Δε μπορώ να ανοίξω screenshots που έκανα σε χάρτη, briefing κλπ, εκτός cockpit. πως ανοίγουν?
Ένα Print σε Briefing βγήκε χάλια, νούμερα, βελάκια κτλ
Γίνεται τίποτα για αυτό?
Τι σημαίνει 1) SARH 2)REYGAN
Πως μπορώ να ξέρω το bullseye μου χωρίς να πειράξω τους κέρσορες του ραντάρ για να το βρώ?
Μικρές αποριούλες
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Μικρές αποριούλες

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Ξεκινάμε
Είναι tga. Δοκίμασε το irfanview. Είναι freeware και θα το βρεις www.irfanview.com
To F4Patch έχει κάποιες επιλογές γι'αυτό. Αν έχεις το default setup θα κάνει save τα briefing σε HTML. Για δοκίμασε να τα τυπώσεις έξω από το παιχνίδι...
SARH semi-active radar homing Αλλιώς ημιενεργός radar πύραυλος. Είναι πύραυλοι που έχουν μόνο δέκτη και κάνουν homing σε στόχους που "φωτίζεις" εσύ με το radar σου.
Raygun. Είναι αναφορά που λέμε στην εναέρια μάχη. Σημαίνει ότι φωτίζω κάποιον με το radar μου και ζητώ από τους φίλους να μου πουν αν είναι κανένας από αυτούς. Γι'αυτό πάντοτε το raygun έχει και αναφορά θέσης σύμφωνα με το bullseye.
Αν έχεις βάλει το bullseye σε χρήση (LIST 0 8 0) τότε κάτω αριστερά στο HUD βλέπεις τη θέση σου σύμφωνα με αυτό.
8)
8)
Πανο, το bullseye το εξηγησα μια μερα που πεταγαμε εκπ. με εναν αλλον συναδελφο και εσυ επεσε η συνδεση σου στην φαση που ξεκινησα να λεω.atsalis_p έγραψε:Δάσκαλέ μου, στην 321 δεν είμαι?
Και.. αν θυμάμαι καλά εσύ δε μας μίλησες για bullseye πριν κάμποσο καιρό?![]()
(ΟΚ, προφανώς θα ήταν μια σύντομη αναφορά για τις ανάγκες εκείνης της αποστολής.. 8) )
οποτε αλλη μερα για σενα παλι
e-HAF Admin