Anzac έγραψε:η προσελευση ηταν πολυ καλη, μονο που καποιοι δεν εφεραν το ετερον ημιci τους να ειχαμε και περισσοτερη φαση
....
Ο αγαπητος μας admin φροντισε να κανει γνωστη την παρουσια του απο το τηλ..
Να τονισω κι εγω το γελιο που ειχε εχθες στο meeting...
Επιτελους γνωριστηκα με Georgegrm και condor και φυσικα....τον helldiver...που αργησε και παραλιγο νομισα οτι εκανε Campaign στο Allied Force και μας ξεχασε!!!!
Οπως θα δειτε και στην φωτογραφια ,δεξια καθονταν το Allied Force group και στην κεφαλη ο μαστρο-Thanatos ( του δωσα το αρρωστο μου cougar και περιμενω διαγνωση )!!!
Δυστυχως καθησα μακρια απο τον γατουλη (MechGR) και δεν τα ειπαμε γαμωτο παρα πολυ
Για την αλλη την "παλιο-παρεα" τι να πω...
Ξανασυνατησα παλι με μεγαλη χαρα και τα ειπαμε τους Starserif(Master of Art & Design) και Goose(TIM vs Vodafone σημειωσατε 1)!!!!
Ημασταν οι παλιοσειρες της 321 μαζεμενες 8)
Σχεδον διπλα και απεναντι μου ηταν το Μ2000 Group που απαρτιζοταν απο τους kongrigo (μην ξαναπαρετε ποτε περιοδικα

) και τον αγαπητο Vader (Su-30MKI for ever) και καναμε τις γνωστες συζητησεις και συγκρισεις.... 8)
Αλλα αφου ειχα τον Leader μου (raptor) τι να φοβηθω??????
Για το τελος το μονο που θα σχολιασω ειναι το οτι αφου εκατσα διπλα στον Anzac που να προλαβω να φαω...
Αγωνα εκανα να κρατησω το μπεκρη μεζε στο πιατο μου...
Αλλα δεν πειραζει..
Τον ειδα αδυνατισμενο και γι'αυτο τον ταϊσα κατι παραπανω...
Σημασια για μενα ειχε το ωραιο κλιμα που υπηρχε...
Αντε παιδια και του χρονου
ΥΓ.:Με τοσους γερους γυρω γυρω παραλιγο να αρχισω να μιλαω για την πιεση,τα αρθριτικα,το ζαχαρο....