Epidei egw eimai apo allon planith as mou pei kapios xristianos pio einai to problima mou na to matho kai egw.Anzac έγραψε:same hereGRaecuS έγραψε:0 meres
kai blepw 15 atoma kai oxi 5
17 τωρα
σε ψαρωνει ο Baron ???
αφου το ξερεις το προβλημα του![]()
![]()
e-HAF's Site (Category)
Συντονιστής: Διαχείριση
-
Baron-Rojo
Αν και δεν με καλύπτουν οι επιλογές της ψηφοφορίας ψήφισα την πρώτη επιλογή.
Το site για εμένα είναι ο κράχτης. Δηλ και ένα απλό Flash να είναι φτάνει. Δεν θέλει πολλά. Εδώ είναι το ζμι. στο forum.
Το site είναι για το νιάτο να μπει στο νόημα και να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο ίδιο επίπεδο (πληροφόρισης) με εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες όλες θα είναι στο site. Στο site θα πρέπει να υπάρχει (δεν λέω ότι δεν υπάρχει, δεν το έχω δει εδώ και μήνες) η βασική ραχοκοκαλιά της ομάδας - κοινωνίας μας - κάτι σαν λεξικό - πίνακας περιεχομένων φανταστείτε, από που το παλουκάρι - λεβέντησα (γιατί όχι και κοπέλες δηλ???) θα βρεί τα link - άρθρα χωρίς τις περιττές βλακείες που γράφουμε στο forum και θα μπει στο κλίμα ομαλά χαλαρά και γρήγορα.
Χωρίς πανικό και χάος.
Arty out...
Το site για εμένα είναι ο κράχτης. Δηλ και ένα απλό Flash να είναι φτάνει. Δεν θέλει πολλά. Εδώ είναι το ζμι. στο forum.
Το site είναι για το νιάτο να μπει στο νόημα και να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο ίδιο επίπεδο (πληροφόρισης) με εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες όλες θα είναι στο site. Στο site θα πρέπει να υπάρχει (δεν λέω ότι δεν υπάρχει, δεν το έχω δει εδώ και μήνες) η βασική ραχοκοκαλιά της ομάδας - κοινωνίας μας - κάτι σαν λεξικό - πίνακας περιεχομένων φανταστείτε, από που το παλουκάρι - λεβέντησα (γιατί όχι και κοπέλες δηλ???) θα βρεί τα link - άρθρα χωρίς τις περιττές βλακείες που γράφουμε στο forum και θα μπει στο κλίμα ομαλά χαλαρά και γρήγορα.
Χωρίς πανικό και χάος.
Arty out...
Arty out...

-
Baron-Rojo
-
Baron-Rojo
ok Chief den to gnoriza.Zitw sugnomhAnzac έγραψε:πολυ απλα γιατι εχεις ψηφισει ρε φιλε !Baron-Rojo έγραψε:katse re su giati den mou bgazei otan anoigw to thread na psifisw kai mou dixnei ta apotelesmata???Anzac έγραψε:βρε Baron !
που ειδες πως το Poll εκλεισε?
και μαλιστα εχεις επιλεξει το
"γενικό αεροπορικό portal"
Thano, μηπως σου κανει καλυτερα το στυλ που εχω βαλει τωρα στο site?Arty έγραψε:Αν και δεν με καλύπτουν οι επιλογές της ψηφοφορίας ψήφισα την πρώτη επιλογή.
Χωρίς πανικό και χάος.
Arty out...
ριξε μια ματια και πες μου
e-HAF Admin
-
Baron-Rojo
-
Επισκέπτης
Η γνωμη μου ειναι οτι το στυλ αυτο ειναι πολυ καλο.Μαζεμενο και σοβαρο χωρις πολλα φανταχτερα.Επισης και η επιλογη χρωματος και εικονας ειναι πολυ επιτυχημενη και προσδιοριζει τελεια το αντικειμενο μας που ειναι φυσικα ο ουρανος και κυριος η Ελλαδα μας και η Πολεμικη μας Αεροπορεια.Απο εμενα Βασιλη ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητηρια

-
Επισκέπτης
Μπορείτε πλέον να δειτε τα beta των "εικονικές Μοίρες", "Μultimedia" και "εγγραφής"
@ Anzac
0. O aiolos θα έχει κανονικά τη δική του σελίδα
1. θα κάνει εγγραφή στο forum αλλά από το site. (βλέπε http://aiolos.e-haf.org/ehaf/registration.htm)
2. Το site είναι σε html. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν για το "Random Multimedia" και την εγγραφή θα χρειαστεί να γίνει σε php. Τώρα για το πόσο ασφαλής είναι το site σε html, εξαρτάται από τον host.
extra. θα προσπαθήσω γιατί έτσι είναι η γραμματοσειρά και πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλη για το "e"
Να το τελειώσω δλδ?
@ Anzac
0. O aiolos θα έχει κανονικά τη δική του σελίδα
1. θα κάνει εγγραφή στο forum αλλά από το site. (βλέπε http://aiolos.e-haf.org/ehaf/registration.htm)
2. Το site είναι σε html. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν για το "Random Multimedia" και την εγγραφή θα χρειαστεί να γίνει σε php. Τώρα για το πόσο ασφαλής είναι το site σε html, εξαρτάται από τον host.
extra. θα προσπαθήσω γιατί έτσι είναι η γραμματοσειρά και πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλη για το "e"
Να το τελειώσω δλδ?