Προβλημα καρτας γραφικων

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kleo

Προβλημα καρτας γραφικων

Δημοσίευση από kleo »

Μηπως μπορει κανεις να μου πει γιατι στο setup στη επιλογη γραφικων στο video driver δεν μου βγαζει την καρτα γραφικων που εχω αλλα κατι ακαταλαβιστικα "@#@!#@2#@@#" ο υπολογιστης την αναγνωριζει κανονικα μονο στο falcon εχω προβλημα και μου κανει μερικες φορες οταν παιζω διακοπες 1-2 δευτερολευτων .Εχω κανει εγκατασταση ff3.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις την κάρτα γραφικών που έχεις, παρά μόνο να γράφει "Primary Display Driver"

Τι κάρτα γραφικών έχεις; Drivers;

Οι διακοπές αυτές (stuttering) είναι συνηθισμένες... Το Cobra1 δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
TIM

Re: Προβλημα καρτας γραφικων

Δημοσίευση από TIM »

kleo έγραψε:Μηπως μπορει κανεις να μου πει γιατι στο setup στη επιλογη γραφικων στο video driver δεν μου βγαζει την καρτα γραφικων που εχω αλλα κατι ακαταλαβιστικα "@#@!#@2#@@#" ο υπολογιστης την αναγνωριζει κανονικα μονο στο falcon εχω προβλημα και μου κανει μερικες φορες οταν παιζω διακοπες 1-2 δευτερολευτων .Εχω κανει εγκατασταση ff3.
Μήπως έχεις ελληνικά Wimdows? Είναι θέμα γραμματοσειράς. Λογικά θα στο κάνει και στο controllers.
Όσο για τις διακοπές είναι θέμα loading. Τα μόνα που μπορείς να κάνεις είναι defrag ή αλλιώς αναβάθμιση. Δοκίμασε και το CobraOne... Έχει καλύτερα FPS

8)
Pterinx

Δημοσίευση από Pterinx »

Κατα 99% ειναι η ελληνικη γραμματοσειρα που φταιει,εχω το ιδιο φαινομενο στα Windows XP Pro Ελληνικη εκδοση.Παντως δεν εχει καμια επιπτωση στο παιχνιδι κατα τα αλλα,απλα ειναι θεμα εμφανισης
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Pterinx έγραψε:Κατα 99% ειναι η ελληνικη γραμματοσειρα που φταιει,εχω το ιδιο φαινομενο στα Windows XP Pro Ελληνικη εκδοση.Παντως δεν εχει καμια επιπτωση στο παιχνιδι κατα τα αλλα,απλα ειναι θεμα εμφανισης
an exete ellinika winXp tha prepei ston pinaka elegxou/regional setting 'h opos allios legete sta ellinika (me icon tin udrogeio-rithmiseis glosas kai sistimatos ????)
na valete pantou ma pantou ellinika kai orismos os Default

an den katalavainete ti enoo, mporo sto TS na sas eksigiso

cheers
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
kleo

Δημοσίευση από kleo »

Silverson έγραψε:Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις την κάρτα γραφικών που έχεις, παρά μόνο να γράφει "Primary Display Driver"

Τι κάρτα γραφικών έχεις; Drivers;

Οι διακοπές αυτές (stuttering) είναι συνηθισμένες... Το Cobra1 δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
Εχω την Nvidia GeForce FX 5600 XT και τους drivers εχω τους τελευταιους τησ nvidia , λειτουργικο τα windows XP pro ελληνικα. Ξεχασα να πω οτι δεν μου παιζει και τα video που εχει το παιχνιδι.
Εκανα εγκατασταση του combra και αυτο που προσεξα ειναι στο προγραμμα config editor δεν ηπαρχει η επιλογη για της ρυθμισης του hffms η διακοπες συνεχειζουν και πρεπει στο setup-γραφικα να επιλεξω lift line γιατι οτι αλλο και να βαλω τοτε στα αριστερα του coptick (ωρα 9) πανω στο τζαμι μου παρουσιαζεται σαν σκια ενα F-14 πανω σε ενα αεροπλανοφορο (εντελος κουφο δεν την εχω ξαναδει πουθενα στο παιχνιδη αυτην την εικονα). Στα controllers δεν προσεξα κατι θα ξαναδω.
Arty
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Arty »

Έχω ακούσει ότι οι τελευταίοι drivers της Nvidia έχουν προβλήματα. Βάλε παλαιότερους.
Πέτα την Nvidia και πάρε ΑΤΙ. Εύκολο να το λες.... Αλλά για όσους δεν το ξέρουν και δεν το κατάλαβαν ακόμη οι τύποι που φτιάχνουν το FF3 έχουν ΑΤΙ....
Κακώς έχεις XP GR. (Το πρόβλημα δεν είναι στα XP είναι στο GR)

Το πρόβλημα με το "F-14" στην καλύπτρα το είχε και ο Anzac ψάξε στο forum και θα την βρεις την ακρη.
Arty out...
Arty out...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

file Kleo kai gia ta 2 themata pou exeis provlima
diladi f14 kai videos

iparxei i lusi sto forum mas edo

idika gia to video problem (SP2 ?? ) , einai se morfi anakoinonis
to allo prokeiptei apo kapoio addon pou perases, den thimame pos to lene
alla an mou peis pia perases tha sou po pio ftaiei
opos kai na exei exei dothei lisi edo , einai antikatastasi enos DDS
e-HAF Admin
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Gia ta videos se SP2 prepei na katevaseis enan codec... Psakse gia kapoio antistoixo thread edo. :wink:

Gia to F-14 sto aristero pit view: Exeis perasei ta HiRes DDS Skins... Ena dds (ayto me thn foto toy F-14, nomizo to 1220 ?) einai lathos kai exei mpei sth thesh toy reflection sto pit... Lysh: 1. An DEN exeis krathsei backup to Koreaobj me ta dds... svhsta OLA ta dds apo to folder kai kane Texcompress kai sth synexeia ksanaperna ta HiRes DDS alla xoris to sygkekrimeno dds... Gia na mporeis na ta vlepeis ston explorer se Thumbnails view tha prepei na exeis to dds viewer tool kai akoma kalytera gia kanoniko view to programmatatsi Irfran View... 2. An exeis krathsei backup psakse kai perna to sosto reflection sth thesh toy F-14... Tha koitakso na sou po kai sigoura to noumero toy dds...

Elpizo na vohthisa... :wink:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Lusi Video:
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... o&start=15

an den uparxei pes mou na to anevaso sta arxeia mas

Lusi F-14:
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... hlight=dds
&
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... hlight=dds

to problima einai apo to "High Resolution Forgotten Textures"
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
kleo

Δημοσίευση από kleo »

Ευχαριστω παιδια θα δοκιμασω σημερα να δω τη θα γινει :shock: Mε το θεμα του confing editor που δεν εμφανιζει την επιλογη για τα hffms
ηπαρχει προβλημα η ειναι ετσι ;;
Arty

Δημοσίευση από Arty »

άμα βγάλεις άκρη να με χ...... αιρετήσεις (αμάν το μυαλό σας όλο εκεί..... αλλά δεν θα κάνετε παιδί??? θα το φάτε με το κουτάλι χεχεχε)
Είναι πίστευε και μη ερεύνα το θέμα.
Μέχρι και την Γαλλία που τα έφτιαξε έχω ξεσηκώσει.
Για να μην κάνεις γιόγκα και να απλοποιήσω τα πράγματα αν στα δείχνει στο F4PATCH είναι στημένα.
Δεν μπορείς να τα επιλέξεις.
Πως θα ξέρεις ότι είναι ενεργοποιημένα μύρισε τα δάκτυλά σου ή απλά πέταξέ το και αν είσαι έμπειρος θα καταλάβεις....?????!!!!!!!#####$$$$$%%%% λέμε τώρα.
Πάντως αν ακολουθήσεις τις επίσημες οδηγίες θα είναι στημένα απλά δεν μπορείς να επιλέξεις τίποτα και κατα συνέπεια καρφώνονται οι καινούργιες μηχανές και τέρμα δεν μπορείς να ξανααλλάξεις...
Στο εξωτερικό βέβαια γίνετε της....καρακαϊδόνας. Μέχρι που οι τύποι στο FF3 πεταξαν έξω έναν από τους developers των HFFM γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε ότι το EXE τους είναι κακογραμμένο και τους έφυγε ο πάτος για να το στρώσουν το πράγμα. Βέβαια απ'όσο διάβασα το παλικάρι μιλούσε πολύ επιστημονικά και ευγενικά. Τώρα γιατί τα πήραν στην κράνα αυτοί και τον έκαναν ξου απο εδώ δεν κατάλαβα.
Και ρωτάω εγώ τώρα πες ότι καταλάθος κάτι πήγε στραβά και δεν έχω HFFM στα online τι θα κάνει?
Arty out...
Arty out...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kleo

Δημοσίευση από kleo »

ενταξει τα video και η καλυπτρα. τωρα για τη καρτα γραφικων τρεχω το 3Mark 2001 την επιλογη demo και μου κολαει μηπως ειναι προβλημα τα dirext 9c που εχω βαλει ;;;;;;

@ φιλε Arty δεν ξερω να σου πω :roll: :roll:

ευχαριστω για τη βοηθεια :D :D :D

Υ.Γ. υπαρχει καπειο προγραμα που μετραει τα fps και που μπορω να το βρω
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

kleo έγραψε:ενταξει τα video και η καλυπτρα. τωρα για τη καρτα γραφικων τρεχω το 3Mark 2001 την επιλογη demo και μου κολαει μηπως ειναι προβλημα τα dirext 9c που εχω βαλει ;;;;;;

file mou gia kane kati
pigene start/run
vale mesa dxdiag kai pata ENTER
kai sto parathiro pou tha anoiksei einai ta diagnostika tou directX

tsekare ta kai pes mas an exeis tipota perierga thavmastika 'h kolimata kai ekei
e-HAF Admin
Arty

Δημοσίευση από Arty »

kleo έγραψε:ενταξει τα video και η καλυπτρα. τωρα για τη καρτα γραφικων τρεχω το 3Mark 2001 την επιλογη demo και μου κολαει μηπως ειναι προβλημα τα dirext 9c που εχω βαλει ;;;;;;

NAI λεγετε fraps.
Arty out...
Arty out...

Εικόνα
Απάντηση