6 Σεπτεμβρίου 1955
Συντονιστής: Διαχείριση
6 Σεπτεμβρίου 1955
Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τις διώξεις των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης από τις τουρκικές Αρχές. Ύστερα από μια οργανωμένη προβοκάτσια της ΜΙΤ, ο Τούρκος πράκτορας Oktay Engin, έβαλε βόμβα στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης με σκοπό να βρεθεί αφορμή για τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Πόλης. 16 Έλληνες σκοτώθηκαν, 32 τραυματίστηκαν σοβαρα, 1004 σπίτια λεηλατήθηκαν, 200 Ελληνίδες βιάστηκαν, 4348 καταστήματα Ελλήνων λεηλατήθηκαν, ενώ 110 ξενοδοχεία, 27 φαρμακία και 21 εργοστάσια Ελλήνων καταστράφηκαν.
-
Baron-Rojo
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
- pavloudis
- Επικοινωνία:
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ να μην μπουν στην Ε.Ε.........
ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΟΚ?
Φετος που πηγα τουρκια να δω κατι φυλους της μανας μου γνωρισα ενα τουρκο πιλοτο f-16 απολημενος μου ο πατερας μου εθεσε το θεμα των dockfights και αυτος απαντησε χαλαρος παντα οτι ολο το σκηνικο ειναι μια ρουτινα!!!!
χαρακτηριστικα ειπε:''ελα μορε τις ιδιες σχολες βγαλαμε μαζι μεταεκπαιδευση στην αμερικη καναμε μια παρεα ειμαστε μωρε μιλαμε στον ασημαρτο σαν φιλο σε φιλο ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ"
Θελω να πω οτι δεν ειναι ολοι οι τουρκοι ιδιοι με τους πολιτικους και προπαντων οι πιλοτοι.

ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΟΚ?
Φετος που πηγα τουρκια να δω κατι φυλους της μανας μου γνωρισα ενα τουρκο πιλοτο f-16 απολημενος μου ο πατερας μου εθεσε το θεμα των dockfights και αυτος απαντησε χαλαρος παντα οτι ολο το σκηνικο ειναι μια ρουτινα!!!!
χαρακτηριστικα ειπε:''ελα μορε τις ιδιες σχολες βγαλαμε μαζι μεταεκπαιδευση στην αμερικη καναμε μια παρεα ειμαστε μωρε μιλαμε στον ασημαρτο σαν φιλο σε φιλο ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ"
Θελω να πω οτι δεν ειναι ολοι οι τουρκοι ιδιοι με τους πολιτικους και προπαντων οι πιλοτοι.
PAVLOUDIS
φιλε pavloudi
σιγουρα υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις στον κανονα σχετικα με το τι ανθρωπος ειναι ο καθενας αλλα υπαρχει και ενας μεγαλος παραγοντας
Ολοι αυτοι δικοι μας και δικοι τους κανουν την δουλεια που επιλεξανε
και επισης παιρνουν εντολες που πρεπει να εκτελουν
ασχετα αν καποιος απο μεσα του δεν το επιθυμει θα πρεπει να το εκτελεσει, γιατι αυτη τη δουλεια επελεξε και αυτο πρεπει να κανει
η μονη διαφορα στην ολη υποθεση ειναι ποιος ειναι αμυνομενος και ποιος επιτιθεμενος
ή αλλιως ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο !!!!
κατα τα αλλα ολοι καλα παιδια ειμαστε, μεχρι να μας πειραξουνε

σιγουρα υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις στον κανονα σχετικα με το τι ανθρωπος ειναι ο καθενας αλλα υπαρχει και ενας μεγαλος παραγοντας
Ολοι αυτοι δικοι μας και δικοι τους κανουν την δουλεια που επιλεξανε
και επισης παιρνουν εντολες που πρεπει να εκτελουν
ασχετα αν καποιος απο μεσα του δεν το επιθυμει θα πρεπει να το εκτελεσει, γιατι αυτη τη δουλεια επελεξε και αυτο πρεπει να κανει
η μονη διαφορα στην ολη υποθεση ειναι ποιος ειναι αμυνομενος και ποιος επιτιθεμενος
ή αλλιως ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο !!!!
κατα τα αλλα ολοι καλα παιδια ειμαστε, μεχρι να μας πειραξουνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 08 Σεπ 2005, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
και για να το επεκτείνουμε λίγο, πόσοι Τούρκοι ζουν στην Ελλάδα και θέλουν να γυρίσουν πίσω; ΚΑΝΕΙΣ! Γιατί τα προνόμια που απολαμβάνουν εδώ δεν θα τα βρουν ποτέ στην πατρίδα τους...ελάτε μια βόλτα από Ξάνθη να δείτε τι χρήμα πέφτει στις μουσουλμανικές μειονότητες, και θα πάθετε πλάκα!!! Το γελοίο τις υπόθεσης, είναι ότι τα ίδια άτομα χρηματοδοτούνται ΚΑΙ από την Τουρκία με σκοπό να εξαπλωθούν, όπως κι έγινε...και βέβαια ο Τίμος έχει δίκιο. Όλοι φίλοι είμαστε, αλλά και δέσμιοι των επιλογών μας...