Limit Image Width
Συντονιστής: Διαχείριση
Limit Image Width
το συγκεκριμενο MOD το ειχαμε παλια και μετα την αναβαθμιση του φορουμ παρεμεινε εκτος για να περαστουν πρωτα τα critical updates......
απο σημερα ειναι παλι ενεργο.
τι κανει ???
οτι image και να βαλεται με [img] tags, το συστημα θα κανει resize την φωτο σας σε max 100x ... , και με ενα κλικ επανω της η φωτο θα ανοιγει σε ξεχωριστο παραθυρο full sized.
Νομιζω πως ειναι ακρως απαραιτητο οχι τοσο για την ταχυτητα του φορουμ , οσο για να μην ξεχειλωνουν τα ορια του παραθυρου του μηνυματος προς τα δεξια και αναγκαστικα παμε με το mouse ....
απο σημερα ειναι παλι ενεργο.
τι κανει ???
οτι image και να βαλεται με [img] tags, το συστημα θα κανει resize την φωτο σας σε max 100x ... , και με ενα κλικ επανω της η φωτο θα ανοιγει σε ξεχωριστο παραθυρο full sized.
Νομιζω πως ειναι ακρως απαραιτητο οχι τοσο για την ταχυτητα του φορουμ , οσο για να μην ξεχειλωνουν τα ορια του παραθυρου του μηνυματος προς τα δεξια και αναγκαστικα παμε με το mouse ....
e-HAF Admin
αυτο που επαθες δεν εχει καμια σχεσηraptor έγραψε:Καλά, φτιάξτο πρώτα να παίζει όπως πρέπει, και μετά βλέπουμε!![]()
Προσπαθώ να ανοίξω μιά τέτοια "εικονούλα", και μου την βγάζει στο ίδιο μέγεθος... Άν κάνω δεξί κλίκ και άνοιγμα σε νέο παράθυρο τότε μου ξανανοίγει το thread...
Για check it please...
απλα κανεις κλικ σε φωτο η οποια διδεται ηδη σαν Preview απο το ImageShack, το συστημα που ανεβαζεις εσυ τις φωτος σου
e-HAF Admin
Το ξαναδοκίμασα και πάλι το ίδιο κάνει!...
Κάνω κλίκ πάνω σε μιά φώτο (πχ δοκίμασα στις τελευταίες που είχα κανει post εγώ στο Wish List thread) και μου ανοίγει νέο μικρό thumbnail παραθυράκι με την φώτο στην... ίδια ανάλυση που φαίνεται και το thymbnail... Παρόλα αυτά στο κάτω μέρος της φώτο γράφει την "original" ανάλυση της φώτο που είχα κάνει post...

Κάνω κλίκ πάνω σε μιά φώτο (πχ δοκίμασα στις τελευταίες που είχα κανει post εγώ στο Wish List thread) και μου ανοίγει νέο μικρό thumbnail παραθυράκι με την φώτο στην... ίδια ανάλυση που φαίνεται και το thymbnail... Παρόλα αυτά στο κάτω μέρος της φώτο γράφει την "original" ανάλυση της φώτο που είχα κάνει post...

-
Baron-Rojo