κοίτα μαμά,χωρίς ρόδες..

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ενα screenshot θα ηταν πολυ χρησιμο
για να τραβηξεις screenshot πατας print Scrn και θα βρεις στον καταλογο Pictures την φωτο σε bmp format

η BMS ηταν μια ομαδα που εφτιαχνε updates για το Falcon αλλα εκλεισε
το FF3 περιλαμβανει μια εκδοση του BMS που δεν δοθηκε ποτε public αλλα ενσωματωθηκε στο FreeFalcon3 πακετο εγκαταστασης
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ωπα !!!! ΠΡΟΣΕΧΕ

αν εκανες το 2ο επισημο σεταπ, θα το δουλευψεις μονο με το εικονιδιο Cobraone !!!!

αν θες να εχεις και το 1ο επισημο σεταπ, δεν περνιεται πανω απο το αλλο !!!! ΠΡΟΣΕΧΕ !!! Θελει νεα εγκατασταση, μην κανεις ακομα 2 σεταπ

διαλεξε το 2ο μεχρι να εξοικιωθεις, και μετα παιζεις και με διαφορετικα οταν καταλαβεις τι παιζει

διαβασε τον οδηγο για πολλαπλα σεταπ

κανε τα ολα uninstall και στησε το 2ο απο την αρχη
e-HAF Admin
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

H BMS δεν εκλεισε αλλα ενσωματωθηκε στο OpenFalcon!
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

manosar

μετα κανε ένα ευχελαιο και μετα δύο φορές το οικοδομικό τετράγωνο με βήμα και το joystick υπομάλης (για όσους δεν γνωρίζουν είναι η θέση του όπλου κάτω από τη μασχάλη σε περιπτώσεις κηδειών και γενικότερα απόδωση τιμων σε κακα συμβάντα.)

Μετα ξέρω να σου πώ ένα κάλο κουβά. TRASHCAN ονομάζεται εκεί θα ρίξεις το COBRA.Μετα θα τραβήξεις και το καζανάκι ώστε να εξαφανιστεί εντελώς από το PC σου.Μετά πάρε μια καρέκλα και κάτσε μπροστά από το forum και postare συνεχεια μεχρι να βγεί το Freefalcon 4.

AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμα θες να πετάξεις βαλε Falcon 4 Allie Force και μετά το Patch 1.04 και έλα στο TS να πετάξουμε 4-5 ατομα πάρεα.ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ είναι πολύ ασχημη η μοναξια και φερνει στεναχωρια.Η στεναχωρια φερνει παραφροσύνη.

Αυτά φιλικά και καλό κουράγιο με το Cobra.

ΤΗΑΝΑΤΟS
Επισκέπτης

δεν μπορω να με καταλάβω ωρες ωρες.!!!!!!!!!
Τι θέλω και ασχολούμαι με το Cobra.
Τέλος παντων ας σε βοηθήσω εγω που δεν γουσταρω καθόλου το Cobra γιατι οι φανατικοί οπαδοί του δεν καταδέχονται ή δεν έχουν την υπομονή.Που να την βρούν αλλωστε αφού δεν την έχουν χασει με τη μ.....ια που έχουν μπλέξει.

Αν θέλεις να κάνεις εκπαιδευτικές πτήσεις τότε πήγαινε στην κορυφή του forum και θα δείς μια πινακίδα (στο κεφάλι θα μου έρθει καποια ώρα) που γράφει ¨Επίσημα SETUP¨.

Ακολουθα το 2ο επίσημο Setup δηλαδή.

Falcon 4 (αγιοι ανθρωποι)
Freefalcon 3 (τρια πουλακια καθονται)
Freefalcon 3.1 (και ρούφαγαν τσιμέντο)
Freefalcon Cobra patch (το ένα κοιταέι το μορια και το άλλο κατα Κρήτη)

ακόλούθα πιστα τις οδηγείες.

Αυτο το Setup έχουν όλοι που πετανε online (στην e-haf μόνο)

Έχε υπόψιν σου οτι το Allied Force παίζει με σε 733ΜΗz Pentium εκει που δεν παίζει ούτε στα ονειρά του το Cobra. Πες μου τι setup έχει το notebook να σου πω αν παίζει χαλαρα.

Απορίες πόσταρε πάλι και θα βρεθούν να σε βοηθήσουν οι υποστηρικτές του Cobra. Εγώ μπορεί να γυρνάω καπου εδώ γύρω και να σε βοηθήσω πάλι.

Συμβουλή Χωρις Χρέωση : Βάλε το Cobra και πάρε τηλ καποιον ψυχίατρο να σε παρακολουθεί την ώρα που θα παίζεις.Θα το χρειαστείς.

Γιωργος o "Ψομπρα" THANATOS
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

manosar έγραψε:Το notebook έχει : intel pentium 4 στα 2.66, 512 MB DDR SDRAM, 40gb ultra ATA/100 με ATI radeon 7500 64MB. Για το allied force επειδή δεν το ξέρω δέν μπορώ να πώ τίποτα(μόνο οτι τα γραφικά είναι ανώτερα) . Λογικό είναι το falcon να μ'αρέσει αφου ξύπνησα απο βαθύ ύπνο 5 ετών χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα για τα βελτιωτικά setups.To μόνο που με ενόχλησε το είπα και δεν χρειάζεται να το αναφέρω ξανά.Το ψάχνω στο εξωτερικό και άν το πετύχω όπως το παλίο falcon(box-manual) θα το δοκιμάσω με ανάλογο υπολογιστή.Οσον αφορά την e-HAF το επίπεδο φαίνεται πολύ καλό και δέν έχω απαιτήσεις να απαντάνε σε ότι ρωτάμε οι όσοι άσχετοι βάλαμε το falcon4. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου όπως και σε όποιον απαντά. Τωρα ρωτάω πάλι την τελευταία μου ερώτηση: Εχω ήδη το setup1.Μπορώ να το απεγκαταστήσω και να βάλω μόνο το setup2 ή είναι αδύνατο γιατί πρέπει να έχω εγκαταστήσει και τα δύο;

Σας ευχαριστώ
μην βιαζεσε να τα κανεις ολα στα πρωτα σου βηματα με το falcon+updates
οταν λεμε πολλαπλα σεταπ ενοουμε εγκαταστασεις σε διαφορετικο φακελο

τον οδηγο δεν τον καταλαβες καλα, περιμενε να τα πουμε και στο TS ή να τα πεις με καποιον αλλον να καταλαβεις τι ακριβως εννοουμε
αφου εχεις το 1ο επισημο και δουλευει, ασε το μεχρι να μιλησεις ξανα με καποιον να σου εξηγησει τι και πως !
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

@ Thanato

Γιωργο ειμαι πολυ απογοητευμενος με τα ειριστικα σου σχολια
αν "πας" περισσοτερο το AF απο το Cobra εχει καλως και κανεις δεν σε "δειχνει" και δεν σε σχολιαζει, με τετοιον τροπο που μιλας για οσους πεταμε με cobra

τετοια δυσμενη σχολια δεν θα ξαναδεχτω στο forum μας και απο κανεναν

για οποιον ξεχναει , ας ενημερωθει ΑΜΕΣΑ :arrow:
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=314
Τέλος παντων ας σε βοηθήσω εγω που δεν γουσταρω καθόλου το Cobra γιατι οι φανατικοί οπαδοί του δεν καταδέχονται ή δεν έχουν την υπομονή.Που να την βρούν αλλωστε αφού δεν την έχουν χασει με τη μ.....ια που έχουν μπλέξει.
απο την εναρξη λειτουργιας της ομαδας μεχρι και σημερα δεν εχω αρνηθει ποτε την βοηθεια σε κανεναν και ουτε προκειται να το κανω και στο μελλον.
εσυ ειδες ποτε κανεναν να μην σου προσφερε ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ καμια βοηθεια?
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Off topic
ΠΡΟΣ ANZAC

Ντε και καλα να χαλασουμε το topic του Manosar.
Αφού θέλεις δημόσια ....δημόσια it is then.

O manosar έχει κανει ποστ από τις 26/12 και μέχρι εχθές το βράδυ που έγραφα την απαντηση που του έδωσα , του απαντούσατε λες και είναι μέλος στην e-Haf εδω και πολλά χρόνια και οτι βρισκεται στην ομάδα του FreeFalcon 4.

Σαν μέλος της κοινωνιας της e-haf φρόντισα να τον βοηθήσω βαζοντας τον εαυτό μου στην θέση του όπως ήμουν και εγώ όταν μπήκα τον Αυγουστο.Έτσι ψιλοχαμένος στο διαστημα ήμουν και εγώ οταν μπήκα.Δεν έβλεπα ουτα Post ουτε πινακίδες "Επίσημα Setup" ούτε τιποτα.Πάνω στην τρέλα μου να μπώ στη παρέα.

Μην μου λες εμενα για δημσενη σχόλια στο forum γιατι είδικά εσύ ξέρεις πολύ καλά πως όλα τα σχολια και τα post που έκανα ήταν τυπικότατα και με το γράμμα του νόμου.Οι απαντήσεις και τα σχόλια που ΕΠΕΡΝΑ όμως ήταν δυσμενή μέχρι και προσβλητικά μπορώ να πώ και με την ανέχια τη δική σου. ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Γιατί τέτοιο Post από εσένα όταν έκαναν οι άλλοι προς εμενα σχόλια και πλακα δεν είδα να γραφτεί. Και όταν σου τηλεφωνησα και σου έκανα παραπονα για τα ποστ καποιων συναδελφων προς εμένα μου τότε εσύ γέλαγες και μου έλεγες "αγαπα τους φίλους σου με τα ελατοματά τους"

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΚΡΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ

ΥΓ. Εχω και εγώ να σου δείξω πολλά Link για τα παραπάνω που γραφω .Τα ξερεις και εσύ. Είσαι φαουλ εδω Τιμο.
Οτι θέλεις παρε τηλεφωνο μην χαλασουμε το Post του συναδέλφου.
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

CooooooooL............μικροι μου ενθερμοιοιοιοιοιοι..... 8)
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Ξερω οτι κανουμε αιδιο το ποστ του Μανου και αν θες να ανοιξουμε ενα νεο ποστ Γιωργο!!!!!!

Κι εγω ειμαι αναμεσα σε αυτους που αποδεχτηκαν το AF και γουσταρω να πεταω!!!
Οπως επισης υπηρξαν αλλα ατομα που το κατεκριναν.Αλλα αυτο εγινε στην αναλογη ενοτητα.Κι εγινε μια φορα η συζητηση και τελειωσε!!!
Εσυ σε καθε ποστ που κανεις το μονο που λες ειναι να κραζεις το Cobra!!!

Αμα δεν σου αρεσει μαγκια σου και μπραβο σου!!!!

Το ειπες οτι "παιδια δεν γουσταρω να πεταω Cobra",δεν πετας Cobra και ολοι σεβαστηκαν την αποψη σου!
Μεχρι εκει ομως!!!
Ο καινουριος(Μανος στην προκειμενη περιπτωση)) δεν πρεπει να προκαταβαλλεται ετσι!Αστον να κρινει μονος του σε τι περιβαλλον θα πεταει,και στο φιναλε γιατι οχι να πεταει και στα δυο και να μην απορριψει κανενα!!!!

Αυτο που θελω εγω να δω ειναι να μου δωσεις ενα λινκ στο οποιο ο Τιμος φαινεται να κανει διακρισεις!!!!!!
Πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω!!!!!!

ΥΓ.:Επειδη εισαι και λιγο παρεξηγησιαρης,τα παραπανω δεν τα λεω με κανενα επιθετικο υφος και ουτε σε κρινω σε καμια περιπτωση!!!!!
Τα λεω με εντελως φιλικο και συναδελφικο υφος!!!!!
Αυτα για να αποφυγω τυχον παρεξηγησεις!!!!
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

τελικα φανηκαν οι ροδες? :roll: :?:
e-HAF Admin
Απάντηση