Νέο Μέλος - Tango2Zero
Συντονιστής: Διαχείριση
-
Tango2Zero
Νέο Μέλος - Tango2Zero
Καλημέρα σε όλους,
Από αγάπη για τους ουρανούς, τους εξομοιωτές πτήσεων και την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία γράφτηκα στο forum της e-haf.
Προηγούμενη εμπειρία στον εξομοιωτή Falcon δεν έχω αλλά έχω γράψει αρκετές ώρες στον Flight Simulator X της Microsoft πετώντας με ελαφριά αεροσκάφη και το LearJet.
Εμπειρία από πτήσεις έχω μονάχα με τα ανεμόπτερα της Ανεμολέσχης Αθηνών της οποίας είμαι μέλος και μαθητής.
Φιλικά,
Χρήστος
Από αγάπη για τους ουρανούς, τους εξομοιωτές πτήσεων και την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία γράφτηκα στο forum της e-haf.
Προηγούμενη εμπειρία στον εξομοιωτή Falcon δεν έχω αλλά έχω γράψει αρκετές ώρες στον Flight Simulator X της Microsoft πετώντας με ελαφριά αεροσκάφη και το LearJet.
Εμπειρία από πτήσεις έχω μονάχα με τα ανεμόπτερα της Ανεμολέσχης Αθηνών της οποίας είμαι μέλος και μαθητής.
Φιλικά,
Χρήστος
Αφού πετάς και real, μην το πείς ούτε του παππά !
Βήματα εξοικίωσης:
1. Διαβάζεις το FAQ μας.
2. Στήνεις τα επίσημα setup μας εάν επιθυμείς να ασχοληθείς με Online πτήσεις.
3. Σετάρεις το TeamSpeak μας (Κωδικούς σου στέλνω εγώ για ότι χρειάζεσε).
4. Μιλάς με τους Kypselo / Keada για να ενταχθείς ομαλά στην περιοχή πτήσεων.
ΥΓ. Όσο για τις γνώσεις στο αντικείμενο, μην φοβάσε καθόλου, θα τα μάθεις όλα με την βοήθεια της e-HAF. Όρεξη να έχεις .....
Βήματα εξοικίωσης:
1. Διαβάζεις το FAQ μας.
2. Στήνεις τα επίσημα setup μας εάν επιθυμείς να ασχοληθείς με Online πτήσεις.
3. Σετάρεις το TeamSpeak μας (Κωδικούς σου στέλνω εγώ για ότι χρειάζεσε).
4. Μιλάς με τους Kypselo / Keada για να ενταχθείς ομαλά στην περιοχή πτήσεων.
ΥΓ. Όσο για τις γνώσεις στο αντικείμενο, μην φοβάσε καθόλου, θα τα μάθεις όλα με την βοήθεια της e-HAF. Όρεξη να έχεις .....
e-HAF Admin
- eulogimenos
- captencris
- Επικοινωνία:
- kefallonitis