σε ενα πακετο 2 αφων προσγειωθηκαμε και ο Νο2 μπορουσε να ζητησει HPR , ενω εγω σαν Νο1 δεν μου εβγαινε η επιλογη
Request Hotpit Refuel
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Request Hotpit Refuel
ρε παιδια ποτε δουλευει αυτο?
σε ενα πακετο 2 αφων προσγειωθηκαμε και ο Νο2 μπορουσε να ζητησει HPR , ενω εγω σαν Νο1 δεν μου εβγαινε η επιλογη
e-HAF Admin
sto campaign doyleyei averta!exw meinei apo kaysima apeires fores k paw sto enalaktiko gia refuel k meta rtb.
k se online to exw kanei.doyleyei kanonika.arkei na kateveis se filio a/d.
k se online to exw kanei.doyleyei kanonika.arkei na kateveis se filio a/d.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Η μόνη προϋπόθεση απ' όσο ξέρω για να το κάνεις αυτό είναι να είσαι απολυτα σταματημένος σε κάποιο τροχόδρομο (όχι στο διάδρομο).
Αν τώρα δε σου βγάζει καθόλου την επιλογή, μάλλον έχεις αντικαταστήσει το αρχείο menu.dat στο φάκελο art\ckptart (ή στο φάκελο που βρίσκονται τα αρχεία του cockpit που χρησιμοποιείς) με κάποιο άλλο.
Δοκίμασε να το αντικαταστήσεις με αυτό http://e-haf.org/uploads/misc/SakGiok/menu.dat, το οποίο είναι το original.
Αν τώρα δε σου βγάζει καθόλου την επιλογή, μάλλον έχεις αντικαταστήσει το αρχείο menu.dat στο φάκελο art\ckptart (ή στο φάκελο που βρίσκονται τα αρχεία του cockpit που χρησιμοποιείς) με κάποιο άλλο.
Δοκίμασε να το αντικαταστήσεις με αυτό http://e-haf.org/uploads/misc/SakGiok/menu.dat, το οποίο είναι το original.
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO

391 SQ Pilot
315 SQ CO
Όχι, κανένα πρόβλημα. Αν το ανοίξεις με το notepad θα δεις ότι έχει απλά τη περιγραφή των μενού και τις εντολές που δίνουν.STARSERIF έγραψε:Σακη σιγουρα αυτο που ειπες ειναι.Αντικαθηστατε οταν βαζεις το cockpit του Stopworks.Εχει συμβει και σε μενα που το εχω στο Cobra setup.Αν ομως βαλει ξανα το original α εχει κανα προβλημα με το cockpit.?????
Σάκης "Monster" Γκιόκας
391 SQ Pilot
315 SQ CO

391 SQ Pilot
315 SQ CO