Απλά για να γνωρίζουμε πόσοι έχουν τι
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Επισκέπτης
Απλά για να γνωρίζουμε πόσοι έχουν τι
Άσχετως εαν το πετάνε η όχι, θα ήταν καλό να ξέρουμε πόσοι έχουν, ποιά σετάπ.Ειλικρινές απαντήσεις παρακαλώ.
-
Επισκέπτης
-
pilot747
- Επικοινωνία:
Χα χα!
Εγώ επειδή πήρα τον καινούριο τον Η/Υ, όπως έχω πεί δεν έχω βάλει απολύτως τίποτα ακόμα
Παρά μόνο το F4AWACS
.
Στο μέλλον όμως δεν έχω αποφασίσει τι να βάλω. Θα ζητησω τη συμβουλή σας 'οταν τελος πάντων αποφασίσω να το εγκαταστήσω!
Εγώ επειδή πήρα τον καινούριο τον Η/Υ, όπως έχω πεί δεν έχω βάλει απολύτως τίποτα ακόμα
Παρά μόνο το F4AWACS
Στο μέλλον όμως δεν έχω αποφασίσει τι να βάλω. Θα ζητησω τη συμβουλή σας 'οταν τελος πάντων αποφασίσω να το εγκαταστήσω!
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

Silverson έγραψε: Αντίστοιχη δημοσίευση-δημοσκόπηση έχει ανοίξει και εδώ.
μονο που ειχε ανοιχτει τον φεβρουαριο του 2005
απο τοτε......................!!!!!!!!!!!!!!!!!
e-HAF Admin
Καλημέρα
Λοιπόν επειδή ένας καθηγητής (όχι στο σχολείο) μας έπριζε για το «θάρος της γνώμης» και επειδή είμαι 32 χρονών και δεν μπορώ να λέω ψέματα, ειδικά θέματα, έχουμε:
Έχω το A.F. επειδή μου το έφερε ένας φίλος τρελαμένος ως «ο καλύτερος εξομοιωτής που υπάρχει» Οντός η ρεαλιστικότητα και τα γραφικά ήταν πολύ καλά. Τέλος
Πριν 3-4 ημέρες έβαλα το FALCON + 2 setup + patch (ΟΧΙ ΑΤΟ), για να μπορέσω να γίνω εκπαιδευόμενος και να μάθω όλα τα «κόλπα».
Ομολογώ ότι αφού είχα παίξει αρκετές φορές στο A.F. το cobra δεν μου άρεσε λόγω γραφικών (εκτός αν έχω κάνει λάθος στο setup). Για το Multi δεν έχω γνώμη γιατί στο cobra δεν έχω παίξει multi
2 λόγοι όμως με αναγκάζουν να έχω codra:
-- η εκπαίδευση είναι σε cobra και το ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ και εκεί θα την κάνω
-- στο ότι στο cobra υπάρχει Ελληνικό θέατρο επιχειρήσεων στο οποίο όταν και άμα τα καταφέρω να περάσω την εκπαίδευση (άμα ξεκινήσω ποτέ) να βομβαρδίσω Τούρκικους στόχους. Τέλος
σέβομαι τον κόπο όλων
σέβομαι την δουλεία όλων
δεν αμφισβητώ κανέναν
σέβομαι και ακολουθώ τους κανόνες της e-haf
αλλά παιδιά…
Ασχολούμαστε με την e-haf για να ξεσκάσουμε και να μας φύγει λίγο το άγχος.
Μην έχουμε άγχος και προβλήματα στην e-haf γιατί πάει θα τρελαθούμε…
Ομόνοιααααααααα
Λοιπόν επειδή ένας καθηγητής (όχι στο σχολείο) μας έπριζε για το «θάρος της γνώμης» και επειδή είμαι 32 χρονών και δεν μπορώ να λέω ψέματα, ειδικά θέματα, έχουμε:
Έχω το A.F. επειδή μου το έφερε ένας φίλος τρελαμένος ως «ο καλύτερος εξομοιωτής που υπάρχει» Οντός η ρεαλιστικότητα και τα γραφικά ήταν πολύ καλά. Τέλος
Πριν 3-4 ημέρες έβαλα το FALCON + 2 setup + patch (ΟΧΙ ΑΤΟ), για να μπορέσω να γίνω εκπαιδευόμενος και να μάθω όλα τα «κόλπα».
Ομολογώ ότι αφού είχα παίξει αρκετές φορές στο A.F. το cobra δεν μου άρεσε λόγω γραφικών (εκτός αν έχω κάνει λάθος στο setup). Για το Multi δεν έχω γνώμη γιατί στο cobra δεν έχω παίξει multi
2 λόγοι όμως με αναγκάζουν να έχω codra:
-- η εκπαίδευση είναι σε cobra και το ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ και εκεί θα την κάνω
-- στο ότι στο cobra υπάρχει Ελληνικό θέατρο επιχειρήσεων στο οποίο όταν και άμα τα καταφέρω να περάσω την εκπαίδευση (άμα ξεκινήσω ποτέ) να βομβαρδίσω Τούρκικους στόχους. Τέλος
σέβομαι τον κόπο όλων
σέβομαι την δουλεία όλων
δεν αμφισβητώ κανέναν
σέβομαι και ακολουθώ τους κανόνες της e-haf
αλλά παιδιά…
Ασχολούμαστε με την e-haf για να ξεσκάσουμε και να μας φύγει λίγο το άγχος.
Μην έχουμε άγχος και προβλήματα στην e-haf γιατί πάει θα τρελαθούμε…
Ομόνοιααααααααα
Re: Απλά για να γνωρίζουμε πόσοι έχουν τι
Αν και δε μου αρέσει το poll (δες παρακάτω) απαντάω στην ερώτηση "Ποιούς εξομειωτές έχετε?". Δε με καλύπτουν οι απαντήσεις οπότε γράφω τη δικιά μου.
-FF3 vanilla (για λόγους backup)
-FF3.1.1 + ATO (391 setup No2) για online
-FF3.1.1 + ATO (391 setup No2) για testing
-Wings Over Vietnam (last patch)
8)
-FF3 vanilla (για λόγους backup)
-FF3.1.1 + ATO (391 setup No2) για online
-FF3.1.1 + ATO (391 setup No2) για testing
-Wings Over Vietnam (last patch)
Ποιοι; Για να καταλάβω το λόγο ύπαρξης του poll δλδ...helldiver έγραψε:...να ξέρουμε...
8)