Πάμε για pit stop σε dogfight????

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
gmav

Πάμε για pit stop σε dogfight????

Δημοσίευση από gmav »

καλημέρα.

χτες το βράδυ είπα να κάνω ένα dogfight για να φρεσκάρω λίγο το joystick. πήρα το f16cj (ως συνήθως) και έβαλα για αντίπαλους 2 mirage2000 ace (τον ένα τον έχω ευκολα οπότε έβαλα και δευτερο για περισσότερη δυσκολία). unlimited guns για εξάσκηση...

μετά απο αρκετές στροφές, πιρουέτες, σπαγκάτο κτλ, ειμαι σε καλό σημείο... guns στον ένα. τον χτυπάω. βγάζει καπνούς... οκ. αστον αυτον, θα πέσει μόνος του. πάω στον αλλο......

βρίσκω και τον άλλο ξανα μανα ελιγμοι, στροφές κτλ. βρίσκω ευκαιρία.... guns και πάρτον κάτω..... (μπίνγκο και τα καυσιμα)

έλα που το παιχνίδι δεν έδωσε πόντο.... άρα ο πρώτος είναι ακόμα εν πτήση. τον βρίσκω στο ρανταρ. 5000 πόδια με 200 knots, 4000..... 3000 (εντάξη, πέφτει σκέφτηκα), 2000... 1000.... 0.
και βρήκε αεροδρόμιο και προσγειώθηκε. εγώ με 500λίτρα (γαλόνια ή όπως αλλιώς το μετράνε) να προσπαθώ να τον πετύχω με τα guns στο έδαφος. πρώτη προσπάθεια απέτυχε..... δεν έχω καυσιμα και ........ προσγειώνομαι και εγώ :D

περιττό να σας πω πως το παιχνίδι δεν έδωσε πόντο μιας και κανένας δε πέθανε.... έκανα esc. το mirage2000 παρκαρισμένο με ανοιχτή την καλύπτρα να καπνίζει και εγώ απο δίπλα να θέλω να βγώ απο το κοπτικ και να παω να δείρω τον (ΑΙ) πιλότο :D :D :D

θα είχε γέλιο πάντως αν σε προσγείωση σε αεροδρόμιο σου γέμιζε οπλισμό, καυσιμα, και βλάβες (κάτι σα πιτστοπ :D )

να και μια φωτο απο το συμβάν.
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... mav_m2.JPG

ΥΓ.
αυτό μου έδωσε ιδέα..... σε dogfight σε περίπτωση βλαβης ή λίγων καυσίμων θα πηγαινω να προσγειώνομαι... και άσε τους άλλους να τους τελειώνουν τα καυσιμα και να πεφτουν μόνοι τους!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Εκπληξη:

στο FF3 αν εισαι στο εδαφος μπορεις να ζητησεις ανεφοδιασμο καυσιμων :!: :!: :!: :!:
πατωντας "Τ"
e-HAF Admin
TIM

Δημοσίευση από TIM »

Πάρα πολύ καλό Gmav. Ακόμα χτυπιέμαι από τα γέλια. Πάντως λογικά σκέφτηκες και έπραξες. Θα ήταν καλό να λένε και άλλοι περίεργα που τους έχουν συμβεί στο Falcon. Και screenshot :D :lol:

8)
winder

Δημοσίευση από winder »

κορυφαίο σκηνικό!!!! χαχαχχαχ
Απάντηση