καινουργιος

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
zoso

καινουργιος

Δημοσίευση από zoso »

καλησπερα σας,

πριν απο λιγο εκανα λογιαριασμο και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να διαβασω το FAG αλλα εχς καποιες αποριες:
1.ποια ακριβως εκδοση του falcon πρεπει να διαθετω?
2.εχω joystick αλλα ειναι πολυ απλο και συγκεκριμενα αυτο: ( http://static.howstuffworks.com/gif/pro ... ystick.jpg)...περα απο αυτο τι αλλο πρεπει να εχω???
3.πως ακριβως θα εγγραφω σε καποια μοιρα ετσι ωστε να μαθω το συγκεκριμενο εξομειωτη???

Σας ευαχιστς εξ΄αρχης... :)
Άβαταρ μέλους
tas_mak

Δημοσίευση από tas_mak »

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αυτή τη στιγμή πετάμε με το Open Falcon 4.7 και ως ενναλακτηκό για όσους δεν το σηκώνει το pc του το Falcon 4.0: Allied Force. Δες στο λινκ που λέει Επίσημα σεταπ έχει οδηγίες κατατοπιστηκότατες για το που μπορείς να βρεις όλα όσα σου χρειαζονται και ότι άλλο θέλεις που δεν το καλύπτει εκεί ξαναρώτα.
Άβαταρ μέλους
tas_mak

Δημοσίευση από tas_mak »

Ά όσο για το joystick που έχεις καλό είναι για αρχή να μάθεις τα βασικά αλλά θα σου βγεί η πίστη λίγο με τα κουμπιά και τους συνδιασμούς τους στο πληκτρολόγιο :P

Αν αργότερα σου αρέσει πολύ ο κόσμος του Φαλκον καλό θα ήταν να πας σε μια λύση ΗΟΤΑS (χειριστήριο και μανέτα δλδ) όπου πραγματικά σου λύνει τα χέρια.

Προς το παρόν μην αγχώνεσαι όμως και εγώ με κάτι παρόμοιο ξεκίνησα.
zoso

Δημοσίευση από zoso »

σε ευχαριστω... :D
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Καλώς όρισες!
Σε περιμένουμε στο Teamspeak για να τα πούμε και να αρχίσουμε τις πτήσεις.Θα λάβεις με προσωπικό μήνυμα κωδικούς :wink:
DAREDEVIL

Δημοσίευση από DAREDEVIL »

Καλώς όρισες φίλος! τα λεμε TS
Απάντηση