Για να είμαστε ρεαλιστές ,,,,
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Για να είμαστε ρεαλιστές ,,,,
enas filos filou o opoios einai sta dilitra tous teleytaious mines mas leei oti ontos oi tourkoi xeiristes exoun ginei efamilloi ton ellinon kai pleon ta pramata einai diskola kai gia emas idios me tin arithmitiki isxi pou exoun ..
exete apopsi se ayto ?
poioi apo esas exete gnostous pilotous kai ti sas exoun pei ?
exete apopsi se ayto ?
391 vSqn Combat
321 vSqn Instructor

321 vSqn Instructor

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Αν και το χουμε ξανασυζητησει το θεμα ειναι οτι οι Τουρκοι ολα αυτα τα χρονια που χανανε στον αερα,μαθαιναν.Ειναι οπως οταν μπαινεις να μαθεις DF στο Falcon 4.Στην αρχη δεν σταυρωνεις kill.Μετα κατι κανεις!Ετσι και αυτοι.
Απο συζητηση που ειχα και με Ελληνα αναχαιτιστη F-16αρη πλεον οι Τουρκοι χειριστες ειναι πολυ εμπειροι.Ας ελπισουμε να μην οδηγησει αυτο σε αλλα προβληματα!
Απο συζητηση που ειχα και με Ελληνα αναχαιτιστη F-16αρη πλεον οι Τουρκοι χειριστες ειναι πολυ εμπειροι.Ας ελπισουμε να μην οδηγησει αυτο σε αλλα προβληματα!

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Re: Gia na eimaste realistes ,,,,
Θοδωρη , επειδη λειπεις καιρο και εχεις χασει καποιες σημαντικες εξελιξεις, διαβασε αυτο:Iapetos έγραψε:enas filos filou o opoios einai sta dilitra tous teleytaious mines mas leei oti ontos oi tourkoi xeiristes exoun ginei efamilloi ton ellinon kai pleon ta pramata einai diskola kai gia emas idios me tin arithmitiki isxi pou exoun ..
exete apopsi se ayto ?
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=2076
και κανε τις καταλληλες διορθωσεις
μαζι και τις επιλογες του poll
ευχαριστω
e-HAF Admin
Εδώ συμφωνώ και εγώ...Mystic_J έγραψε:Προσωπικά, θεωρώ το poll ανούσιο...
Πάντως δεν έχει ιδαίτερη σημασία ποίος κερδίζει τις αερομαχίες στο Αιγαίο, εφόσον δεν υπάρχει real kill. Εάν κάνεις sim kill, θα ξανάρθει πάλι, οπότε σε πολιτικό επίπεδο, δεν οδηγεί πουθενά...
Και μη νομίζετε ότι σε περίπτωση σύρραξης θα έχουμε dogfights.
CAT
Χαιρετώ,τους πάντες και έχω να πω αυτό όσο αφορά την αριθμητική τους υπεροχή!Ο 'Αγης ΙΙ είχε πει το εξής για τους Σπαρτιάτες...ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!Εγώ πιστεύω ότι οι χειριστές το ασπάζονται και δεν τους ενδιαφέρει το πόσοι είναι.Είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση κρίσης θα σκέφτονται να τους στείλουν πίσω από κει που ήρθαν. 8)
Παιδαι ειναι πια γνωστο και εσεις προφανως το ξερετε καλυτερα.....Τα μμετια οι φιλοι μας οταν θελουν να εκπαιδευτουν απλα σηκωνουν 2 αεροπλανα πανω απο το Αιγαιο και τους βοηθαμε και εμεις.Τι εννοω?Απλα επειδη δεν μπορουμε ν ατους αγηνουμε να κοβουν βολτες σηκωνουμε και εμεις αντιστοιχα μαχητικα και ετσι μοιραζομαστε τα εξοδα ....Αυτοι εκπαιδευονται με τα μισα και εμεις επιβαρινομαστε με μερικα δις στον προοιπολογισμο..και τι καλυτερο απο εκπαιδευση σε συνθηκες"αληθινες"...

Αντιπλοιαρχος Χ.Καραθανασης Π.Ν.
Αντιπλοιαρχος Π.Βλαχακος Π.Ν.
Σημαιοφορος Ε.Γιαλοψος Π.Τ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ Σμη/γος
Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι