yak167 έγραψε: Το post είναι από το ίδιο φάντασμα που γυρνάει και σε ετούτο το forum? :wink:
Εσύ τί λες? :evil: :roll:

BTW το "γυρνάει" είναι αγενές και προσβλητικό...
Είδα το post στο φ-16.νετ και πήρα λίγο ανάποδες..
Για ποιό λόγο? Ίσα ίσα που στο thread αυτό διάβασες ορισμένα από τα κλισέ και στερεότυπα που γράφονται και λέγονται εδώ, δεν είναι τίποτα καινούριο, ούτε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας επειδή λέγεται...
ACIG Team Member
Εικόνα
ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)
yak167

Δημοσίευση από yak167 »

Φιλε μου προς θεου!! Δεν το εγραψα προσβλητικά!!! Φαντομά δεν λέμε κάποιν που ερχεται και φεύγει χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι ('γυρνάει')? Αυτό νομίζω οτι γράφουν και τα λεξικά. Ένας φίλος με έλεγε φαντομά χωρίς να τείθεται θέμα παρεξήγησης. Αν υπάρχει πρόβλημα κάνω edit.

Στα περί forum... Το θέμα που ήθελα να θίξω είναι ότι οι αεροδιαστημικές βιομηχανίες βλέπουν την διαμάχη δύο λαών σαν κουμπαρά άρα κοιτάνε και να την διατηρούν. Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με το ποιος ξεκίνησε το thread ούτε με το αν αυτός είναι Έλληνας και γράφει και εδώ. Τα δύο θέματα είναι άσχετα μεταξύ τους. Εγώ τα 'πήρα' με το quote που έχω παραθέσει, πιστεύω είναι κατανοητό.
Δεν βλέπω πιο είναι το πρόβλημα με το να τα 'παίρνω' με στερεότυπες απόψεις, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με την ζωή μου και την ποιότητα αυτής, πιστεύω να καταλαβαινόμαστε. Αν θέλεις ξεκινάμε ένα thread με στερεότυπες απόψεις των ξένων για τους ΄Έλληνες και αν δεν τα 'πάρεις' και εσύ να μην σε λένε φαντομά.

Δημήτρης
Απάντηση