Συναυλία Sugarmate - προβείτε!

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Sugarmate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sugarmate »

Α, καλά που το έκανες merge και μου το θύμισες:

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου, παίζω με το δεύτερο συγκρότημά μου, τους Background Noise Suppression στο Eightball Live Stage στη Θεσσαλονίκη (Πίνδου 1, Λαδάδικα). Μαζί μας οι Schema από Γιάννενα (και θα τους ανταποδώσουμε την επίσκεψη και θα παίξουμε στα Γιάννενα στις 4 Απριλίου, Σάββατο) και οι The Roundlights από Θεσσαλονίκη.

Όσοι πιστοί προσέλθετε... ;)

www.myspace.com/backgroundnoisesuppression
Gabri

Δημοσίευση από Gabri »

Θα πάρεις και το cockpit στην συναυλία ή όχι????? :P :P :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Ναι , και θα τραγουδάει μέσα απο την HGU-55
e-HAF Admin
Sugarmate
Επικοινωνία:

Anzac έγραψε:Ναι , και θα τραγουδάει μέσα απο την HGU-55
Χαχαχα! Ναι, με τη διαφορά ότι δεν είμαι εγώ ο τραγουδιστής, εγώ μπάσο παίζω... ;)

Αλλά άμα είναι να έρχεται κόσμος στα live, να αρχίσω να το κουβαλάω και το cockpit :lol1: :lol1:
cosa

Δημοσίευση από cosa »

Sugarmate έγραψε: Αλλά άμα είναι να έρχεται κόσμος στα live, να αρχίσω να το κουβαλάω και το cockpit :lol1: :lol1:
και εκεί που θα σολάρει o lead θα κάνει το intro ο τραγουδιστής :
"...στην κιθάρα ο Κώστας , στα drums ο Γιώργος , και στο final - σύστημα κάτω και ασφαλισμένο ο Γιάννης...."

:D :D :D :D :D
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
sgtsiak

Δημοσίευση από sgtsiak »

>>flare, touch down, brakes out, speed control...
...και μεσ'τα σύννεφα ψηλά, σαν μ' ανταμώσει ο Χάρος, δε σε φοβάμαι, θα του πω, γιατί είμαι εγώ Κουρσάρος..."

http://www.youtube.com/watch?v=DfMxkBzRsRA

"...Τα βομβαρδιστικά πάντα θα περνάνε..."
Sugarmate
Επικοινωνία:

cosa έγραψε:στην κιθάρα ο Κώστας , στα drums ο Γιώργος , και στο final - σύστημα κάτω και ασφαλισμένο ο Γιάννης....
Το Γιώργος στα drums τα πέτυχες και το Κώστας το πέτυχες αλλά είναι ο τραγουδιστής...

Εγώ είμαι στα φοξίδια :lol1: :lol1:
Sugarmate
Επικοινωνία:

Sugarmate έγραψε: Την Πέμπτη 26 Μαρτίου, παίζω με το δεύτερο συγκρότημά μου, τους Background Noise Suppression στο Eightball Live Stage στη Θεσσαλονίκη (Πίνδου 1, Λαδάδικα). Μαζί μας οι Schema από Γιάννενα (και θα τους ανταποδώσουμε την επίσκεψη και θα παίξουμε στα Γιάννενα στις 4 Απριλίου, Σάββατο) και οι The Roundlights από Θεσσαλονίκη.

Όσοι πιστοί προσέλθετε... ;)

Υπενθύμιση για το παραπάνω... εμείς μάλλον πρώτοι, οπότε νωρίς αν δε θέλετε να μας χάσετε (κατά τις 22.00 δηλαδή)... ;)
Sugarmate
Επικοινωνία:

Αν και δεν έχουμε πολλούς από Γιάννενα (ο Sparta ένας...):

Το Σάββατο 4 Απριλίου, παίζω με το δεύτερο συγκρότημά μου, τους Background Noise Suppression στο "Θυμωμένο Πορτραίτο" (Καποδιστρίου) στα Ιωάννινα. Μαζί μας οι Γιαννιώτες Schema, που τους ανταποδίδουμε την επίσκεψη. Βραδάκι κατά τις 22.00... :)

Sugarmate
Επικοινωνία:

Και ένα έκτακτο live μας:

Τη Μ.Δευτέρα 13/4/2009, παίζουμε οι Background Noise Suppression προσκεκλημένοι των Sediment Bruise στην "Αποθήκη" του Μύλου.

Είναι έκτακτη εμφάνιση, κανονίστηκε μόλις προχτες. Λογικά σαν προσκεκλημένοι θα παίξουμε εμείς πρώτοι, κατά τις 22.00.

Για άλλη μια φορά, όσοι πιστοί προσέλθετε! ;)

PS: "ψήνονται" μια εμφάνιση των BNS στο Ράδιο Αρβύλα (ΑΝΤ1) και κάποια live ακόμα στη Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη, καθώς και ένα live των Sugarmate (η άλλη μου μπάντα) στην Αθήνα.
Sugarmate
Επικοινωνία:

Υπενθύμιση για το παραπάνω live μου (σήμερα στην Αποθήκη του Μύλου, Θεσσαλονίκη) με τους Background Noise Suppression, καλεσμένοι των Sediment Bruise.

Επίσης, επιβεβαίωση για την εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα (Κανάκης, Σερβετάς, Παναγιωτόπουλος, Κιούσης) πάλι με τους Background Noise Suppression την επόμενη Τετάρτη 22 Απριλίου στον ΑΝΤ1...

Επιβεβαίωση και για το live στην Κατερίνη (ακούς Greg; ;) ) την επόμενη μέρα, Πέμπτη 23 Απριλίου, μέρος ΤΒΑ (to be announced ;) )

Δουλειές με φούντες, που λένε δηλαδή... :lol1: :lol1:
sparta
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από sparta »

Δεν βρεθήκαμε στα Γιάννενα στα Γρβενά θα σε βρώ.
Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση