Σεβασμος!!!
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Mystic_J έγραψε:Επομένως για να ξεκαθαρίζουμε.
320M ----> AF (ή όποιο άλλο setup συμφωνηθεί ανά πτήση)
321vTS -----> ως έχει
391vFS -----> ως έχει
Κάτι άλλο κανείς;
Καλό ακούγετε (η 320 να έχει τον δικό της «Θεό»), να μείνει όμως η Φλώγα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να γίνει ψηφοφορία η οποία να κρατήσει καιρό και να ακουστούν πολλές - όλες οι γνώμες...
και είπαμε όποιος θέλει και μπορεί ...ας ανέβει στο άλογο...
Μα..........
ούτε θέμα μοιρών και setup είχαμε.....
Ούτως ή άλλος, η 320 πετάει ό'τι θέλει....
Ούτως ή άλλος η 321 και 391 πετάνε Cobra.
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω μήπως μου ξέφυγε κάτι...
Επίσης, η φλόγα, δεν καταλανώνει χρόνο από κάποιον....2 την πετάμε συνήθως...
Ξεκινήσαμε από τον admin και φτάσαμε στις μοίρες....
Τί πρόβλημα έχουμε τελικά??
ούτε θέμα μοιρών και setup είχαμε.....
Ούτως ή άλλος, η 320 πετάει ό'τι θέλει....
Ούτως ή άλλος η 321 και 391 πετάνε Cobra.
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω μήπως μου ξέφυγε κάτι...
Επίσης, η φλόγα, δεν καταλανώνει χρόνο από κάποιον....2 την πετάμε συνήθως...
Ξεκινήσαμε από τον admin και φτάσαμε στις μοίρες....
Τί πρόβλημα έχουμε τελικά??
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!

που ελπιζω να λυθει και αμεσα, μετα απο ολα αυτα τα κειμενα που εχουμε γραψει
δεν θα ηθελα προσωπικα να εξαντλησω την υπομονη μου σε κανεναν και για κανενα λογο
προσωπικες αντιπαραθεσεις , ξεσπαθωματα και οργη, ΔΗΜΟΣΙΑ δεν θα ξανα επιτραπουν στην ομαδα
ας συνεχισουμε ολοι και να φερομαστε ωριμα και ανταξια προς ολους τους συναδελφους/φιλους
προσωπικα σας εβλεπα , σας βλεπω και θα σας βλεπω ολους σαν συναδελφους
καντε και εσεις το ιδιο ΚΑΙ για ολους
cheers
δεν θα ηθελα προσωπικα να εξαντλησω την υπομονη μου σε κανεναν και για κανενα λογο
προσωπικες αντιπαραθεσεις , ξεσπαθωματα και οργη, ΔΗΜΟΣΙΑ δεν θα ξανα επιτραπουν στην ομαδα
ας συνεχισουμε ολοι και να φερομαστε ωριμα και ανταξια προς ολους τους συναδελφους/φιλους
προσωπικα σας εβλεπα , σας βλεπω και θα σας βλεπω ολους σαν συναδελφους
καντε και εσεις το ιδιο ΚΑΙ για ολους
cheers
e-HAF Admin
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Ειμαι καινουργιος.....Η γνωμη μου ισως δεν ενδιαφερει και κανεναν.....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ακριβως γιατι κανω post απλα ηθελα να μιλισω.....ηθελα να πεταξω....ηθελα να μαθω.....ηθελα να εκπαιδευτω.....ηθελα να σας γνωρισω!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ με ενα μαγικο ραυδακι να κανω την κοινοτητα σας οπως ηταν παλια....Δεν ξερω πως ηταν αλλα διαβαζοντας πολλα παλια post πηρα μια ελαχιστη γευση.
Αυτο που ζω τςρα εδω και 2-3 εβδομαδες ειμαι σιγουρος πως δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζησατε ολοι εσεις οι παλιοι.......Ισως BAD TIMING .....
Σκεφτειτε ομως κατι ....Ειστε ακομα το Ν.1 σαν κοινοτητα.......και διωχνεται κοσμο!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!
ΤΙΜΟ (επετρεψε μου τον ενοικο) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΣ -ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!
1000 συγνωμη αν πηρα το θαρρος....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ακριβως γιατι κανω post απλα ηθελα να μιλισω.....ηθελα να πεταξω....ηθελα να μαθω.....ηθελα να εκπαιδευτω.....ηθελα να σας γνωρισω!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ με ενα μαγικο ραυδακι να κανω την κοινοτητα σας οπως ηταν παλια....Δεν ξερω πως ηταν αλλα διαβαζοντας πολλα παλια post πηρα μια ελαχιστη γευση.
Αυτο που ζω τςρα εδω και 2-3 εβδομαδες ειμαι σιγουρος πως δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζησατε ολοι εσεις οι παλιοι.......Ισως BAD TIMING .....
Σκεφτειτε ομως κατι ....Ειστε ακομα το Ν.1 σαν κοινοτητα.......και διωχνεται κοσμο!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!
ΤΙΜΟ (επετρεψε μου τον ενοικο) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΣ -ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!
1000 συγνωμη αν πηρα το θαρρος....
αισιοδοξω φιλε matrix.....αισιοδοξω
και ευελπιστω να μην ξαναδω αντιπαραθεσεις στις οποιες ο κυριος λογος ειναι καποιο setup, καποιο upgrade ή καποιο θεατρο.....
αντε και σου επιτρεπω και τον ενικο
το κακο σε ολη την υποθεση ειναι οτι εφυγαν ατομα με καποιο κυρος
δεν θα ηθελα να πω ουδης αναντικαταστατος, γιατι θα ειναι ψεμα
το ευχαριστω ειναι οτι συναδελφοι να βοηθησουν να παει μπροστα και παλι υπαρχουν
αν δεν υπηρχαν δεν θα εκανα ενα ακομα βημα μπροστα
thanks then goes to them
και ευελπιστω να μην ξαναδω αντιπαραθεσεις στις οποιες ο κυριος λογος ειναι καποιο setup, καποιο upgrade ή καποιο θεατρο.....
αντε και σου επιτρεπω και τον ενικο
το κακο σε ολη την υποθεση ειναι οτι εφυγαν ατομα με καποιο κυρος
δεν θα ηθελα να πω ουδης αναντικαταστατος, γιατι θα ειναι ψεμα
το ευχαριστω ειναι οτι συναδελφοι να βοηθησουν να παει μπροστα και παλι υπαρχουν
αν δεν υπηρχαν δεν θα εκανα ενα ακομα βημα μπροστα
thanks then goes to them
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 16 Ιουν 2006, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης