Πρόβλημα με τη γραμμή του Internet
Συντονιστής: Διαχείριση
Πρόβλημα με τη γραμμή του Internet
Γεια χαρά,
Έχω dial-up σύνδεση στο internet 56k και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την δεύτερη γραμμή (ξέρετε όταν για παράδειγμα μιλάμε στο τηλέφωνο ΄΄από μέσα΄΄ ακούγεται ένα Bip Bip το οποίο σημαίνει ότι κάποιος μας καλεί.)
Λοιπόν, σε περίπτωση που είμαι on-line και παίρνει κάποιος τηλέφωνο σταματάω εγώ να δέχομαι πληροφορίες από το Internet και ορισμένες φορές μπορεί να με πετάξει και έξω.
Μήπως κάποιος ξέρει κάτι επί του θέματος?????????
Ευχαριστώ
Έχω dial-up σύνδεση στο internet 56k και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την δεύτερη γραμμή (ξέρετε όταν για παράδειγμα μιλάμε στο τηλέφωνο ΄΄από μέσα΄΄ ακούγεται ένα Bip Bip το οποίο σημαίνει ότι κάποιος μας καλεί.)
Λοιπόν, σε περίπτωση που είμαι on-line και παίρνει κάποιος τηλέφωνο σταματάω εγώ να δέχομαι πληροφορίες από το Internet και ορισμένες φορές μπορεί να με πετάξει και έξω.
Μήπως κάποιος ξέρει κάτι επί του θέματος?????????
Ευχαριστώ

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
To Netmod της Iντρακόμ έχει πολλά προβλήματα.
εκτός απ την αναμονή,το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται σε μπέρδεμα των 2 καναλιών του Netmod.
Δοκιμάστε πρώτα ένα διπλό reset.Aνοίγετε ένα καπάκι που έχει και πατάτε δύο φορές ένα μικρό μαύρο κουμπί με την μύτη ενός στυλό.Κάνετε και μια επαννεκίνηση στο PC και ξαναδοκιμάζετε.
Αν δεν επανέλθει,καλέστε να έρθει συνεργείο του ΟΤΕ να σας το αλλάξει.
Βέβαια το καλύτερο είναι να βάλετε ένα της αγοράς.
Σχεδόν όλα έχουν υποδοχές για modem και γραμμή.
εκτός απ την αναμονή,το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται σε μπέρδεμα των 2 καναλιών του Netmod.
Δοκιμάστε πρώτα ένα διπλό reset.Aνοίγετε ένα καπάκι που έχει και πατάτε δύο φορές ένα μικρό μαύρο κουμπί με την μύτη ενός στυλό.Κάνετε και μια επαννεκίνηση στο PC και ξαναδοκιμάζετε.
Αν δεν επανέλθει,καλέστε να έρθει συνεργείο του ΟΤΕ να σας το αλλάξει.
Βέβαια το καλύτερο είναι να βάλετε ένα της αγοράς.
Σχεδόν όλα έχουν υποδοχές για modem και γραμμή.
Αγγελε αν βγαλεις την αναμονη κλησεων ολα λυνονται.
Γιωργο εχω isdn 64 και ειχα στην αρχη προβλημα γενικα ωσπου μου αλλαξαν το netmod.επισης δοκιμασε να κανεις update το software που εχεις.με hyperterminal βλεπεις τι firmware και software εχεις.καντο update.μερικες φορες μου τη ριχνει κ μενα τη συνδεση αλλα δεν εφταιγε το isdn αλλα διαφορα χαζα που ειχα στο pc μου οποτε φορματ κ ειμαι ενταξει πλεον αφου εχω και ZA firewall.
Γιωργο εχω isdn 64 και ειχα στην αρχη προβλημα γενικα ωσπου μου αλλαξαν το netmod.επισης δοκιμασε να κανεις update το software που εχεις.με hyperterminal βλεπεις τι firmware και software εχεις.καντο update.μερικες φορες μου τη ριχνει κ μενα τη συνδεση αλλα δεν εφταιγε το isdn αλλα διαφορα χαζα που ειχα στο pc μου οποτε φορματ κ ειμαι ενταξει πλεον αφου εχω και ZA firewall.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

-
Fantasma337
- Επικοινωνία:
Χαχαχαχ...εντωμεταξύ το ίδιο παίζει και με τα DSL router της εν λόγω...Fantasma337 έγραψε:Ριβάλντο δε θέλετε, πληρώνετε τον πράκτορα της Stasi που έχει κάνει την αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα να μήν πώ πώς, γιά να μάθετε...Anzac έγραψε:το modem της intracom ειναι για τα μπαζα
το ποιο φτηνο ISDN modem αν παρετε απο την αγορα, θα βρειτε την υγεια σας