Απόψεις για Video Π.Α
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
paidia epeidi o kyriws logos pou ksekinise ayti i istoria itan to dikomou to la8os k epeidi mou egine ma8ima 8a i8ela na mpei ena telos stin oli ypo8esi peri video pou mporei na dimiourgisoun problimata sti polemiki mas aeroporia.blepw k arxizoun oi pareksigiseis k den eiai wraio pragma ayto gia kanenan 
you can fly but you can't high!
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Λοιπόν, δεν θα κάτσω να διαβάσω όλη τη συζήτηση περι βίντεο κλπ.
Όσα βλέπω είναι αρκετά για να κάνω ένα μόνο σχόλιο.
Ξέρετε τι σημαίνει "Διαβαθμισμένο" υλικό; (οι περισσότεροι ναι)
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ !!!
( τόσο (...) αφελείς είμαστε! )
Edit:
Και δεν αναφέρομαι σε ότι έχει -ΚΑΚΩΣ- κυκλοφορήσει στο web σε όλο τον πλανήτη..
Όσα βλέπω είναι αρκετά για να κάνω ένα μόνο σχόλιο.
Ξέρετε τι σημαίνει "Διαβαθμισμένο" υλικό; (οι περισσότεροι ναι)
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ !!!
( τόσο (...) αφελείς είμαστε! )
Edit:
Και δεν αναφέρομαι σε ότι έχει -ΚΑΚΩΣ- κυκλοφορήσει στο web σε όλο τον πλανήτη..

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Να πω αλλη μια φορα, πως σαν e-HAF, δεν με ενδιαφερει τι κανουν αλλοι εκτος αυτης
το θεμα ειναι εμεις να γνωριζουμε και εμεις να το σεβομαστε
να κρινουμε ποτε ενα υλικο ειναι ελευθερο και καθαρο για να ανεβει καπου, και ποτε δεν κανει σε καμια περιπτωση να βγει στον αερα
πολλα απο τα μελη μας ισως δεν το γνωριζαν μεχρι σημερα-ΔΕΚΤΟΝ
και εμεις καποτε δεν το ξεραμε, αλλα οταν καποιος στο εξηγησει ομορφα και ωραια, τοτε ειναι σεβαστο και απο ολους
για αυτο, οταν θελετε να ενημερωσετε εναν συναδελφο για κατι το οποιο ειναι λαθος, παρακαλειστε οπως το κανετε με τον δεοντα τροπο
Το θεμα θεωρειται ΛΗΞΑΝ!
και επιτελους , Σταματηστε να ειστε OFF TOPIC !!!!
το θεμα ειναι εμεις να γνωριζουμε και εμεις να το σεβομαστε
να κρινουμε ποτε ενα υλικο ειναι ελευθερο και καθαρο για να ανεβει καπου, και ποτε δεν κανει σε καμια περιπτωση να βγει στον αερα
πολλα απο τα μελη μας ισως δεν το γνωριζαν μεχρι σημερα-ΔΕΚΤΟΝ
και εμεις καποτε δεν το ξεραμε, αλλα οταν καποιος στο εξηγησει ομορφα και ωραια, τοτε ειναι σεβαστο και απο ολους
για αυτο, οταν θελετε να ενημερωσετε εναν συναδελφο για κατι το οποιο ειναι λαθος, παρακαλειστε οπως το κανετε με τον δεοντα τροπο
Το θεμα θεωρειται ΛΗΞΑΝ!
και επιτελους , Σταματηστε να ειστε OFF TOPIC !!!!
e-HAF Admin
-
Baron-Rojo
Μπερδευεις τα πραγματα Θανο!Arty έγραψε:έτσι έτσι τι θες δηλ???LantirN έγραψε:Η ανευθυνοτητα στο μεγαλειο της..
Ωραιοι ειμαστε...
Μπραβο παιδια..
άρα λες ανεύθυνα τα άτομα της Π.Α. που τα έβγαλαν έξω... γιατί εμείς πολίτες είμαστε.... αν δεν κάνω λάθος...
Arty out...
Δεν ειπε κατι τετοιο ο Γρηγορης...εσυ καταλαβες λαθος!
Επιδη εχουν γινει πολλα και εχουν βρει πολλοι τον μπελα τους με τετοιο υλικο εγω και κανεις μας δεν εχει προθεση να φερουμε αυτα τα ατομα σε τετοια θεση!
Οποτε καλο θα ειναι να μπορουμε να ξεχωρισουμε τι ειναι Διαβαθμισμενο και τι οχι!
Γνωμες και προτασεις για αυτο το θεμα παρακαλω εδω
Θα παρακαλουσα να σταματησει αυτο εδω και οτι εχετε να πειτε να το πειτε στο λινκ που εδωσα παραπανω!
8) 8)
Ναι συγνώμη την επόμενη φορά θα μυρίσω τα δάκτυλά μου λάθος...Baron-Rojo έγραψε:Μπερδευεις τα πραγματα Θανο!Arty έγραψε:έτσι έτσι τι θες δηλ???LantirN έγραψε:Η ανευθυνοτητα στο μεγαλειο της..
Ωραιοι ειμαστε...
Μπραβο παιδια..
άρα λες ανεύθυνα τα άτομα της Π.Α. που τα έβγαλαν έξω... γιατί εμείς πολίτες είμαστε.... αν δεν κάνω λάθος...
Arty out...
Δεν ειπε κατι τετοιο ο Γρηγορης...εσυ καταλαβες λαθος!
Επιδη εχουν γινει πολλα και εχουν βρει πολλοι τον μπελα τους με τετοιο υλικο εγω και κανεις μας δεν εχει προθεση να φερουμε αυτα τα ατομα σε τετοια θεση!
Οποτε καλο θα ειναι να μπορουμε να ξεχωρισουμε τι ειναι Διαβαθμισμενο και τι οχι!
Γνωμες και προτασεις για αυτο το θεμα παρακαλω εδωhttp://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=5589
Θα παρακαλουσα να σταματησει αυτο εδω και οτι εχετε να πειτε να το πειτε στο λινκ που εδωσα παραπανω!
8) 8)
και αν κατάλαβα λάθος ας το εξηγούσε καλύτερα.. εγώ κατάλαβα αυτό που είπε όπως το είπε...
Arty out...
Arty out...

AAAA και πριν απαντήσετε... αν θέλετε να ξέρετε πιο ¨ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ¨ (που λέτε και εσείς...) είναι η τακτική και οι ελιγμοί που φαίνονται στο video και προδίδουν πολύ περισσότερα... παρά οι συχνότητες.... οι συχνότητες αλλάζουν... άντε γιατί πολλά χαζά λέμε... όλοι μας... για το θέμα.
Arty out...
Arty out...
Arty out...

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Πες τα!Arty έγραψε:AAAA και πριν απαντήσετε... αν θέλετε να ξέρετε πιο ¨ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ¨ (που λέτε και εσείς...) είναι η τακτική και οι ελιγμοί που φαίνονται στο video και προδίδουν πολύ περισσότερα... παρά οι συχνότητες.... οι συχνότητες αλλάζουν... άντε γιατί πολλά χαζά λέμε... όλοι μας... για το θέμα.
Arty out...

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Βρε παιδιά τώρα είδα ότι τρέχουν πολλά topic περί διαβαθμισμένων και δεν ξέρω σε ποιο απ' όλα να πρωτοαπαντήσω. Θα συμφωνήσω με αρκετούς ότι το πράγμα έχει λίγο ξεφύγει. Όπως παράδειγμα το θέμα με τις εικόνες από το Google Earth. Πρωτάκουστο μου φαίνεται. Ελπίζω να μην χρειάζεται να νοιώθω τύψεις επειδή σε άλλο τόπικ είπα ότι πρέπει να προσέχουμε τι υλικό βγάζουμε προς τα έξω και τρομοκράτησα κάποιους, αλλά εννοούσα φυσικά το υλικό που προέρχεται μέσα από την ΠΑ. Για οτιδήποτε είναι στο ίντερνετ δε φέρουμε ευθύνη εμείς. Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Ο λόγος όμως της παρέμβασής μου είναι ότι εγώ και ο Νίκος είχαμε μια εμπειρία όπου ζητήθηκαν ευθύνες για υλικό που μπήκε στη σελίδα μας. Και επειδή πολλοί αναφέρουν ότι "ξέρουμε τι είναι διαβαθμισμένο", δυστυχώς θα ήθελα να αναφέρω ότι ο ορισμός του διαβαθμισμένου μάλλον δίνεται κατά περίπτωση. Όλοι έχουμε παει στρατό και ξέρουμε πως λειτουργούν ορισμένα πράγματα. Επειδή και εγώ νόμιζα ότι ήξερα τον ορισμό του διαβαθμισμένου, θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου για να μου πείτε και εσείς την άποψή σας για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι στυλ quiz: Τι κακό βλέπετε σε μια φωτογραφία σαν αυτή:
http://hafcphotos.cs.net/photo_viewer_d ... oid=141976
Σημείωση: Ολόκληρο το σετ αυτών των φωτογραφιών συμπεριλήφθηκε αργότερα στο CD της 341 (το οποίο πουλήθηκε στο κοινό στην επόμενη γιορτή της ΠΑ), ενώ περίπου 2 μήνες αργότερα αρκετές παρόμοιες φωτό από το ίδιο σετ μπήκαν και σε γνωστό αεροπορικό περιοδικό.
Τον λόγο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα δεν τον ξέρω. Ήταν βέβαια πριν αλλάξουν τα πράγματα και πιο "διαβαθμισμένες" κατά την άποψή μου φωτογραφίες μπουν στο ίδιο το site της ΠΑ. Αλλά το συμπέρασμα είναι ένα. Ποτέ μη θεωρείτε δεδομένο ότι κάποια φωτό είναι αθώα και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα. Για τα βίντεο δε, ακόμη περισσότερο. Και για να προλάβω τις αντιδράσεις. Το παράδειγμα αυτό δεν το έφερα για να υποστηρίξω την άποψη ότι δεν πρέπει να ανεβαίνει τίποτα στο φόρουμ από φωτό και βίντεο. Άλλωστε και εμείς δεν κατεβάσαμε τις φωτογραφίες γιατί θεωρήσαμε την αντίδραση υπερβολική. Απλά ελπίζω να βοηθήσει τόσο αυτούς που θεωρούν ότι γνωρίζουν τα όρια, όσο και αυτούς που προσπαθούν να τα "θεσμοθετήσουν", ότι αυτά είναι αρκετά φλου. Άρα: πρώτον λύση δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα και δεύτερον και οι υποστηρικτές της αντίθετης άποψης έχουν κάπου δίκιο. Ας μην ανεβαίνουν λοιπόν άδικα οι τόνοι και καταλήγει κάθε topic σε καβγά. Ως μη ιπτάμενο μέλος της e-haf μάλλον έχω χάσει επεισόδια από ενότητες που δεν παρακολουθώ, που ίσως θα εξηγούσαν ορισμένα πράγματα. Αλλά πραγματικά αναπολώ τις πρώτες μου μέρες στο φόρουμ που όλοι ήταν μεσα στην ευγένεια. Τώρα μόνο στα "Ανέκδοτα" υπάρχουν post από ανθρώπους που καταλαβαίνεις ότι χαμογελάνε όταν γράφουν, και εκεί δεν είμαι σίγουρος 100% γιατί έχω να μπω καιρό. Είναι πολύ δύσκολο λέτε να επανέλθει αυτή η ηρεμία?
Υ.Γ. Βγήκα λίγο off-topic, αλλά στα "Γενικά Θέματα" είμαστε οπότε δικαιολογείται.
Ο λόγος όμως της παρέμβασής μου είναι ότι εγώ και ο Νίκος είχαμε μια εμπειρία όπου ζητήθηκαν ευθύνες για υλικό που μπήκε στη σελίδα μας. Και επειδή πολλοί αναφέρουν ότι "ξέρουμε τι είναι διαβαθμισμένο", δυστυχώς θα ήθελα να αναφέρω ότι ο ορισμός του διαβαθμισμένου μάλλον δίνεται κατά περίπτωση. Όλοι έχουμε παει στρατό και ξέρουμε πως λειτουργούν ορισμένα πράγματα. Επειδή και εγώ νόμιζα ότι ήξερα τον ορισμό του διαβαθμισμένου, θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου για να μου πείτε και εσείς την άποψή σας για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι στυλ quiz: Τι κακό βλέπετε σε μια φωτογραφία σαν αυτή:
http://hafcphotos.cs.net/photo_viewer_d ... oid=141976
Σημείωση: Ολόκληρο το σετ αυτών των φωτογραφιών συμπεριλήφθηκε αργότερα στο CD της 341 (το οποίο πουλήθηκε στο κοινό στην επόμενη γιορτή της ΠΑ), ενώ περίπου 2 μήνες αργότερα αρκετές παρόμοιες φωτό από το ίδιο σετ μπήκαν και σε γνωστό αεροπορικό περιοδικό.
Τον λόγο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα δεν τον ξέρω. Ήταν βέβαια πριν αλλάξουν τα πράγματα και πιο "διαβαθμισμένες" κατά την άποψή μου φωτογραφίες μπουν στο ίδιο το site της ΠΑ. Αλλά το συμπέρασμα είναι ένα. Ποτέ μη θεωρείτε δεδομένο ότι κάποια φωτό είναι αθώα και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα. Για τα βίντεο δε, ακόμη περισσότερο. Και για να προλάβω τις αντιδράσεις. Το παράδειγμα αυτό δεν το έφερα για να υποστηρίξω την άποψη ότι δεν πρέπει να ανεβαίνει τίποτα στο φόρουμ από φωτό και βίντεο. Άλλωστε και εμείς δεν κατεβάσαμε τις φωτογραφίες γιατί θεωρήσαμε την αντίδραση υπερβολική. Απλά ελπίζω να βοηθήσει τόσο αυτούς που θεωρούν ότι γνωρίζουν τα όρια, όσο και αυτούς που προσπαθούν να τα "θεσμοθετήσουν", ότι αυτά είναι αρκετά φλου. Άρα: πρώτον λύση δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα και δεύτερον και οι υποστηρικτές της αντίθετης άποψης έχουν κάπου δίκιο. Ας μην ανεβαίνουν λοιπόν άδικα οι τόνοι και καταλήγει κάθε topic σε καβγά. Ως μη ιπτάμενο μέλος της e-haf μάλλον έχω χάσει επεισόδια από ενότητες που δεν παρακολουθώ, που ίσως θα εξηγούσαν ορισμένα πράγματα. Αλλά πραγματικά αναπολώ τις πρώτες μου μέρες στο φόρουμ που όλοι ήταν μεσα στην ευγένεια. Τώρα μόνο στα "Ανέκδοτα" υπάρχουν post από ανθρώπους που καταλαβαίνεις ότι χαμογελάνε όταν γράφουν, και εκεί δεν είμαι σίγουρος 100% γιατί έχω να μπω καιρό. Είναι πολύ δύσκολο λέτε να επανέλθει αυτή η ηρεμία?
Υ.Γ. Βγήκα λίγο off-topic, αλλά στα "Γενικά Θέματα" είμαστε οπότε δικαιολογείται.
thanks buddy, αλλα πραγματικα δεν βλεπω κατι μεμπτο στην φωτο που εδωσες
μηπως και καλα, να μην γνωρισουν οι γειτονες μας οτι ξερουμε να κανουμε air refuel? λεω τωρα
οσο για την ηρεμια και τον σεβασμο, ευελπιστω να επανελθει, αν και κατα μεγαλο ποσοστο εξαρταται απο τα μελη και οχι απο τους συντονιστες/διαχειριστες
μηπως και καλα, να μην γνωρισουν οι γειτονες μας οτι ξερουμε να κανουμε air refuel? λεω τωρα
οσο για την ηρεμια και τον σεβασμο, ευελπιστω να επανελθει, αν και κατα μεγαλο ποσοστο εξαρταται απο τα μελη και οχι απο τους συντονιστες/διαχειριστες
e-HAF Admin