32άρια F-16

Περιοχή συζήτησης για Στατικά & Τηλεκατευθυνόμενα Μοντέλα

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
jimmyhaf

Δημοσίευση από jimmyhaf »

Είχα πάρει και εγώ ένα αλλα ήταν σκ@&@!

Δεν ταίριαζαν ακριβώς το πάνω μέρος με το κάτω της ατράκτου...γενικά είχε πολλές ασυμμετρίες στα μέρη του (δεν ήταν λίγο να πεις "θα το φάω λίγο με τρίψιμο ή με τον κόφτη..."

Δεν θυμάμαι τον κατασκευαστή αλλά δεν ήταν και φίρμα.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο...
gerodinis

Δημοσίευση από gerodinis »

Η ACADEMY δε νομίζω πως κάνει τέτοιες γυφτιές. Γενικά καμία σοβαρή μάρκα δεν έχει σοβαρές ασυμμετρίες και λάθη στην κατασκευή.
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

gerodinis έγραψε:Γενικά καμία σοβαρή μάρκα δεν έχει σοβαρές ασυμμετρίες και λάθη στην κατασκευή.
Καλά μη παίρνεις και όρκο για αυτό :wink:

jimmyhaf, το κιτ που λες μήπως ήταν της kangnam? Γιατί το Academy θεωρείται καλό και δεν έχω ακούσει για προβλήματα εφαρμογής
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jimmyhaf

panpan έγραψε:
gerodinis έγραψε:Γενικά καμία σοβαρή μάρκα δεν έχει σοβαρές ασυμμετρίες και λάθη στην κατασκευή.
Καλά μη παίρνεις και όρκο για αυτό :wink:

jimmyhaf, το κιτ που λες μήπως ήταν της kangnam? Γιατί το Academy θεωρείται καλό και δεν έχω ακούσει για προβλήματα εφαρμογής
Oxι δεν ήταν της kangnam.

Μια...δεν θυμάμαι τώρα...πάντως έχεις δίκιο της Academy είναι καλά.

@gerodinis
Το ξέρω, αλλά είπα, δεν ήταν φίρμα. (καμία σχέση με Academy)
Aπο τότε αν θα πάρω, αγοράζω μόνο Heller, Airfix, Revell, Italeri...
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Οι ασυμμετριες ειναι δεδομενες για καθε μοντελιστη. Αν περιμενετε να βρειτε κιτ που ολα τα κομματια να εφαρμοζουν τελεια τοτε ακομη ειστε αρχαριοι στο μοντελλισμο...Οσον αφορα τα κιτ απο αυτα της αγορας για το F16 καποτε ηταν η Hasegawa το must με πολυ καλο να ακολουθει αυτο της Tamiya που ομως ηταν πανακριβο.H academy ειναι σχετικα στα 3/4. Για περισσοτερα ανατρεξτε στο model club forum.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jimmyhaf

Σίγουρα, αλλά στο συγκεκριμένο ήταν το κάτι άλλο και δεν γινόταν να το διορθώσεις με τίποτα!
Αν βάλεις οτι έχω φτίξει 2 αμάξια, 1 αεροπλανοφόρο, 4αεροσκάφη δέν είμαι και αρχάριος στον μοντελισμό...ΑΛΛA ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ expert!! :)

Στην αρχή καλά άσε... τα έκανα θάλασσα αλλα κατάφερα και έκανα "landing gear" :lol: με το αντικείμενο και πέτυχα πολύ καλά αποτελέσματα. Μέχρι που επέμβαινα και μόνος μου για να το κάνω πιο realistic χωρίς να δω κανένα Tip... :wink:
Πάντως θέλω αρκετή βελτίωση...
Απάντηση