Και εγώ το ίδιο εγώ απλά αντί για 2 μήνες 2 χρόνια και 2.300€ σε εξοπλισμό... Είναι πολλά???Nickaz έγραψε:τους 2 τελ. μήνες το 90% του χρόνου στο net...![]()
![]()
παλίότερα σπάνιζα στο net...
τώρα μπαίνω μόνο για την e-haf...
Νίκος
Κολημένος με την ...... e-HAF ???
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
αν πεταγες κιολας, θα ειχες κανει και αποσβεσηArty έγραψε:Και εγώ το ίδιο εγώ απλά αντί για 2 μήνες 2 χρόνια και 2.300€ σε εξοπλισμό... Είναι πολλά???Nickaz έγραψε:τους 2 τελ. μήνες το 90% του χρόνου στο net...![]()
![]()
Νίκος
αντε να σε βλεπουμε συχνοτερα!
πετάει.... ποιος είπε πως δε πετάει?Anzac έγραψε:αν πεταγες κιολας, θα ειχες κανει και αποσβεσηArty έγραψε:Και εγώ το ίδιο εγώ απλά αντί για 2 μήνες 2 χρόνια και 2.300€ σε εξοπλισμό... Είναι πολλά???Nickaz έγραψε:τους 2 τελ. μήνες το 90% του χρόνου στο net...![]()
![]()
Νίκος
στη δουλειά, στο σπίτι..... κάνει κάτι τρελές πτήσεις.... κάτσε καλά....
Jeanneau - Sun Odyssey 45' - 2005 "ELPIDA"

-
Επισκέπτης
Μόνο που του αρέσει να πετάει...σόλο.Αντε βρε Θάνο καλά σου λέει ο Τίμος, μπες και εσύ καμμιά φορά να κάνουμε τίποτα τρέλες.gmav έγραψε:πετάει.... ποιος είπε πως δε πετάει?Anzac έγραψε:αν πεταγες κιολας, θα ειχες κανει και αποσβεσηArty έγραψε:Και εγώ το ίδιο εγώ απλά αντί για 2 μήνες 2 χρόνια και 2.300€ σε εξοπλισμό... Είναι πολλά???Nickaz έγραψε:τους 2 τελ. μήνες το 90% του χρόνου στο net...![]()
![]()
Νίκος
στη δουλειά, στο σπίτι..... κάνει κάτι τρελές πτήσεις.... κάτσε καλά....
Σόρρυ για το οφ-τόπικ παιδιά.
Δημήτρης
Κόλλημα;;;Ποιό κόλλημα;;;Μπαααααα.........δεν θα το έλεγα.
Ασθένεια ανίατη που όποιος μου βρει θεραπεία τον έσκισα
Η e-haf για μένα είναι το μέρος όπου πραγματοποιείται σιγά-σιγά το όνειρο(έστω ηλεκτρονικά βεβαίως-βεβαίως) που είχα από την 5η Δημοτικού να γίνω ιπτάμενος και στην 1η Λυκείου ο οφθαλμίατρος μου βρήκε το ρημάδι για αστιγματισμό
.
Συνεπώς από τα προηγούμενα γίνεται κατανοητό ότι είμαι σε σοβαρή κατάσταση:roll: και φυσικά ποια είναι η ψήφος μου.
Γιατρέ μου δεν θέλω τη βοήθειά σου,πάρε μακριά την ένεση και φέρτε μου τα χειριστήρια! ! !
Ασθένεια ανίατη που όποιος μου βρει θεραπεία τον έσκισα
Η e-haf για μένα είναι το μέρος όπου πραγματοποιείται σιγά-σιγά το όνειρο(έστω ηλεκτρονικά βεβαίως-βεβαίως) που είχα από την 5η Δημοτικού να γίνω ιπτάμενος και στην 1η Λυκείου ο οφθαλμίατρος μου βρήκε το ρημάδι για αστιγματισμό
Συνεπώς από τα προηγούμενα γίνεται κατανοητό ότι είμαι σε σοβαρή κατάσταση:roll: και φυσικά ποια είναι η ψήφος μου.
Γιατρέ μου δεν θέλω τη βοήθειά σου,πάρε μακριά την ένεση και φέρτε μου τα χειριστήρια! ! !