Μια μικρή απογοήτευση απο το FF2...

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
RunnerBaylisstic

Μια μικρή απογοήτευση απο το FF2...

Δημοσίευση από RunnerBaylisstic »

εχοντας ηδη ενα setup με falcon 4.0 και Super Pack 4.2 OCI, το εχω για μεγιστη ταχυτητα στο PC και εχω και το θεατρο Balkans που θελω, βρισκοντας λοιπον το FreeFalcon 2 (FF2) στο νετ, ειπα να κανω μια εγκατασταση με Falcon+1.08+SP3+FF2 και να ριξω επανω και το Balkans και το 215 που θελω, και που τρεχει οντως μια χαρα σε FF2 απο οσο εχω διαβασει... γνωριζα οτι σε σχεση με το SP 4.2 oci θα στερηθω στο dogfight τα πολλα αεροσκαφη που εχει ως επιλογη, αλλα δεν βαριεσαι, αφου θα τρεχει το Balkans σε συνδιασμο με το 215 οκ ας το στερηθουμε για την ωρα που δεν εχω ενα δικτυακι στο σπιτι....

εγιναν ολα καλα απο εγκατασταση και ετρεξαν ολα μια χαρα...

που ηρθε η μικρη απογοητευση? σε δυο θεματα, με πρωτευων την ικανοτητα των αντιπαλων αεροσκαφων στο dogfight... πανε σαν τα σκυλια στα αμπελια οι φουκαριαρηδες... δοκιμασα και Veterans και Ace μηπως παιζει κανα bug, αλλα τιποτα, ειναι ευκολοι και σχετικα προβλεψιμοι (σε σχεση με SP 4.2 αλλα και FF3.1+ και AF)... περιτο να πω οτι οταν πεταξα με ενα MiG-29 αλλα και Su-27, τα USAF ως αντιπαλοι ηταν να τα κλαινε οι ρεγγες... :?:
σε σχεση με το SP 4.2 oci εχει αισθητη διαφορα σε αυτο το θεμα (εκτος και εαν δεν πηγε κατι καλα στο installation)...
ενα αλλο ειναι επισης οτι και το F-16 μου στο FF2, μου φανηκε πιο ευκολο στον χειρισμο και πολυ πιο ευελικτο σε σχεση με το F-16 του SP 4.2 oci, και δεν επηρεαζεται τοσο πολυ απο αεροδυναμικης πλευρας απο της δυναμεις που του ασκουνται στην διαρκεια μιας αερομαχια πχ, διατηρωντας περισσοτερη ενεργεια, δεν ξερω βεβαια τι ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα, αλλα το δυσκολοτερο εχει περισσοτερη διασκεδαση, και φανταζει και πιο ρεαλιστικο...
εκ πρωτης οψεως απο γραφικα και τα υπολοιπα φαινονται τα ιδια, αλλα υπαρχει διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο στην αισθηση του ρεαλισμου και στον βαθμο δυσκολιας των αντιπαλων αεροσκαφων, δεν ξερω για τα συστηματα εδαφους... βεβαια απο frame rate το πακετο SP3+FF2 παει τρελα γρηγορα... νομιζω οτι ειναι καλυτερο για online dogfight καταστασεις οπου οι αντιπαλοι ειναι ανθρωποι και εκει αλλαζει το σκηνικο...

υπαρχει τροπος να παιξει σωστα το 215 σε SP 4.2 oci ??? :roll:
Εικόνα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

H AF kai HOT η κόμπρα και ΑΤΟ.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Αυτά είναι δοκιμασμένα απο εμάς και παίζουν.
Δημήτρης
RunnerBaylisstic

helldiver έγραψε:H AF kai HOT η κόμπρα και ΑΤΟ.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Αυτά είναι δοκιμασμένα απο εμάς και παίζουν.
Δημήτρης
Το Final με κομπρα ειναι αλλη φαση, πολυ καλο, και δουλεια με μερακι...
απλα για να το απολαυσουμε οπως του αξιζει πρεπει να παρω το καλο pc ...
το παρταλι που εχω τωρα μολις πεσει πολυ φορτο στην μαχη με αρκετα objects-planes και μπαμ μπουμ, αρχιζω και προλαβαινω και μετραω και γω τα φρειμς :biggrin: :em2:

anyway thanks :beer:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

freefalcon3 & superpack 4 εχουν τελειως διαφορετικες databases

τι εννοω ?

αν πχ στην db του ff3 στην θεση 10 εχει ενα F16 model στου sp4 μπορει να εχει ενα crotal !!!!

οποτε μιας και το ΑΤΟ γενικα βασιζεται σε FreeFalcon database platform, η περιπτωση που αναφερεις ειναι απλα αδυνατη, εκτος και αν θες να τα κανεις ολα απο την αρχη και με κινδυνο στο τελος να τα κανεις μανταρα και να μην τρεχει τιποτα!

απο την στιγμη που το freefalcon 3 ή το sp4 ειναι εξελιξη των ff2 , sp3 κλπ ειναι φυσικο και επομενο τα τελευταια να ειναι ποιο ρεαλιστικα αλλα και ποιο recourse eaters σε σχεση με τις παλιες πλατφορμες

οσον αφορα τον ρεαλισμο στην κινηση του αφους, αυτη βασιζεται σε ενα αρχειο το οποιο λεγεται flight model
καθε αφος εχει και ενα δικο του αρχειο
οσο ποιο σωστο το φτιαξεις τοσο ποιο πιστο θα ειναι το αφος στον αερα

το emf group, στην εκδοση που θα λανσαρει καποια στιγμη, θα εχει κανει τετοιου ειδους επεμβασεις τουλαχιστον για το F-4 & F16 block 52+
e-HAF Admin
RunnerBaylisstic

μαλιστα...

ωραιος... αρα οντως εχουν και ουσιωδη εξελιξη τα νεωτερα πακετα, και εννοω τα FF3+ και SP 4.2, σε σχεση με τα παλιοτερα SP3 και FF2, και οχι μονο περισσοτερα objects planes και γραφικα... το διαπιστωσα αλλωστε...

:beer:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ε εννοειται...
e-HAF Admin
Απάντηση