To FLARE (Falcon Landscape Advanced Re-Engineering) .... είναι προσπάθεια από έναν επαγγελματία γραφίστα να αναβαθμίσει εξολοκλήρου το γραφικό περιβάλλοντος του OF αρχικά για το Κορεατικό Θέατρο.
Για μπείτε και εδώ και γράψτε τίποτα να εμψυχώσουμε τον φύλο ! Κάνει σκληρή δουλειά !
sungsam έγραψε:To FLARE (Falcon Landscape Advanced Re-Engineering) .... είναι προσπάθεια από έναν επαγγελματία γραφίστα να αναβαθμίσει εξολοκλήρου το γραφικό περιβάλλοντος του OF αρχικά για το Κορεατικό Θέατρο.
Για μπείτε και εδώ και γράψτε τίποτα να εμψυχώσουμε τον φύλο ! Κάνει σκληρή δουλειά !
Αγορίνα εγώ είμαι θετικός να αναλάβει μια ομάδα από εμάς και κυρίως από άτομα που δεν πετούν συχνά να επικοινωνήσουν με τον φίλο μας FLARE και να βοηθήσουμε να κάνουμε και το Aegean v 4.2 , αφού άνοιξες το ποστ κάνε μια κίνηση να το προτείνεις και στον FLARE ...
Τώρα φταίει κι αυτός να απαντήσει "κάντε κανα donation και βλέπουμε" ?
Είμαι περίεργος αν πεινάγαμε και ο τύπος μας έφερνε να φάμε δωρεάν ψωμί, εμείς τι θα του λέγαμε?
"Φέρε και λίγο σαλαμάκι και καμιά μπυρίτσα μην κατέβει ξεροσφύρι..." ?
cosa έγραψε:Τώρα φταίει κι αυτός να απαντήσει "κάντε κανα donation και βλέπουμε" ?
Είμαι περίεργος αν πεινάγαμε και ο τύπος μας έφερνε να φάμε δωρεάν ψωμί, εμείς τι θα του λέγαμε?
"Φέρε και λίγο σαλαμάκι και καμιά μπυρίτσα μην κατέβει ξεροσφύρι..." ?
Εχει δικιο Cosa....... , εαν θελουμε κατι για το Aegean η πρεπει να συμετεχουμε η πρεπει να κανουμε donation ... το τζαμπα πεθανε ... ειναι χλωμο παιδια να γινει κατι για το Aegean αλλα ποτε δεν ξερεις ... αυτην την περιοδο βοηθαω συνβουλευτικα τον 611-Εαγλε στην προσπαθεια για FF 5.5 Aegean v 4.2 με νεα airports ..Ας ειχε βγει ενα release ( only Greece) του EMF και ας μην ειχαμε τετοια να σκεφτουμε ΑΛΛΑ!!!???
Υπομονή...Το ξέρω, θα μου πείτε πως τόσα χρόνια υπομονή κάνουμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι διαφορετικό... Εις αναμονήν του EMF, που δεν νομίζω να καθυστερήσει κι άλλο....