32άρια F-16
Συντονιστής: Διαχείριση
Είχα πάρει και εγώ ένα αλλα ήταν σκ@&@!
Δεν ταίριαζαν ακριβώς το πάνω μέρος με το κάτω της ατράκτου...γενικά είχε πολλές ασυμμετρίες στα μέρη του (δεν ήταν λίγο να πεις "θα το φάω λίγο με τρίψιμο ή με τον κόφτη..."
Δεν θυμάμαι τον κατασκευαστή αλλά δεν ήταν και φίρμα.
Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο...
Δεν ταίριαζαν ακριβώς το πάνω μέρος με το κάτω της ατράκτου...γενικά είχε πολλές ασυμμετρίες στα μέρη του (δεν ήταν λίγο να πεις "θα το φάω λίγο με τρίψιμο ή με τον κόφτη..."
Δεν θυμάμαι τον κατασκευαστή αλλά δεν ήταν και φίρμα.
Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο...
Η ACADEMY δε νομίζω πως κάνει τέτοιες γυφτιές. Γενικά καμία σοβαρή μάρκα δεν έχει σοβαρές ασυμμετρίες και λάθη στην κατασκευή.
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
Oxι δεν ήταν της kangnam.panpan έγραψε:Καλά μη παίρνεις και όρκο για αυτόgerodinis έγραψε:Γενικά καμία σοβαρή μάρκα δεν έχει σοβαρές ασυμμετρίες και λάθη στην κατασκευή.![]()
jimmyhaf, το κιτ που λες μήπως ήταν της kangnam? Γιατί το Academy θεωρείται καλό και δεν έχω ακούσει για προβλήματα εφαρμογής
Μια...δεν θυμάμαι τώρα...πάντως έχεις δίκιο της Academy είναι καλά.
@gerodinis
Το ξέρω, αλλά είπα, δεν ήταν φίρμα. (καμία σχέση με Academy)
Aπο τότε αν θα πάρω, αγοράζω μόνο Heller, Airfix, Revell, Italeri...
Οι ασυμμετριες ειναι δεδομενες για καθε μοντελιστη. Αν περιμενετε να βρειτε κιτ που ολα τα κομματια να εφαρμοζουν τελεια τοτε ακομη ειστε αρχαριοι στο μοντελλισμο...Οσον αφορα τα κιτ απο αυτα της αγορας για το F16 καποτε ηταν η Hasegawa το must με πολυ καλο να ακολουθει αυτο της Tamiya που ομως ηταν πανακριβο.H academy ειναι σχετικα στα 3/4. Για περισσοτερα ανατρεξτε στο model club forum.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Σίγουρα, αλλά στο συγκεκριμένο ήταν το κάτι άλλο και δεν γινόταν να το διορθώσεις με τίποτα!
Αν βάλεις οτι έχω φτίξει 2 αμάξια, 1 αεροπλανοφόρο, 4αεροσκάφη δέν είμαι και αρχάριος στον μοντελισμό...ΑΛΛA ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ expert!!
Στην αρχή καλά άσε... τα έκανα θάλασσα αλλα κατάφερα και έκανα "landing gear"
με το αντικείμενο και πέτυχα πολύ καλά αποτελέσματα. Μέχρι που επέμβαινα και μόνος μου για να το κάνω πιο realistic χωρίς να δω κανένα Tip...
Πάντως θέλω αρκετή βελτίωση...
Αν βάλεις οτι έχω φτίξει 2 αμάξια, 1 αεροπλανοφόρο, 4αεροσκάφη δέν είμαι και αρχάριος στον μοντελισμό...ΑΛΛA ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ expert!!
Στην αρχή καλά άσε... τα έκανα θάλασσα αλλα κατάφερα και έκανα "landing gear"
Πάντως θέλω αρκετή βελτίωση...