Σφιγμομέτρηση

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Σφιγμομέτρηση

Ενδιαφέρομαι για τις πτήσεις
16
37%
Ενδιαφέρομαι για τις πτήσεις αλλα δεν έχω χρόνο
22
51%
Ενδιαφέρομαι για νέα (Π.Α.)
3
7%
Ενδιαφέρομαι για τα updates του Falcon (πχ Θεατρα)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Θέλω μονο να κουβεντιάζω με άλλους
2
5%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

απο τα μεχρι τωρα συμπεραινω οτι οι πτησεις ειναι για τα κλαματα......

αντι για Falcon 4.0 Community ειμαστε HAF unofficial portal

παντα συμφωνα με τα μεχρι τωρα αποτελεσματα

ενω εχουμε 300~ μελη
70~ απο αυτους ειναι καθημερινοι επισκεπτες
12~ απο αυτους θελουν να πετανε με αλλους
16~ θελουν αλλα δεν μπορουν !!!
40~ αρνουνται να ψηφισουν ή δεν το εχουν κανει ηδη
260~ θελουν να ειναι απλα μελη σε ενα φορουμ

και τελος το καλυτερο απο ολα
απο τα παραπανω νουμερα
25~ απο τα παραπανω μελη ειναι μελη της εκπαιδευτικης Μοιρας 321
δηλαδη για αυτους δεν ξερουμε καν αν επιθυμουν πραγματικα να μαθουν για να πετανε με αλλους, ή στο τελος να πετανε για την παρτυ τους

μιας και αυτοι που ενδιαφερονται για πτησεις ειναι μονο 12
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ysam τα λεω καλα ?
e-HAF Admin
kestri
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kestri »

Αν το falcon ειχε καλύτερο multiplayer με ρεαλιστικη κίνηση όπως το IL2 ή Pacific fighters ασ πουμε όλα θα ήταν τελείως διαφορετικά ...

Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πετάξω on-line έχω βρεί αμέτρητα εμποδια και τελικα το αποτέλεσμα είναι χάλια ....

Επιλέγω μεν 1 αλλα οχί τοσο για το falcon αλλα για άλλους εξωμοιωτές

Φιλικά
Ηλίας Κεστρίτσαλης
Fly low fly safe
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Anzac έγραψε:
και τελος το καλυτερο απο ολα
απο τα παραπανω νουμερα
25~ απο τα παραπανω μελη ειναι μελη της εκπαιδευτικης Μοιρας 321
δηλαδη για αυτους δεν ξερουμε καν αν επιθυμουν πραγματικα να μαθουν για να πετανε με αλλους, ή στο τελος να πετανε για την παρτυ τους

μιας και αυτοι που ενδιαφερονται για πτησεις ειναι μονο 12
συνεχιζω και συμπληρωνω....
οπως προανεφερα, στην 321 εχουμε 25~ μελη

22~ μελη ειναι και στην 320-Πτησεις, δηλαδη συναδελφοι που εχουν δηλωσει προθυμια να πετουν με αλλους χωρις φραγμους γνωσης και εμπειριας

ΑΡΑ
το ποιο λογικο θα ηταν να ειχαμε καπου στους 30~40 συναδελφους οι οποιοι ενδιαφερονται να πετανε με την e-HAF

αντι αυτου εχουμε ΜΟΝΟ 12

που ειναι η μπαλα ΟΕΟ ????

και για να μην ακουσω κανεναν να πει οτι η e-HAF εχει δυσκολο προγραμμα εκπαιδευσης, κραταει μηνες και τετοια...

βλεπω και ποιοι πετανε με την 320, στην οποια 320 και χτες να ειχατε γεννηθει, παλι θα μπορουσατε να συμμετεχετε!

αυτα ειναι τα αποτελεσματα οπως τα εκλαμβανω ως μεχρι τωρα

και ερχεται και καλοκαιρακι

ε! δεν το αφηνουμε για του χρονου ???? .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 08 Ιουν 2006, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

kestri έγραψε:Αν το falcon ειχε καλύτερο multiplayer με ρεαλιστικη κίνηση όπως το IL2 ή Pacific fighters ασ πουμε όλα θα ήταν τελείως διαφορετικά ...

Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πετάξω on-line έχω βρεί αμέτρητα εμποδια και τελικα το αποτέλεσμα είναι χάλια ....

Επιλέγω μεν 1 αλλα οχί τοσο για το falcon αλλα για άλλους εξωμοιωτές

Φιλικά
θα μπορουσα να δωσω ως απαντηση και παλι την 320, η οποια πεταει και με ΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ setups

τουτεστην Αllied Force

εδω δεν ειναι ουτε Pacific Fighters, ουτε Lomac, , ουτε MS FS, ουτε IL2 community

ειναι Falcon 4.0 community, Που υποτιθεται σχετιζεται με τους ποιο hard core τους ειδους στην πτηση μαχητικων

αλλιως θα ειχαμε κανει ενα Clan και εμεις, και θα πεταγαμε απο Dacota εως Zeppelin!

δεν σου απανταω επιθετικα και προσωπικα
λεω την αποψη μου γενικα συμφωνα με την απαντηση που εθεσες !

και οσον αφορα τα εμποδια που ανεφερες, καποιοι απο εμας εχουμε περασει απο ολα τα εμποδια απο τοτε που βγηκε Public ο κωδικας, και συνεχιζουμε ακομα εδω, βλεποντας το falcon να οριμαζει , ποτε καλυτερα και ποτε χειροτερα, αλλα εδω παντα περιμενουμε για κατι καλυτερο και ρεαλιστικοτερο!
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

αυτο που μου εκανε επισης μεγαλη εντυπωση ειναι οι 2 που απαντησαν οτι θελουν μονο να κουβεντιαζουν

δηλαδη οι υπολοιποι που δεν πετανε τι κανουν?
ολο αυτο εδω το φορουμ , εχει γεμισει συζητησεις

ποιος τις εχει κανει αν οχι αυτοι που θελουν να πετουν ?
e-HAF Admin
kestri
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kestri »

Anzac το οτι ορίμασε ενα simulator προγραμμα δεν είναι το ατου του.

Το ατου είναι να περνάς όμορφα και να εξομειώνεις όσο μπορείς την πτιτική εικόνα της πραγματικότητας.

Σαν single player simulator ειναι από τους top του είδους ...

Δεν λέει κανείς να πετάς piper ή dacota αλλα αν υπήρχε falcon simulator με επιδώσεις Pacific fighters θα πέταγαν 200 απο τους 30 που λες. Οι υπολοιποι όπως εγώ απλά παρακολουθούμε τις εξελήξεις και προσπαθούμε να μάθουμε όσα περισότερα μπορούμε για κάτι που αγαπάμε ...

Φιλικά
Ηλίας Κεστρίτσαλης
Fly low fly safe
Scorpion

Δημοσίευση από Scorpion »

kestri an perimeneis ligo tha deis pisteyw omorfa pragmata sto falcon
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Scorpion έγραψε:kestri an perimeneis ligo tha deis pisteyw omorfa pragmata sto falcon
Ποσα χρονια περιμενουμε ? και ποσα ομορφα πραγματα εχουμε δει ως τωρα ?

χιλιαδες......

αυτο που μενει να γινει για να το απολαυσουμε επιτελους αυτο το ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ειναι να φτιαξτει το ριμαδι το multiplayer :evil: :evil: :evil:
e-HAF Admin
kestri
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kestri »

Φίλε scorpion αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθώ και αυτό το forum γιατι πιστεύω οτι πολλά θα αλλάξουν ...

Φιλικά
Ηλίας Κεστρίτσαλης
Fly low fly safe
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο φίλος Kestri νομίζω με έχει καλύψει εντελώς..

Τι νόημα (και το έχω πει 1000000 φορές) έχει να έχεις 100% ρεαλισμό και να μην μπορείς να πετάς? Η να μπορείς αλλά μέχρι 4-5?

Αν κατάλαβα καλά Τίμο προτείνεις στον κόσμο να πάει στην 320 για να μπορεί να πετάει?

Κάτσε να βει το HOT και μετά η δικαιολογία θα είναι μόνο ο ρεαλισμός και τίποτα άλλο.. Ε αυτό πιστεύω θα διορθωθεί με τον καιρό.. ;)

Για να δούμε και το FF4 επιτέλους μία μέρα..
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

το θεατρο ειναι το ενα καροτακι Γιαννη μου

αν δεν παιζει σωστα multiplayer ,εχεις ενα καροτακι που δεν μπορεις να το γευτεις σωστα και να το απολαυσεις ολοκληρο
e-HAF Admin
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Δεν εχει σημασια ποια ειναι τα προβληματα.

Οποιος το γουσταρει πεταει.Ολα τα αλλα ειναι για μενα σε δευτερη σειρα.

Αν ειναι δυνατον να κοιμασαι και να ξυπνας με ενα F-16 αγκαλια (λεμε τωρα) και να λες "δε πεταω επειδη εχει προβληματα το ΜP".

Αν οντως το θελει θα κανει 1,2,5,10 προσπαθειες, και στο τελος θα πεταξει.

Kαι θα το κανει επειδη το γουσταρει.

Αν ειναι δυνατον να αρχιζαμε να γκρινιαζαμε οπωτε ειχε προβληματα.

Η πτηση ομως μετα ειναι η ανακουφιση.(για οσους το καταλαβαινουν)

Αν ειναι ετσι δηλαδη να τα παρατας ολα, τι θα κανει δηλαδη ο αλλος οταν θα του πεις παρε διαβαζε ? ? ?
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γρηγόρη έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσοι ήταν αυτοί που απλά απογοητεύτηκαν από το γεγονός ότι δεν μπορόυν να πετάξουν την όποια ώρα έχουν ελεύθερη στην διάθεσή τους?

Απογοήτευση και στο καπάκι άλλη μία... και την επόμενη φορά λες ας κάνω άλλη μία προσπάθεια.. και μετά άλλη μία και την τρίτη η την τέταρτη η τέλος πάντων μία μέρα θα πεις.. Αφου δεν μπορώ που πάω? Μέχρι που θα έρθει η στιγμή και θα πετάξεις κάτι που τελικά δεν θα έχει πρόβλημα και θα πεις χμ.. οκ δεν με πολυενδιαφέρει ο ρεαλισμός στο έπακρο αρκεί να το πετάξω το ριμάδι.. και πετάς αυτό και είσαι χαρούμενος.

Μετά έρχεται η μέρα που θα πρέπει να ξαναπετάξεις με το επίσημο και θα είσαι όλο χαρά αφού έχεις ξεχάσει τα προβλήματα που είχε και τρως την πίκρα ξανά.. Τελικά καταλαβαίνεις ότι μέχρι 4-5 πάει.. παραπάνω δεν πάει και ξέρεις αν θα πρέπει να πετάξεις η όχι αναλόγος με το πλήθος.

Πετάω το ριμάδι ΠΟΛΛΑ χρόνια.. Με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε που πετάγαμε 2vs2 η 4ΤΕ και αυτό ήταν, δεν πήγαινε άλλο.. Τότε νομίζαμε ότι δεν έχουμε bandwidth και ότι η 128άρα isdn (ότι καλύτερο για τότε) δεν μας έφτανε, βάζαμε dedicated server με προσεκτικό setup από 1002 tutorials που ακόμα αυτά υπάρχουν στο internet αλλά μάταια.. έσκαγε και ο server ή σκάγαμε εμείς..

Τώρα βγήκε το AF 1.07. το έχεις τρέξει? Πριν από αυτό νόμιζα ότι το Lock-ON θα ήταν δύσκολο να το φτάσει κάποιος στο MP. Τώρα είμαι τόσο χαρούμενος και με τόση αγαλίαση (ναι μετά από τόσα χρόνια) που απλά θέλω να πιστεύω ότι όταν με το καλό βγει το FF4 θα μοιάζει με το AF 1.07 στο MP. Δεν λέω με το Lock-on γιατί θα ήταν too much αλλά αφού το είδα στο AF δεν βλέπω τον λόγο να μην το δω και στο FF.

Μέχρι τότε θα πετάω AF και θα προτείνω AF σε όλους εσάς που απλά θέλετε να ΠΕΤΑΤΕ με κάποιo καλό realism.. Οχι στον βαθμό του Cobra αλλά καλό.

Όσο περνάει ο καιρός ο χρόνος του καθενός μειώνεται δραστικά και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Άσε που έρχεται και το καλοκαίρι και ο χρόνος είναι ακόμα λιγότερος.

-My honest thoughts
GRaecuS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GRaecuS »

Anzac έγραψε:απο τα μεχρι τωρα συμπεραινω οτι οι πτησεις ειναι για τα κλαματα......

αντι για Falcon 4.0 Community ειμαστε HAF unofficial portal
Να το πώ οτι αυτό έλεγα τόσο καιρό και έγινε η παρεξήγηση?
ysam έγραψε: Μέχρι τότε θα πετάω AF και θα προτείνω AF σε όλους εσάς που απλά θέλετε να ΠΕΤΑΤΕ με κάποιo καλό realism.. Οχι στον βαθμό του Cobra αλλά καλό.
(ασχολίαστο)
Κλειδωμένο