Falcon 4.0 wanted
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
- FRAGISKOS ANTONAKAKIS
Falcon 4.0 wanted
Παιδια εχω το Alied force, ομως η ομαδα τρεχει με το Falcon 4.0.Eψαξα στην αγορα και μου ειπαν οτι επειδη εχει κυκλοφορισει το AF το 4 δεν κυκλοφορει πλεον
,ισχυει???Που μπορω να το βρω? Thanks....
- FRAGISKOS ANTONAKAKIS
-
Επισκέπτης
- FRAGISKOS ANTONAKAKIS
helldiver έγραψε:Η 320 πετάει και με το δικό σου, αλλά ανεπίσημα.
¨οποτε θελεις έλα να βρεθούμε ον-λάιν!!
Μέχρι να βάλεις το επίσημο!
Δημήτρης
- ok Δημητρη σ ευχαριστω.Ομως δεν εχω περασει καν εκπαιδευση ακομα.προσπαθω να κατεβασω τα απαραιτητα αρχεια για να πεταξω On line.Ειναι ψιλομπερδεμα βεβαια αλλα πιστευω να τα καταφερρω..
-
Επισκέπτης
- FRAGISKOS ANTONAKAKIS
- FRAGISKOS ANTONAKAKIS
Mενω Ηρακλειο (πατελλες)Tωρα κατεβαζω ενα αρχειο που μου εστειλε ο Αnzac.Πιστευω πως θα κανω δουλεια με αυτο,εαν οχι θα σου πω.Παντως σας ευχαριστω ολους...manik έγραψε:Που μένεις Φραγκίσκο;
Αν είσαι Ηράκλειο Κρήτης ή Κρήτη γενικότερα μπορώ να σε βολέψω εγώ ή κάποιος άλλος συνάδελφος που μένει Κρήτη.
Re: Falcon 4.0 wanted
Πάντως το Falcon 4.0 μπορείς να το βρεις καινούργιο και γνήσιο στο ebay.com στο αγγλικό site! -price: 50$ (περιλαμβάνει και μεταφορικά έξοδα),έχει και καλό manual!!FRAGISKOS ANTONAKAKIS έγραψε:Παιδια εχω το Alied force, ομως η ομαδα τρεχει με το Falcon 4.0.Eψαξα στην αγορα και μου ειπαν οτι επειδη εχει κυκλοφορισει το AF το 4 δεν κυκλοφορει πλεον,ισχυει???Που μπορω να το βρω? Thanks....
Ο Τολμών...υψικρατείν στο Αιγαίο!