Βασικά δεν αναφέρομαι τότε, αλλά πιο παλιά. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το ξέρω, αλλά τα νυχτερινά readiness δεν είναι σπάνια...Heater έγραψε:@sakgiok
(Sakh gia to nuxterino 15lepto, mhpws anaferese ston xeimwna tou 2002 pou eixe kleisei olh h ellada logo kairou kai to fagame emeis telika to agouri)
Η άποψή μου είναι ότι αν γίνει γενικευμένη κρίση δεν θα προλάβουμε (ή δεν θα χρειαστεί) να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω Α/Δ. Πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν σε λίγες ημέρες (αν όχι ώρες). Εξάλλου, τα ήδη υπάρχοντα Α/Δ στα νησιά, πιστεύω ότι αρκούν για τη δουλειά που τα θέλουμε...Mystic_J έγραψε:Se periptosi genikeumenis krisis, politika aerodromia (px Mykonos, Alex/polis) dynatai na filoksenisoun a/c tis HAF? Yparxei antististoixi ypodomi opos sta readiness nisia? Exei provlevthei kati tetoio?
Τίμο δεν το ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιος διακόπτης. Η πυροδότηση των όπλων δεν γίνεται γιατί όταν πατάει κάτω ο ριναίος τροχός, ενεργοποιεί ένα διακόπτη που το απαγορεύει. Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος οπότε αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω...Anzac έγραψε:Sto falcon4 einai adinaton na pirodotithei oplo oso eisai sto runway. Isxiei to idio kai stin pragmatikotita? Iparxei kapios diakoptis entos tou afous ektos tou master arm pou na diasfalizei tin mi pirodotisi ton oplon oso to afos einai sto edafos ?