Πρόβλημα Δημιουργίας/Ανάγνωσης DVDs
Συντονιστής: Διαχείριση
Πρόβλημα Δημιουργίας/Ανάγνωσης DVDs
PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!
Εδω και μερες εχω κανει format και εχω περασει ξανα Windows XP(Αγγλικα).To κανα διοτι ο υπολογιστης ηταν σωβρακο κανονικο με βουλιτσες.Περασα λοιπον ξανα τα προγραμματα μου και τωρα προσπαθω να φτιαξω DVD οτι εχω τραβηξει με την Camera μου....κυριως απο Αρχαγγελο και Red Arrows(για την ωρα σε αυτο πειραματιζωμαι).To προβλημα εστιαζεται στο οτι ενω τα φτιαχνω και παιζουν αψωγα στον Υπολογιστη δεν τα παιζει στο επιτραπεζιο που εχω( AIWA XV-DV 370).Καποια (που εκανα)DVD κολλανε αλλα δεν τα διαβαζει καθολου η βγαζουν Disk error.Εχω δοκιμασει με καθε τροπο (με μενου η χωρις) και με διαφορετικα προγραμματα Video Editing και CD/DVD Burning(εκτος απο Νero που κανει την ASPI μπαχαλο).....αποτελεσμα το ιδιο παντα.Οποιος μπορει να βοηθησει ρε παιδια ας μου δωσει τα Φωτα του.
Παραθετω συνθεση:
Hardware
Pentium4-2.66 Hz
Memory 512ddr
Gr.Card=nVidia Fx5600+TvTuner
DVD R/RW EMPREX EDW 4020
Software
Ulead DVD MovieFactory 4.0
Ulead VideoStudio 8(Με δυνατοτητα να φτιαχνει DVD)
Pinnacle Studio Version 9(Με δυνατοτητα να φτιαχνει DVD)
Ashampoo Burning Studio 5(Με δυνατοτητα να φτιαχνει DVD)
dvdSanta(Μικρο προγραμματακι που φτιαχνει DVD)
Αrty τα φωτα σου σε παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!
Εδω και μερες εχω κανει format και εχω περασει ξανα Windows XP(Αγγλικα).To κανα διοτι ο υπολογιστης ηταν σωβρακο κανονικο με βουλιτσες.Περασα λοιπον ξανα τα προγραμματα μου και τωρα προσπαθω να φτιαξω DVD οτι εχω τραβηξει με την Camera μου....κυριως απο Αρχαγγελο και Red Arrows(για την ωρα σε αυτο πειραματιζωμαι).To προβλημα εστιαζεται στο οτι ενω τα φτιαχνω και παιζουν αψωγα στον Υπολογιστη δεν τα παιζει στο επιτραπεζιο που εχω( AIWA XV-DV 370).Καποια (που εκανα)DVD κολλανε αλλα δεν τα διαβαζει καθολου η βγαζουν Disk error.Εχω δοκιμασει με καθε τροπο (με μενου η χωρις) και με διαφορετικα προγραμματα Video Editing και CD/DVD Burning(εκτος απο Νero που κανει την ASPI μπαχαλο).....αποτελεσμα το ιδιο παντα.Οποιος μπορει να βοηθησει ρε παιδια ας μου δωσει τα Φωτα του.
Παραθετω συνθεση:
Hardware
Pentium4-2.66 Hz
Memory 512ddr
Gr.Card=nVidia Fx5600+TvTuner
DVD R/RW EMPREX EDW 4020
Software
Ulead DVD MovieFactory 4.0
Ulead VideoStudio 8(Με δυνατοτητα να φτιαχνει DVD)
Pinnacle Studio Version 9(Με δυνατοτητα να φτιαχνει DVD)
Ashampoo Burning Studio 5(Με δυνατοτητα να φτιαχνει DVD)
dvdSanta(Μικρο προγραμματακι που φτιαχνει DVD)
Αrty τα φωτα σου σε παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!
-
Επισκέπτης
Τα DVD που φτάχνεις είναι σε media + ή -.
Τι media διαβαζει το AIWA ?
Αν διαβάζει και τα δύο προσπαθησε να αλλάξεις format στο media.
Παώ στοιχημα ότι με το καινουργιο περασμα Windows στο PC σου είπες να το γιορτάσεις και με καινούργια DVD (media) δισκακια.
Σου έχω πει μην αλλάζεις μάρκα τσιγάρα συνέχεια , με πιάνει ο λαιμός μου !!!!
Γιώργος ο "΄Ρε συ θα έρθεις για EVAL? Φυγε θα σου ρίξω πύραυλο" ΤΗΑΝΑΤΟS[/img]
Τι media διαβαζει το AIWA ?
Αν διαβάζει και τα δύο προσπαθησε να αλλάξεις format στο media.
Παώ στοιχημα ότι με το καινουργιο περασμα Windows στο PC σου είπες να το γιορτάσεις και με καινούργια DVD (media) δισκακια.
Σου έχω πει μην αλλάζεις μάρκα τσιγάρα συνέχεια , με πιάνει ο λαιμός μου !!!!
Γιώργος ο "΄Ρε συ θα έρθεις για EVAL? Φυγε θα σου ρίξω πύραυλο" ΤΗΑΝΑΤΟS[/img]
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
http://www.cdrinfo.com/Sections/DVDMedi ... A+XD-DV370
παρε αυτό
Προσπάθησε να κάψεις σε διαφορετικό δισκάκι.
παρε αυτό
Προσπάθησε να κάψεις σε διαφορετικό δισκάκι.
ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΣΑ .... στον Ρονάλντο....χεχεχεχε
λοιπόν μεγάλε έχω πάθει ακριβώς το ίδιο.
1. Το Nero σίγουρα είναι cracked σωστά? Γιατί καμιά φορά δεν πιάνει...(στήστο πάλι που σε λέω...)
2. Το ashampoo είναι για τα μπάνια.... υπήρξε περίπτωση σε συνδιασμό με άλλο software που έκανε restart στον υπολογιστή έτσι στα ξαφνικά. Με update βεβαια μετά έστρωσε...
Στην δική μου περίπτωση δεν ήταν τα δισκάκια. Πάντως με το μόνο που έπαιξε ήταν με το Nero.... αλλά με τον εξής κουφό τρόπο.... (Βασικά εγώ έκανα photo dvd... η βασική λειτουργία βέβαια είναι ίδια με του video....) έκανα τα video ξεχωριστά π.χ. 10 διαφορετικά mpg αρχεία και μετά μέσα από το Nero Vision Express 3 έκανα τα menu και τα σχετικά... προσοχή λίγο να δώσεις τις ρυθμίσεις που έχει για pal κ.λ.π.
Επίσης δήλωσε και την χώρα σωστά (Greece - Ελλάδα) γιατί ίσως να δηλώνει region και αν η "φέτα" (AIWA) είναι κλειδωμένη σε region 2 και εσύ του λες βγάλε region 1 την έκατσες.
Επίσης για το Nero δες αν έχει το MPG plugin.
Αυτά. Δέχομαι και 6μηνες επιταγές... χαλαρά.
Arty out...
λοιπόν μεγάλε έχω πάθει ακριβώς το ίδιο.
1. Το Nero σίγουρα είναι cracked σωστά? Γιατί καμιά φορά δεν πιάνει...(στήστο πάλι που σε λέω...)
2. Το ashampoo είναι για τα μπάνια.... υπήρξε περίπτωση σε συνδιασμό με άλλο software που έκανε restart στον υπολογιστή έτσι στα ξαφνικά. Με update βεβαια μετά έστρωσε...
Στην δική μου περίπτωση δεν ήταν τα δισκάκια. Πάντως με το μόνο που έπαιξε ήταν με το Nero.... αλλά με τον εξής κουφό τρόπο.... (Βασικά εγώ έκανα photo dvd... η βασική λειτουργία βέβαια είναι ίδια με του video....) έκανα τα video ξεχωριστά π.χ. 10 διαφορετικά mpg αρχεία και μετά μέσα από το Nero Vision Express 3 έκανα τα menu και τα σχετικά... προσοχή λίγο να δώσεις τις ρυθμίσεις που έχει για pal κ.λ.π.
Επίσης δήλωσε και την χώρα σωστά (Greece - Ελλάδα) γιατί ίσως να δηλώνει region και αν η "φέτα" (AIWA) είναι κλειδωμένη σε region 2 και εσύ του λες βγάλε region 1 την έκατσες.
Επίσης για το Nero δες αν έχει το MPG plugin.
Αυτά. Δέχομαι και 6μηνες επιταγές... χαλαρά.
Arty out...
Arty out...

-
Επισκέπτης
Σας ευχαρηστω παιδια για την βοηθεια σας...βασικα πηρα και ενα Lens Cleaner DVD diskMAXELL) για να καθαρησω και τις κεφαλες απο DVDrom\DVD-R/RW και Aiwa και ξαναδοκιμασα αλλα τα ιδια...Θανο θα το δοκιμασω και με ΝERO(τελικα δεν το γλυτωνω) και θα σου πω
.... ξανα σνιφ σνιφ 
AAA...To Aiwa ειναι παμφαγο Θανο ...τα παιζει ολα Region1 και 2
AAA...To Aiwa ειναι παμφαγο Θανο ...τα παιζει ολα Region1 και 2
ναι, οκ..... στον ιδιο υπολογιστή που το έγραψες θα παίζει.... σε άλλο δοκίμασες?STARSERIF έγραψε:Στον υπολογιστη παιζει αψωγα Γιωργο..το προβλημα ειναι οτι κολαει στο επιτραπεζιο DVD..και μαλλον εκει πρεπει να δω τι γινεται...και να δοκιμασω αν παιζουν σε αλλο επιτραπεζιο DVD η οχι..........
σε μένα έτυχε να γράψω dvd, και στον δίπλα υπολογιστή που πηγα να το δω να μη παιζει.... (διαφορετικά dvd-rom)
αν υποθέσουμε πως διαφορετικά dvd rom έχουν διαφορετική ικανότητα ανάγνωσης σε δισκάκι κακής ποιότητας τότε ίσως και το Aiwa να μη μπορεί να διαβάσει το συγκεκριμένο δισκάκι.
Jeanneau - Sun Odyssey 45' - 2005 "ELPIDA"