Σχετικά με τα μεγέθη των αρχείων(pathches)ΑΠΟΡΙΑ

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Alexander

Σχετικά με τα μεγέθη των αρχείων(pathches)ΑΠΟΡΙΑ

Δημοσίευση από Alexander »

'Εχω κατεβάσει patches όπως το f1407,FF3,κ.α.Παρατήρησα το εξής όταν έκανα δεξί κλικ -->ιδιότητες-->αρχείο πάνω σε κάθε ένα από αυτά.Το %ολοκληρωμένου αρχείου ήταν σε όλα 99%-97%.Δηλαδή κάτι λείπει,δεν μου φαίνεται καλό αυτό.Αν τα εγκαταστήσω δεν θα έχω πρόβλημα;Συνεπώς βλέπω διαφορές στα αναγραφόμενα μεγέθη των αρχείων στα site με αυτών των ίδιων που έχω κατεβάσει,π.χ το f1407 αναφέρεται ως 18Μb και σήμερα που το κατέβασα είναι 17.1Μb.Κάτι λείπει έτσι;
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Re: Σχετικά με τα μεγέθη των αρχείων(pathches)ΑΠΟΡΙΑ

Δημοσίευση από Anzac »

Alexander έγραψε:'Εχω κατεβάσει patches όπως το f1407,FF3,κ.α.Παρατήρησα το εξής όταν έκανα δεξί κλικ -->ιδιότητες-->αρχείο πάνω σε κάθε ένα από αυτά.Το %ολοκληρωμένου αρχείου ήταν σε όλα 99%-97%.Δηλαδή κάτι λείπει,δεν μου φαίνεται καλό αυτό.Αν τα εγκαταστήσω δεν θα έχω πρόβλημα;Συνεπώς βλέπω διαφορές στα αναγραφόμενα μεγέθη των αρχείων στα site με αυτών των ίδιων που έχω κατεβάσει,π.χ το f1407 αναφέρεται ως 18Μb και σήμερα που το κατέβασα είναι 17.1Μb.Κάτι λείπει έτσι;
f1407 ???????/
πρωτη φορα ακουω αυτο το αρχειο
στα sites μπορει να αναφερεται στρογγυλοποιημενα στα μεγεθη των αρχειων
οποτε μην πολυ ανυσηχεις !
e-HAF Admin
Alexander

Δημοσίευση από Alexander »

Λάθος έκανα,το Official 1.08 Patch εννοούσα.'Ηταν ένα μικρό λαθάκι. :roll: Ok, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση
Απάντηση