Λοιπόν Τίμο,
Έχω 64άρα με provider Sparknet. Μπορεί να μην είναι από τις καλύτερες όσον αφορά το όνομα, παράπονο δεν έχω και επιπλέον βρήκα από γνωστό μου κατάστημα ετήσια με 95€!!!!!!!!!!!
Πολύ απλή διαδικασία σύνδεσης το site είναι Spark.net.gr αν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσω διαθεσιμότητα στην συγκεκριμένη τιμή (δεν υπάρχει πουθενά τέτοια τιμή σε ετήσια)!!!!!!!!!!!
Βαλε DSL.
Δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι πλεον η ISDN δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.
Ενας φιλος μου παρηγγειλε DSL απο τη vivodi και απο οτι μου ειπε απο τιμολογια κι ετσι ειναι συμφερουσα προταση.
Πήρα 134 και έμαθα: Μηνιαίο πάγιο ADSL 20€ + πάγιο ISDN 15€ + provider (αναλόγως >25€<) σύνολο 60€ Μηνιαία έξοδα. Τώρα πρόσθεσε κλήσεις + τέλος ενεργοποίησης γραμμής ADSL 35€ στον πρώτο λογαριασμό!!!! Τιμές χωρίς Φ(Α)ΠΑ!!! Βέβαια O OTE έχει κάποια οικονομικά προγράμματα 1000Mb dounload/upload με 5€ και 3000Mb dounload/upload με 10€ αντί για του απεριορίστου των 25-30€......
Δεν περιλαμβάνει την αγορά router... Τα σχόλια δικά σας!!!!! Αναλόγως την τσέπη του καθενός βέβαια!!
Tιμο και εμενα αν και δεν εχει ερθει η λυπητερη ακομα απο ΟΤΕ απο οτι ξερω απο φιλους που με προετρεψαν να βαλω και εγω ειναι κανα δυο-τρια ευρω πανω στο παγιο και γιαυτο εβαλα....συμφερε ADSL τωρα θα κοιταξω σε κανα χρονο και αν εχουν κατεβει πιο κατω τα παγια του.Παντως Θα μπει κανα 30αρι ευρω στον λογαριασμο για το μοδεμ ....μονο για αυτην τη φορα βεβαια εεεε