νεος-βαλαντης
Συντονιστής: Διαχείριση
νεος-βαλαντης
καλος σας βρηκα με λενε βαλαντη και μενω στον βολο και θελω να μαθω να πεταω μαζι σας online αλλα εχω internet φλασακι και οχι σταθερο. οποιος το δει να απαντησει
Καλως ήρθες και καλη αρχή!!!
Κοίτα νομίζω πως θα έχεις θέμα διότι με flash το δικτιο συνήθως χανει και βρισκει σημα οπότε θα σε πετάει έξω...εκτός αν εισαι σε περιοχή με καλό σημα η αν παιρνεις σημα απο κάπου σταθερά!!!
Είναι και πολύ βασικό το τι γραμμή έχεις γιατι νομίζω πως με τα flashakia ειναι μικρή η ταχύτητα οπότε θαχεις θέμα...Δες το και το βλέπουμε και μαζι...
Βάλε το επισιμο setup και μπές ts να κανουμε κατι στον αέρα να δουμε τη γραμμή σου
Κοίτα νομίζω πως θα έχεις θέμα διότι με flash το δικτιο συνήθως χανει και βρισκει σημα οπότε θα σε πετάει έξω...εκτός αν εισαι σε περιοχή με καλό σημα η αν παιρνεις σημα απο κάπου σταθερά!!!
Είναι και πολύ βασικό το τι γραμμή έχεις γιατι νομίζω πως με τα flashakia ειναι μικρή η ταχύτητα οπότε θαχεις θέμα...Δες το και το βλέπουμε και μαζι...
Βάλε το επισιμο setup και μπές ts να κανουμε κατι στον αέρα να δουμε τη γραμμή σου
Re: νεος-βαλαντης
VALADIS έγραψε:καλος σας βρηκα με λενε βαλαντη και μενω στον βολο και θελω να μαθω να πεταω μαζι σας online αλλα εχω internet φλασακι και οχι σταθερο. οποιος το δει να απαντησει. εθχαριστο πολυ για τις οδηγιες που μου εδοσες και να σου απαντησω σα αυτο που με ροτησες μενο στον βολο εχω στικακι κοσμοτε και παει με καλη ταχυτυτα πιστευω. επισης θελω να σου πω οτι σε καμια βδομαδα θα παρο μικροφονο για να μιλαμε ΑΝΤΙΟ Ε-ΠΙΛΟΤΕ.
-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία: