Οι ρυθμισεις μου στο ZoneAlarm για το Falcon

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
TIM

Οι ρυθμισεις μου στο ZoneAlarm για το Falcon

Δημοσίευση από TIM »

Μετα απο πολυ συζητηση και ψαξιμο σας παραθετω εδω τις ρυθμισεις που εχω κανει στο ZoneAlarm για να μπορω να παιζω ανετα στο Internet.
Η πρωτη που πρεπει να γινει ειναι να δοθει στο exe του αντιστοιχου setup access και στο internet αλλα και σαν server. Αυτο γινεται με 2 τροπους: Ειτε οταν σας ρωτησει του απαντατε "Allow" τσεκαροντας και το κουτακι "Remember this setting" ειτε πηγαινετε στο tab "Program Control" -> "Programs" και κανετε τις παρακατω επιλογες
Εικόνα
Προσεξτε οτι για καθε setup του Falcon εχουμε και ενα διαφορετικο exe.

Μετα σειρα εχει το firewall.
Πηγαινουμε στο tab "Firewall" και αφηνουμε τον πανω slider στη θεση High (μην ακουτε αλλους που λενε να το βαζετε στη μεσαια) και μετα παταμε Custom. Στο παραθυρο που θα εμφανιστει ενεργοποιουμε τη highlated επιλογη και απο κατω γραφουμε αυτα που φαινονται στην εικονα. Παταμε OK και ειμαστε ετοιμοι.
Εικόνα
Ουτε expert rules ουτε τπτ

Και ενας γενικος κανονας: Ποτε 2 firewall ή 2 anti-virus ταυτοχρονα. Οταν χρησιμοποιουμε το ZA δεν πρεπει να εχουμε ανοιχτο και το firewall των Windows XP SP2, οποτε το απενεργοποιουμε.
Καλη επιτυχια
Αν δουλεψει και σε σας μοιραστειτε την επιτυχια σας εδω παρακαλω...

8)
TIM

Δημοσίευση από TIM »

Συνήθως δεν κάνω post αν δεν είμαι εντελώς σίγουρος για κάτι.
Αυτή τη φορά όμως το παράκανα και ίσως πήρα και άλλους στο λαιμό μου :oops:
Όπως οι περισσότεροι ξέρετε το Falcon4 σε όλες τις εκδόσεις του χρησιμοποιεί τα ports 2934 και 2935 σε UDP και TCP. Αυτά είναι τα ports που πρέπει κάποιος να κάνει forward σε ένα DSL modem αλλά και να τα "ανοίξει" σε ένα firewall.
Στο από πάνω post έδωσα κάποιες ρυθμίσεις ώστε να μπορείτε να παίζετε Falcon χωρίς να κλείνετε το firewall (συγκεκριμένα το ZoneAlarm). Αλλά από λάθος έδωσα λάθος screenshot. Έτσι στο screenshot φαινόταν ότι έπρεπε να ανοίξεις μόνο τις UDP ports. ΛΑΘΟΣ...

Τώρα το διόρθωσα το λάθος και σήκωσα το νέο screenshot στο πάνω post.

8)
Απάντηση