Γεια σας παιδεια ειμαι και εγω νεος (ψαρακας) και τελειοσ ασχετοσ απο εξομιοτες πτησεων δεν εχω καμια μα καμια εμπειρια βρικα αυτο το site κατα τυχη και κολισα διοτι εχω ενα κολιματακι με τα αεροπλανα
Έχω διαβάσει ίδη το f.a.q τώρα για τις on-line πτήσεις σίγουρα ενδιαφέρομαι όμως πρέπει να βρω σκληρό δίσκο όπως και δίποτε γιατί το λαπ τοπ τα έχει παίξει, και μιας και από ότι είδα είστε άσοι στους υπολογιστές μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό εξωτερικό δίσκο ????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iptamenosg12 την 02 Νοέμ 2009, 12:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κατά πρώτον να ευχαριστήσω τον φίλο Greg για την βοήθεια του και για την ώρα που σπατάλησε μπας και καταφέρουμε να κάνουμε την κάρτα γραφικών μου στα vista να παίξει σωστά το OF και εδώ θέλω τις γνώμες σας. Τι μπορώ να κάνω έχοντας μια 252 mb mobile Intel graphics media accelerator X3100 να σταματήσει να μου δείχνει ακτινογραφίες και να μου δήξει την κανονική εικόνα πτήσης ?
Μου ήρθε μια ιδέα σήμερα στο σχολειό την ώρα των αρχαίων που όπως πάντα βαριόμουν την ζωή μου. Λοιπόν σκέφτηκα αφού ούτος ή άλλος θα πάρω έναν μεγάλο γύρο στο 1tb εξωτερικό δίσκο οπότε θέλω να μου πείτε αν γίνετε να φορτώσω στον εξωτερικό τα xp και εκεί το falcon ώστε να το τρέξω από εκεί τι λέτε θα πιάσει ???
Το πρόβλημα σου είναι η κάρτα γραφικών από ότι κατάλαβα και όχι ο σκληρός δίσκος οπότε η απάντηση μου είναι όχι... δες μπας και μπορείς να βρεις άλλους drivers για την κάρτα γραφικών σου που να κάνουν δουλειά.
Το πρόβλημα μου είναι τα vista αν εχω καταλάβει καλά. Για αυτό είπα να βάλω τα xp σ εξωτερικό σκληρο και να το τρέξω από εκεί τώρα για drivers δεν ξέρω ούτε που να ψάξω..
Μιας και το πρόβλημα είναι αυτό των χαλασμένων γραφικών και όχι να μην τρέχει καθόλου ,πιστεύω με τα XP θα έχεις μεγαλύτερες ελπίδες.Τώρα δες το και μόνος σου το θέμα μη σε πάρουμε στο λαιμό μας.Καλύτερα δες όλες τις πιθανότητες πρώτα από θέμα drivers κτλ
Παιδιά χρειάζομαι κάποιον που να ξέρει από drivers για Intel έχω βρει κάποιους drivers για την κάρτα γραφικών μου αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω όποιος ξέρει παρακαλώ ας μου στείλει ένα π.μ. ευχαριστώ όσους ενδιαφερθούν .
Επιτελούς λοιπόν κατάφερα και εγώ μετά κοπών και βασάνων να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω έστω στο AF αφού το OF δεν υπείχε περίπτωση να ανοίξει ποτέ και εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο. Ευχαριστώ στο φίλο και συνάδελφο πλέον nick cris που με άντεξε τόση ώρα να μου εξηγήσει ακριβός τι θα κάνω όπως και τις οδηγίες του και τα χρήσιμα links που μου έδωσε.