Σχετικά με την "λάθος αποπειρα πώλησης"...

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
geosoy

Σχετικά με την "λάθος αποπειρα πώλησης"...

Δημοσίευση από geosoy »

Καραρχήν να χαιρετίσω ολους και καλώς σας βρήκα,φίλε manik!
Καταδεύτερον,αν ηταν να ειμουν ενεργός στο forum σας και ειχα σκοπό να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη εξωμείωση πτήσης θα το ειχα κάνει ηδη,γιαυτό το λόγο δεν μπίκα στην διαδικασία να υποκριθώ κάτι ή κάποιον και μετα να πω ξέρετε κατι εχω για πούλημα και το τάδε αντικείμενο.
Κατατρίτων....στους κανονισμούς λεει οτι αυτός ο χώρος φτίαχτηκε απο την e-HAF για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των εγγεγραμμένων μελών που συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις μας, σε περίπτωση που κάτι χρειαστεί να αγοράσουν ή και να πουλήσουν,....να υποθέσω οτι η αγγελία μου πολύ λογικά θα αφορούσε αυτούς που θα ήθελαν να αγοράσουν κατι ασχέτως απο ποίον..
Και τέλος,για να μην γίνομαι κουραστικός,μοναδικός σκοπός μου ηταν η εξηπηρέτιση κάποιου απο εσάς στο να αποκτήσει κατι το οποίο θα το βρεί στην αγορά πολύ πολυ ακριβότερο.
Συγνώμη αν αθέτισα τον κανονισμό και τις προσδοκίες σας(πάντα με τα δικά σας κρητήρια),και παρακαλώ να σβυστεί τελείως η αγγελία..
φιλικά,
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Φίλε μου, μέλη που εγγράφονται στην ομάδα μας με απότερο σκοπό πώληση κάποιου αγαθού, ακόμα και αν σχετίζεται με υλικό που χρησιμοποιούμε εδώ, το κρίνω απορριπτέο.

Για αυτό και αναφέρω πως η περιοχή Αγγελιών υπάρχει μόνο για τις ανάγκες των ενεργών μελών μας.
e-HAF Admin
Excelsior

Δημοσίευση από Excelsior »

Εγω απο τη μερια μου το βλεπω λιγακι γυφτια να γραφτεις καπου χωρις να μιλησεις,εστω να συστηθεις και να αναπτυξεις την ελαχιστη σχεση με τα μελη ενως διαδικτυακου χωρου ετσι ωστε να μπορεσεις ανετα και ευκολα να πλασαρεις μετα την προσφορα σου...Δε λεω φυσικα να υποκριθεις ουτε και ο καθενας εδω μεσα δεν πεταει τον εξομειωτη...Και γω πριν τον πεταξω για πρωτη φορα χτες ειχα την ευγενεια να συστηθω και να γνωρισω μερικα ατομα χωρις να μπορω να ασχοληθω με τις δραστηριοτητες της ομαδας...

Το θεωρω λοιπον αγενεια να γραφτεις σε ενα χωρο οπου ανθρωποι συναντιουνται και ασχολουνται με το χομπι τους χωρις να κανεις ουτε ενα ποστ για να δημιουργησεις μια εικονα για τον εαυτο σου και απο την αρχη με τη μια να το χρησιμοποιησεις σαν "παζαρι" για τα αγαθα σου...

Ασχολουμαι και μιλαω τοση ωρα γιατι αν και δεν ανηκω πολυ καιρο σε αυτη την παρεα, ενοχληθηκα απο αυτη τη σταση του geosoy...
Δεν ειπε κανεις να μην το πουλησεις φιλε και μακαρι να το κανεις αν δε το χρησιμοποιεις αλλα προσωπικα δε θα εμπιστευομουν να αγορασω κατι τοσο ακριβο απο καποιον που δεν ειχε καν συστηθει και μιλησει ωστε να εχω μια εικονα γι'αυτον,αρα κακο και για σενα...

Φιλικα Αλεξανδρος
Το όραμα των ερπετών είναι το πέταγμα των Αετών!
Εικόνα
Cipher

Δημοσίευση από Cipher »

Προσωπικά διαφωνώ.. και να έλεγε κάτι παραπάνω ο φίλος ή να είχε κάνει και άλλα posts προσωπικά δεν θα "κέρδιζε την εμπιστοσύνη μου" για αυτό που θέλει να πουλήσει.. δεν τον ξέρω περισσότερο από κάποιον που θα αγόραζα κάτι στο ebay. Άρα για μένα προσωπικά ξαναλέω αυτό το επιχείρημα δεν στέκει.. Η e-haf είναι για Simmers και άτομα που τους αρέσει η haf και το γεγονός ότι μπορεί να πουλήσει κάποιος κάτι, δεν έχει να κάνει με την e-haf.

Αν τώρα η διαχείριση θέλει να γνωριζόμαστε και λίγο αυτό είναι άλλο θέμα.. δεν έχει να κάνει με τις αγγελίες πάντως , ούτε τις βοηθάει..

Γνώμη μου...
geosoy

Δημοσίευση από geosoy »

Παιδιά σας καταλαβαίνω απόλυτα και δεν ειπα οτι ειναι καποιος υποχρεωμένος να μου δείξει εμπιστοσύνη,ή οτι θα ηταν αν θα ειμουν εστω και λίγο ενεργος στην παρέα της e-haf.
Απλά οπως είπα παραπάνω ανοίκω σε αλλη κατηγορία εικονικής πτήσης,δεν ειμαι και κανενας ασχετος με το αντικείμενο που μπίκα στο forum σας με πονυρο σκοπό(εαν αυτο υποννοεί ο κανονισμός αγγελιών).
Ασχολούμε 20 χρονια με τις εικονικές πτήσεις και σας θεωρώ ολους εδω σαν κατι παραπάνω απο κοινούς γνωστούς και σας σεβομαι γιαυτο που σας αρέσει και κάνετε χωρίς καν να σας ξέρω.
Γιαυτό λοιπόν θα ηταν καλύτερα να προσπαθούσατε να αξιολογισετε τις προθέσεις κάποιου πρίν τον κρίνετε σαν ξένο που μπίκε καπου για να κερδισει κάτι...
Τωρα σε οτι αφορά το συγκεκριμένο αντικείμενο...πληροφοριακά σας λεω οτι ειναι προς πώληση σε ολες σχεδον τις αγγελίες ακόμα και στο ebay,όμως αν ηθελα να το πάρει καποιος θα ηθελα να ειναι πρώτων Έλληνας,και δευτερον επικυρωμενοςλάτρης του είδους!
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Αν πάει ποιο μακρυά η κουβέντα, σε λίγο θα είσαι και ενεργό μέλος :)

Εγω προσωπικά δεν έθιξα θέματα εμπιστοσύνης ή μη, υλικού σχετικού με την κοινότητα μας ή μη, ούτε είναι και προσωπικό για εσένα.

Ο κανονισμός βγήκε γιατί κάποιοι κατα το παρελθόν έκαναν κατα βάση αυτό το πράγμα. Εγγραφή και αποστολή αγγελιών, σχετικών ή άσχετων με το αντικείμενο.
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

geosoy έγραψε:Ασχολούμε 20 χρονια με τις εικονικές πτήσεις και σας θεωρώ ολους εδω σαν κατι παραπάνω απο κοινούς γνωστούς και σας σεβομαι γιαυτο που σας αρέσει και κάνετε χωρίς καν να σας ξέρω.
Οι απανταχού simmers είναι και δικοί μας φίλοι. Αν είδες η e-HAF έχει ξεχωριστή ενότητα που αναφέρετε και σε άλλους εξομοιωτές για PC. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν είμαστε μόνο Falcon, τουλάχιστον στο παρόν φόρουμ.
e-HAF Admin
geosoy

Δημοσίευση από geosoy »

Anzac έγραψε:
geosoy έγραψε:Ασχολούμε 20 χρονια με τις εικονικές πτήσεις και σας θεωρώ ολους εδω σαν κατι παραπάνω απο κοινούς γνωστούς και σας σεβομαι γιαυτο που σας αρέσει και κάνετε χωρίς καν να σας ξέρω.
Οι απανταχού simmers είναι και δικοί μας φίλοι. Αν είδες η e-HAF έχει ξεχωριστή ενότητα που αναφέρετε και σε άλλους εξομοιωτές για PC. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν είμαστε μόνο Falcon, τουλάχιστον στο παρόν φόρουμ.

Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω.... :D
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

welcome aboard

αντε να σε πάω στα καλωσορίσματα τώρα ;
:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 28 Ιούλ 2010, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
geosoy

Δημοσίευση από geosoy »

Anzac έγραψε:welcome aboard

αντε να σε πάω στα καλωσορίσματα τώρα ;
:)
Και δεν παμε.... :oops:
:wink:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

>moved< (περίεργος τρόπος να φέρνει κανείς μέλη) χιχιχιχιχιχ :twisted:
e-HAF Admin
geosoy

Δημοσίευση από geosoy »

Anzac έγραψε:>moved< (περίεργος τρόπος να φέρνει κανείς μέλη) χιχιχιχιχιχ :twisted:

αχαχαχαχαχαχ
Γεία σας πέδες,
Χάρηκα πολύ που μπήκα στο forum σας και για αλλη μια φορά σας χαιρετώ!! :D
Excelsior

Γεια σου φιλε...Συγνωμη για τον τροπο μου πριν αλλα νομιζα πως εισαι απο εκεινους που "χτυπαν και φευγουν"...

Καλως ηρθες και με την 20ετη πειρα που ειπες οτι εχεις ελπιζουμε να μας βοηθησεις τους νεοτερους σε ολους τους τομεις!
Εικόνα
geosoy

Δημοσίευση από geosoy »

Excelsior έγραψε:Γεια σου φιλε...Συγνωμη για τον τροπο μου πριν αλλα νομιζα πως εισαι απο εκεινους που "χτυπαν και φευγουν"...

Καλως ηρθες και με την 20ετη πειρα που ειπες οτι εχεις ελπιζουμε να μας βοηθησεις τους νεοτερους σε ολους τους τομεις!
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Αλέξανδρε,ευχαριστώ να εισαι καλα.
Οσο για την πείρα μου..νομίζω οτι δεν ειμαι ο κατάλληλος... :D
πρώτη φορα επαιξα το Falcon στο Amiga το ΄88 οπως και το Ace of Aces και το Tomawawk του θρυλικού Amstrand 6128 για την εποχή,
κατόπιν φυσικα το Falcon 3.0 το '91-'93,και φυσικά μετα ηταν η εκρηξη των εξομειωτών πτήσης(οσο μπορουν να λεγοντε εξομειωτές) οπως ηταν το F-15,F-22,F-22 lighting,USAF,το πολυ καλό EF2000 και το Super EF200,Falcon 4.0,Lockon,και φυσικα το Microsoft Flight simulator και Compact,
τέλος...ο ερχομός του WW2 sim IL-2,και απο τότε σχεδόν αποκλειστικά μονο με αυτο εως και σήμερα.
Φιλικά...KG200_Achilleus :D
Excelsior

Οπως και να'χει γνωριζεις πραματα που εμεις οι "φρεσκοι" στους sims δεν φανταζομαστε καν...

Οπως θα ειδες εδω πολλοι δεν ασχολουνται μονο με τον Falcon αλλα και με αλλους εξομειωτες...Οποτε ισως βρεις ατομα που να ασχολουνται με τους δικους σου αγαπημενους!
Εικόνα
Απάντηση