Anzac έγραψε:
1. σωστο το Patch
Ωραια
Anzac έγραψε:
2. αυτο το τεραστιο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ δεν μου αρεσει καθολου, οπως και το F-16 αν το ειχες σε γραφιστικο και οχι φωτο θα μου αρεσε
Θα κανω τις αλλαγες και βλεπουμε 8)
Anzac έγραψε:
3. λιγο ασχετο? μπλε με κιτρινα ? δεν κολαει καπου με την ομαδα !!!!
Λοιπον δεν ξερω αν εχεις δει κατι παρομοιο που φορανε οι Ιπατεμενοι της ΠΑ στην φορμα τους

Τα χρωματα ειναι περιπου τα ιδια!
Μονο το εξωτερικο κιτρινακι ειναι δικια μου προτοβουλια,πιστευα οτι θα το κανει πιο ομορφο 8)
Anzac έγραψε:
4. σε τι χρειαζεται η αλλαγη του σηματος 321 ? απλα μονο για το block52 ?
δεν μου αρεσει γενικα σε patches να μπαινουν φωτος πανω σε γραφιστικο σημα, αν γινοτανε γραφιστικο και το f16 τοτε ναι!!! εκτος αυτου δεν ειναι κομμενο το γυρω γυρω σωστα!!!
Δεν χρειαζεται απλα εγω εκανα μια προταση.Παντος ως εκπαιδευτηκη Μοιρα θα επρεπε να εχει διθεσιο και οχι μονοθεσιο Γερακι 8)
Anzac έγραψε:
5. τον αετο τον εκοψες τζαματα, γιατι δεν αφηνες και την σημαια οπως και τον αετο ??? χαλαει ολη η εικονα με την ζωγραφισμενη σημαια. θα προτιμουσα την ιδια σημαια να την βαλεις στο ηδη υπαρχον σημα της 315 που την εχεις λαθος !!!
Δεν εκοψα μαζι και την σημαια γιατι ηταν κατασταμενη στην φωτο.
Μαλον μιλας για την 320 και οχι για την 315 8)
Anzac έγραψε:
6. ναι μεν αλλα. που πηγε το πλαισιο στην κατω μερια ? το σηματακι με τους κυκλους της ΠΑ δεν το πετυχαινεις, γιατι δεν κανεις αντιγραφη ενα υπαρχον και σωστοτερο ? επισης θα το προτιμουσα στο πρασινο της φορμας του πιλοτου και οχι σε μπλεδακι
Οκ θα φτιαξω τις λεπτομεριες...Οσο αφορα τωρα το χρωμα πιστευω οτι ειναι καλο...αν εχεις δει μια φωτο(που την εχεις δει σηγουρα) του συναδελφου Αντωνη(Γερακι) το σηματακι στην φορμα του Ιπταμενου εχει ιδια χρωματα και γι'αυτο τα χρειμοποιησα και εγω 8)
Anzac έγραψε:
7. το 2ο σωστα γραφιστικο σου σημα Pure grafics 100%, αν το χαλασεις και βαλεις παλι φωτο θα σε σκισω

Οκ ετσι θα παραμινει 8)
Οι υπολοιποι συναδελφοι τι λενε,τους αρεσουν

8)