DCS A10-C First producer Note

Lomac Lock-On Area

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

condor έγραψε:icore επεξεργαστη μητρικη που να περνει 2 GPU's (για SLI[nvidia] ή Xfire[ATI]) μνημη και καρτα γραφικων μπορεις να κρατισεις αυτα που εχεις και να τα αναβαθμισεις αργοτερα..

προσοπικη μου αποψη ειναι nvidia για τα γραφικα σου.. και intel για τον επεξεργαστη.. οι μητρικες καρτες δεν υποστιριζουν και τους 2 συνδιασμους (sli/crossfire)πρεπει να διαλεξεις απο πριν τι θελεις.. :wink:
Οι νεες υποστηριζουν ....

π.χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522777
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από condor »

σωστος.. παρολα αυτα εγω θα επερνα nvidia με αυτη την μητρικη λογω του Nvidia NF200*1 :wink:
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
gerodinis

Δημοσίευση από gerodinis »

Εγώ πάλι θα έλεγα να μην πάρετε ATi. Τόσα χρόνια που τις αγοράζω μου φαίνεται ότι συμπεριφέρονται λες κι έχουν τα μισά τρανζίστορ από τις προδιαγραφές τους (βλέπε drivers).
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

New Detailed interview at SimHQ

http://www.simhq.com/_air13/air_462a.html
Εικόνα
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Τελευταία Νέα !

:!: WIP self-shadow cockpit images at http://www.digitalcombatsimulator.com/e ... reenshots/

:!: We are working on 1.1.0.7 patch for DCS: A-10C Warthog. Will be addressed some crashes, bugs and stability improvements. ETA: end of March.

:!: Today we released A-10C skin template: Download it from here: http://www.digitalcombatsimulator.com/e ... templates/

:!: Multiplayer dedicated server.... check!
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
DAREDEVIL

Δημοσίευση από DAREDEVIL »

ok το πηρα και εγω απο την σελιδα τους, γιατι με @#$%#@βλωσατε και δεν μπορουσα να το περιμενω σε DVD.
οντος πολυ καλο
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

θα βγεί και σε blu ray ;
e-HAF Admin
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Όχι μόνο σε βινύλιο ! :D
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
jaguar

Δημοσίευση από jaguar »

Και εγώ το πήρα τελικά. Να ρωτήσω κάτι μιάς και δεν το έχω μάθει ακόμα καλά, υπάρχει δυνατότητα επιλογής 2D cockpit ; Εμένα προσωπικά το 3D δεν μου πολυαρέσει τόσο, κυρίως δεν είναι πολύ ευανάγνωστοι οι διακόπτες και ορισμένα όργανα στην ας πούμε default view, για να μπορέσω να τους διαβάσω πρέπει να κάνω ζουμ (σα να πρέπει να σκύψει ο πιλότος από πάνω τους). Θεωρώ πολύ καλύτερο το 2D του οpen falcon με τις φωτορεαλιστικές κονσόλες. Το τρέχω σε 22άρα οθόνη με ανάλυση 1680 X 1065 και στην επιλογή γραφικών του cockpit έχω επιλέξει την 512 ή την 1024, μου διαφεύγει τίποτα; Επίσης εάν υπάρχει η δυνατότητα απεικόνισης των αντανακλάσεων στο τζάμι της καλύπτρας (όπως στο falcon δηλαδή).
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

jaguar έγραψε:Και εγώ το πήρα τελικά. Να ρωτήσω κάτι μιάς και δεν το έχω μάθει ακόμα καλά, υπάρχει δυνατότητα επιλογής 2D cockpit ; Εμένα προσωπικά το 3D δεν μου πολυαρέσει τόσο, κυρίως δεν είναι πολύ ευανάγνωστοι οι διακόπτες και ορισμένα όργανα στην ας πούμε default view, για να μπορέσω να τους διαβάσω πρέπει να κάνω ζουμ (σα να πρέπει να σκύψει ο πιλότος από πάνω τους). Θεωρώ πολύ καλύτερο το 2D του οpen falcon με τις φωτορεαλιστικές κονσόλες. Το τρέχω σε 22άρα οθόνη με ανάλυση 1680 X 1065 και στην επιλογή γραφικών του cockpit έχω επιλέξει την 512 ή την 1024, μου διαφεύγει τίποτα; Επίσης εάν υπάρχει η δυνατότητα απεικόνισης των αντανακλάσεων στο τζάμι της καλύπτρας (όπως στο falcon δηλαδή).
Οπππ, να τα μας!!
Έλα να βγαίνουν τα bugs σιγα σιγά!!! πείτε και σε μας που δεν το έχουμε αποκτήσει ακόμα , μερικά ελαττώματα του... :D
:hammer3pp:
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Εγώ τα βλέπω όλα καθαρά. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις FSAA, MSAA, AA (Antializing) και HDR μέσα απο το GUI του Α10C, όχι στις ρυθμίσεις της κάρτας . Εγκατέστησε τους τελευταίους Drivers aν δεν το έχεις κάνει, και ξαναβάλει το DX9. Τα Reflections στην καλύπτρα, όπως και οι ζημιές από πυρά σε αυτή, αλλά και οι δυναμικές σκιές στο cockpit είναι καθ οδόν με patch. ουσιαστικά στο Α10 συνεχίζεται το development με τα patches κανονικά.
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
gerodinis

Βασικά μήπως βιάστηκαν να το κυκλοφορήσουν; Αυτά που γράφετε συνήθως είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ήδη στον εξομοιωτή, αν είχαν στο νου τους να τα κάνουν.
there's not any.
coursaros
BANNED
BANNED

Δημοσίευση από coursaros »

Κλασικά εικονογραφημένα!!!! (εγώ τόχω ξαναπεί για τα καπρίτσια της εν λόγω εταιρίας)
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Μάλλον παρεξηγήθηκα. Το DCS A10C έχει ολοκληρωθεί και δεν παρουσιάζει σε καμιά περίπτωση λειτουργικές ελλείψεις. Αυτό που κάνουν με τα Patch περίπου 1 κάθε μήνα είναι να προσθέτουν έξτρα καλούδια, όπως μερικά που ανέφερα παραπάνω. Π.χ. αργότερα θα προσθέσουν τους υπόλογους που θα επιθεωρούν το σκάφος θα αφαιρούν τα chocks και θα ανεφοδιάζουν κλπ τέτοια. Ταυτόχρονα θα διορθώνεται και κάθε bag που θα ξεθάβεται ενώ σε μερικούς μήνες θα μας δώσουν και Nevada theatre. Η σειρά DCS έχει τόσο βάθος εξομοίωσης που είναι λογικό να παίρνει χρόνο το debuging. Κάποια στιγμή έπρεπε να πέσει στην αγορά. Σας πληροφορώ ότι φέρει πολύ λιγότερα έως μηδαμινά προβλήματα σε σχέση με άλλους τίτλους στην αγορά. Η σταθερότητα του είναι παροιμιώδης όπως κα στο BlackShark άλλωστε !

Η εν λόγο εταιρεία έχει κατασκευάσει εξομοιωτές που στην αγορά δεν υπάρχουν όμοιοί τους. Μακάρι να μας δώσει κάποια στιγμή F16C
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
gerodinis

sungsam έγραψε:Μάλλον παρεξηγήθηκα. Το DCS A10C έχει ολοκληρωθεί και δεν παρουσιάζει σε καμιά περίπτωση λειτουργικές ελλείψεις. Αυτό που κάνουν με τα Patch περίπου 1 κάθε μήνα είναι να προσθέτουν έξτρα καλούδια, όπως μερικά που ανέφερα παραπάνω. Π.χ. αργότερα θα προσθέσουν τους υπόλογους που θα επιθεωρούν το σκάφος θα αφαιρούν τα chocks και θα ανεφοδιάζουν κλπ τέτοια.
Ε, αυτά λέω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ήδη. Ας καθυστερούσαν 1-2 μήνες ακόμα, ούτως ή άλλως δεν είχαν deadline Χριστουγέννων να προλάβουν. :lol: Τέλος πάντων, αφού συνεχίζουν και δουλεύουν κανονικά πάνω στον εξομοιωτή, μια χαρά.
sungsam έγραψε:Η σειρά DCS έχει τόσο βάθος εξομοίωσης που είναι λογικό να παίρνει χρόνο το debuging. Κάποια στιγμή έπρεπε να πέσει στην αγορά. Σας πληροφορώ ότι φέρει πολύ λιγότερα έως μηδαμινά προβλήματα σε σχέση με άλλους τίτλους στην αγορά. Η σταθερότητα του είναι παροιμιώδης όπως κα στο BlackShark άλλωστε !
Εδώ θα θέσω ένα ερώτημα που με απασχολούσε.
Είχα διαβάσει ότι στο Black Shark οι εχθρικές μονάδες μπορούσαν να δουν το ελικόπτερο του παίκτη και να το χτυπήσουν, ακόμα και όταν παρεμβάλλονταν δέντρα μεταξύ παίκτη και εχθρών, γιατί η μηχανή του παιχνιδιού δε λάμβανε υπ' όψιν τα δάση ως εμπόδιο ορατότητας. Αυτό έχει διορθωθεί στο A-10;
there's not any.
Απάντηση