Ρε παίδες, δεν κάνετε κάνα thread για εμάς τους αρχάριους που θέλουνε να αρχίσουν να μπλέκονται με κόλλες και με τέτοια, αλλά δεν ξέρουν χριστό από που να αρχίσουνε????
Θέλω να φτιάξωε το F-16 της 330 και δεν ξέρω από που να αρχίσω? Τι εργαλεία να πάρω? Τι χρώματα... κάνα μαγαζί που να τα έχει όλα όλα μαζί υπάρχει πουθενά...?
Αρχάριος
Συντονιστής: Διαχείριση
-
Baron-Rojo
Re: Αρχάριος
Δες εδώ φίλε μουMystic_J έγραψε:Ρε παίδες, δεν κάνετε κάνα thread για εμάς τους αρχάριους που θέλουνε να αρχίσουν να μπλέκονται με κόλλες και με τέτοια, αλλά δεν ξέρουν χριστό από που να αρχίσουνε????
Θέλω να φτιάξωε το F-16 της 330 και δεν ξέρω από που να αρχίσω? Τι εργαλεία να πάρω? Τι χρώματα... κάνα μαγαζί που να τα έχει όλα όλα μαζί υπάρχει πουθενά...?
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?p=27337#27337
Για αρχή θα χρειαστείς, έναν κόφτη,ντουκόχαρτα,υγρή και κόλλα στιγμής,ένα ψιλό πινέλο,και οδοντογλυφίδες για την κόλλα στιγμής.Κάποιες λίμες επίσης, είναι χρήσιμες,καθώς και σφουγγαράκι κουζίνας(πράσινο της 3Μ) για τελική λείανση.
Ενα πινέλο 000(τρία μηδενικά) για λεπτομέρειες και ένα μεγάλο πλακέ για τα κυρίως κομμάτια.
Χρώματα θα σου πρότεινα ακρυλικά μιας και είναι ευκολοδούλευτα.
Επίσης στα καταστήματα στην Ιπποκράτους θα βρεις και σετ Ελληνικών σημάτων που περιέχει σήματα για όλα τα F-16 C/D Block30 της 330 καθώς και για Α-7Η και Mirage 2000 στην ίδια καρτέλα.
Οτιδήποτε θες τώρα ή στη διάρκεια της κατασκευής σου μη διστάσεις να μας πεις.
Α...αν είναι το πρώτο σου μοντέλο ξεκίνα με κάποιο απλό και φθηνό και μετά βουρ στην Οχιά!